Къде в Пловдив???-32

• 69 966
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Имало склад на Bertoni някъде преди с.Труд, накои знае ли го и дали пускат или само за вътрешни хора? Simple Smile
Да не би да става въпрос за Макском Thinking
Ако не е нещо ново, значи става въпрос за това.

# 211
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да ми каже кое такси е "набери и затвори"?

6160
6103 с 032 отпред. Peace

# 212
  • Пловдив
Макскома е склад на Чиполино и се намира на Голямо конарско, а Бертони е на Карловско ... това намирам като адрес в нета: Пловдив 4000, ул."Карловско шосе" 47 А, GSM: +359 896 802443
Не съм ходила, но съм чувала, че може да се пазарува от там, но на цени на дребно. Все пак нека каже някой, който е ходил и знае  Peace

# 213
Bertoni-Има на Карловско шосе-има пред вид пътя за Карлово,от дясно посока Пловдив-Карлово,оранжева сграда,мисля че като се подмине "Атаро Клима"аз лично не съм ходила,но пътувайки от там ми е направило впечатление,защо да не може да се пазарува от там newsm78 newsm78...............нашата количка я взехме от Hauk също  е в тази посока,ако те интересува питай Peace

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 22:42 от me4koni

# 214
Мацки,
някоя от вас да има впечатления за обущаря, който е точно на спирката преди подлеза, срещу Тримонциум?

# 215
  • Пловдив
В миналата тема и аз питах за обущар,спрях се на този до Медикус алфа,справи се без забележки.

# 216
Здравейте!

Търся препоръки за фирма или частни лица, които правят качествена външна изолация. Искам някой, който ще си свърши работата както трябва и има опит.

Благодаря   bouquet
Креми, добре дошла, или действаш от далеч?
Утре ще попитам за майстори за изолация и ще пиша ЛС.  Peace

# 217
Здравейте момичета !Някой ходил ли е при д-р Бързински невролог ?Може ли мнение ?Благодаря !
Аз, аз  Wink
Като цяло съм доволна - първичен, вторичен преглед, допълнително направление за физиотерапия, медикаменти по симптоми. Много внимателен и спокоен. Бях писала и по-назад в темата, че при мен се налаожи да се пробват варианти на лечение докато се стигне до истината. В смисъл, че не е като УНГ - имаш ангина - ето ти антибиотик и другата седмица си здрав   bouquet
Момичета много благодаря   bouquetАз днес бях. Много чаках ,но ми обърна внимание и ме прегледа добре.Ще видя резултата след време ,на 10 06 пак имам час Peace
Дано да се оправя  PraynigМного вярвам ,че лекарствата ще помогнат Praynig

# 218
Здравейте! Simple Smile
Търся български детски обувки на изгодна цена.
Ако може и сладкарница за детска торта?!
Благодаря предварително! Blush

# 219
Здравейте на всички Simple Smile

Предстои ни да се изнасяме и се чудя откъде мога да си купя големи/средни и малки, но хубави и здрави кашони?

# 220

Предстои ни да се изнасяме и се чудя откъде мога да си купя големи/средни и малки, но хубави и здрави кашони?
Не се сещам от къде могат да се купят, но в най-близкия до вас квартален хранителен или друг магазин, можеш да помолиш да ти запазят. При тях с доставката на стока има много и най-често ги изхвърлят. Wink

# 221

Не се сещам от къде могат да се купят, но в най-близкия до вас квартален хранителен или друг магазин, можеш да помолиш да ти запазят. При тях с доставката на стока има много и най-често ги изхвърлят. Wink

Мислила съм за този вариант, но предпочитам да са чисти, здрави. А и искам да си опаковам нещата систематизирано, кашоните да са с еднаква големина, за да се подреждат по-лесно. Пък и ще ми трябват много бройки, трябва да обиколям един месец всички бакалии в квартала, за да си осигуря необходимото количество Simple Smile

# 222
  • Пловдив

Попитай в магазините Практикер и Баумакс. В същите вериги, но във филиали в чужбина съм си купувала такива кашони (има специални за книги- подсилено долу, различни размери и т.т.).
Мисля, че и тук трябва да педлагат такива кашони, защото са стандартни консумативи при пренасяне.

# 223
  • Пловдив

Като, че ли в Юск съм виждала............

# 224
В магазините за офис материали.

Общи условия

Активация на акаунт