Къде в Пловдив???-32

• 69 989
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Питам щото в Грабо имат оферта за РД за 10 деца за 100лв.,та...дали си струва?

Ние бяхме там на РД-не съм очарована
Не бих правила РД на моето дете там

Отсрани на Лекси /Сани/ в Тракия имало нов детски център.Някой бил ли е вече?

# 181
Здравейте! След няколко седмици ще има възможност да посетя Пловдив и трябва да потърся нещо. Много ми трябва стара сребърна монета и да имате идея откъде може да се намери  Praynig

# 182
- Къде продават капачки за токчета за обувки? Знам, че са стотинки и мога да си ги сменям, вместо да се чудя кога да ги давам на обущар и да ми взима по 4 лв за едни дребни капачета.
..........
Иначе също така обущарски консумативи продаваха и от лявата страна, на входа за завод "Флавия", но и за там не съм на 100 % сигурна, че все още действа магазинът.
Май не помогнах много  Blush.
Вече няма резервни части за обувки там ,останаха само обувките/намалени стари колекции/ ......иначе си работи магазина.

# 183
Момичета, знаете ли дали в Овиезе има намаления в момента на детските дрешки

Да има,днес бях в МОЛА и са сложили табели SALE  Laughing  Laughing

# 184
  • София
Питам щото в Грабо имат оферта за РД за 10 деца за 100лв.,та...дали си струва?

Ние бяхме там на РД-не съм очарована
Не бих правила РД на моето дете там

Отсрани на Лекси /Сани/ в Тракия имало нов детски център.Някой бил ли е вече?

Ако става въпрос за Пимпа - зле е отвсякъде.

# 185
  • Пловдив

Ако става въпрос за Пимпа - зле е отвсякъде.

ами,не знам как се казва
тези дни ще наминем да го видим

# 186
Едно малко странно питане- къде в Пловдив извършват изолиране и вливане на собствени стволови клетки, с цел лечение на някои заболявания. Чух за някаква холистична клиника и доктор-руснак, но няма как да питам за подробности.

# 187
  • Хасково
Здравейте! След няколко седмици ще има възможност да посетя Пловдив и трябва да потърся нещо. Много ми трябва стара сребърна монета и да имате идея откъде може да се намери  Praynig

На края на пешеходния мост в посока център има мъничко магазинче, където един мъж изкупува антики и ми се стори, че на витрината има нещо подобно. Пише, че не се продават, но ако не намериш другаде, може да попиташ там къде да потърсиш Wink

# 188
  • Бургас
Здравейте! В събота и неделя ще идваме в Пловдив с кола - в хотел СтарХотел - на улица Патриарх Евтимий 13. Да ме ориентирате наоколо за безопасно място да оставим колата за тези 2 дни, защото разбрах, че синята зона работи и събота и неделя.

# 189
Би трябвало да не работи събота и неделя синята зона.

# 190
Здравейте!

Търся препоръки за фирма или частни лица, които правят качествена външна изолация. Искам някой, който ще си свърши работата както трябва и има опит.

Благодаря   bouquet

# 191

На края на пешеходния мост в посока център има мъничко магазинче, където един мъж изкупува антики и ми се стори, че на витрината има нещо подобно. Пише, че не се продават, но ако не намериш другаде, може да попиташ там къде да потърсиш Wink
Благодаря, ще проверя. А всъщност кой е пешеходния мост? Досега не съм била в Пловдив  Embarassed

# 192
  • Пловдив
Здравейте!

Търся препоръки за фирма или частни лица, които правят качествена външна изолация. Искам някой, който ще си свърши работата както трябва и има опит.

Благодаря   bouquet

Писах ти ЛС

# 193
  • Пловдив
evanescence , пешеходният мост е продължението на главната /търговска/ улица - Райко Даскалов, в посока север, към реката. Всеки ще те упъти къде е  Peace

# 194
evanescence , пешеходният мост е продължението на главната /търговска/ улица - Райко Даскалов, в посока север, към реката. Всеки ще те упъти къде е  Peace

О'кей, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт