Къде в Пловдив???-32

• 69 899
  • 750
  •   2
Отговори
# 345
  • Пловдив
Скоро попаднах на един хляб, който много ми допадна- ръжен, ръчен хляб. Купих го от Триумф, но съм го срещала и в други магазини. За име наистина не се сещам, но беше в кафява хартиена опаковка, а цената му беше около 95ст-1 лв някъде. Много се хареса у нас и ще продължа да го взимам.

Хайде следващия път да погледнеш каква е марката и да ми пишеш. Мерси!   bouquet

# 346
Лично аз си пека хляб вкъщи, но когато ми се наложи да купувам, купувам само на една фирма (мухлясва за около 4 дни, а вкусът му е много подобен на домашния ми пълнозърнест хляб) - опаковката е прозрачна, с оранжеви и кафеви надписи, пише Многозърнест хляб, на филийки е, покрит е с овесени и други ядки, фурната е в село Мирянци (дано не бъркам).

# 347
Скоро попаднах на един хляб, който много ми допадна- ръжен, ръчен хляб. Купих го от Триумф, но съм го срещала и в други магазини. За име наистина не се сещам, но беше в кафява хартиена опаковка, а цената му беше около 95ст-1 лв някъде. Много се хареса у нас и ще продължа да го взимам.

Хайде следващия път да погледнеш каква е марката и да ми пишеш. Мерси!   bouquet

Няма проблем. Днес или утре ще взимам, така че ще ти пиша Simple Smile

# 348
  • Пловдив
Имам въпрос относно пълнозърнестия/черен хляб. Какъв и откъде си купувате? Повечето са с боя, искам да си купувам истински, но имам чувството, че всички са еднакви. Купувах си Вита, но последния път в средата не го бяха разбъркали явно добре /за да си заличат боята/ и имаше бели и кафяви черти. newsm78
За хляб препоръчвам с две ръце тази фурна. За жалост е в Прослав, но понеделник, сряда и петък зареждат и в Медената къща до Военна болница, може и да си поръчаш конкретен хляб да ти доставят в тези дни.

# 349
  • Пловдив
Благодаря момичета,   bouquet
Само да спре да вали и отивам.................

# 350
Момичета, дали знаете в Пловдив да има сервиз за телевизори, които да ходят на място по домовете? Че телевизора на нашите е едина оргомен и много тежък и хич не ми се занимава да го сваляме и разнасяме.

За тонер касети и ние зареждаме в Т&С, доволни сме.  Peace

# 351
Имам въпрос относно пълнозърнестия/черен хляб. Какъв и откъде си купувате? Повечето са с боя, искам да си купувам истински, но имам чувството, че всички са еднакви. Купувах си Вита, но последния път в средата не го бяха разбъркали явно добре /за да си заличат боята/ и имаше бели и кафяви черти. newsm78
За хляб препоръчвам с две ръце тази фурна. За жалост е в Прослав, но понеделник, сряда и петък зареждат и в Медената къща до Военна болница, може и да си поръчаш конкретен хляб да ти доставят в тези дни.
Срам ме е да питам, защото живея точно там, но - това фурната до магазина за бебешките дрешки ли е?

# 352
Момичета, ако обичате, в хлябовете няма никаква боя или кафе или каквито са митовете в момента.  Laughing Това е изпечен хмел, който се добавя, а Вита (тя беше на Добруджански хляб, нали?) се прави по наистина добри технологии, там имат и въведена НАССР система.  Simple Smile

# 353
Здравейте,
Необходима ни е консултация със специалист УНГ за 5 месечното ни бебе. Моля, ако някой има информация да сподели, за което ви благодаря предвараително!

# 354
Момичета, ако обичате, в хлябовете няма никаква боя или кафе или каквито са митовете в момента.  Laughing Това е изпечен хмел, който се добавя, а Вита (тя беше на Добруджански хляб, нали?) се прави по наистина добри технологии, там имат и въведена НАССР система.  Simple Smile

А защо се добавя "изпечен хмел" в хляба?

# 355
  • Пловдив
Дайте,  моля идея за детски гастроентеролог  Praynig (за малката ми трябва да се консултирам, че се вкарвам във филми само)  Rolling Eyes
Д-р Николай Цонев -0888968743 .
ж.к. "Тракия", бл. 244, вх. Г, ет. 2, ап. 4
д-р Мантаркова, работи в 1во дкц на понеделник пазара.

# 356
  • Пловдив
Здравейте,
Необходима ни е консултация със специалист УНГ за 5 месечното ни бебе. Моля, ако някой има информация да сподели, за което ви благодаря предвараително!

Препоръчвам д-р Петров. Кабинета му е на Сточна гара. http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=4673  Не изписва АБ, освен ако не е крайно необходимо, винаги пробва първо с хомеопатия.
Знам, че има добри специалисти УНГ и в Каспела. Работят с ЗК, така, че си вземете направление за да не плащате.  Peace

# 357
Момичета, ако обичате, в хлябовете няма никаква боя или кафе или каквито са митовете в момента.  Laughing Това е изпечен хмел, който се добавя, а Вита (тя беше на Добруджански хляб, нали?) се прави по наистина добри технологии, там имат и въведена НАССР система.  Simple Smile

А защо се добавя "изпечен хмел" в хляба?

Защото наистина подобрява аромата на хляба, а доколкото знам и допълва вкуса, за последното не съм сигурна.

# 358
Момичета здравейте!
Идвам с питане относно една дизайнерка на име Стела. Магазинчето и се намирало някъде в центъра,а самата тя прави едни такива..как да кажа - изчанчени дрешки.. Дано инфото, което давам, е достатъчно. Та въпроса ми е.. Не съм от Пловдив,а пък съм и голям фен на тая мадама и знаете ли случайно дали има сайт или фейсбук страница с нейни дрехи и ако има да ми го кажете.
Благодаря предварително Simple Smile

# 359
  • Пловдив
Момичета здравейте!
Идвам с питане относно една дизайнерка на име Стела. Магазинчето и се намирало някъде в центъра,а самата тя прави едни такива..как да кажа - изчанчени дрешки.. Дано инфото, което давам, е достатъчно. Та въпроса ми е.. Не съм от Пловдив,а пък съм и голям фен на тая мадама и знаете ли случайно дали има сайт или фейсбук страница с нейни дрехи и ако има да ми го кажете.
Благодаря предварително Simple Smile

Не съм клиентка, но по описанието мога да ти кажа, че магазина се намира на Джумаята точно до TAVEX. Дрехите са точно такива каквито ги описваш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт