Къде в Пловдив???-32

• 70 652
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, утре нали се отработва? Имате ли представа Централната поща да ще е с редовното си работно време?

Да ще работят с нормалното си работно време до 19.00 часа  Peace

# 391
А аз искам да помоля да ми препоръчате добър кардиолог,че искам другата седмица да водя майка ми на кардиолог,а нямам впечатления от специалистите в тази област  Grinning

# 392
  • Пловдив
Благодаря за инфото за хляба. Много я хвалите тази фурна в Прослав, ама много ми е далече, пък и става въпрос за по-често пазаруване. През Медената къща мога да минавам, но вечер, което означава, че и това не става. Ще пробвам ръчния хляб от Триумф.  Peace
Джулси, може да се разбирате да ти запазват, но пак си е ангажимент, не е като да си го вземеш докато си пазаруваш другите неща от супера.

Така е. Пък и това не е нещо, което се консумира постоянно и няма голяма трайност. Потърсих тел. на Медената къща, но не намирам, за да ги попитам, дали мога поне по тел. да си запазя, като знам кога мога да мина.

# 393
miss_74, благодаря  Hug

# 394
  • Майничка
А аз искам да помоля да ми препоръчате добър кардиолог,че искам другата седмица да водя майка ми на кардиолог,а нямам впечатления от специалистите в тази област  Grinning

С добри впечатления съм от д-р Мария Златарева от ДКЦ-1

# 395
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си купя самозалепващо се фолио за облепяне на мебели. Знам, че някъде около руския пазар имаше нещо като склад с доста голямо разнообразие от десени, но никакъв шанс да го намеря..  newsm78

# 396
Във всички строителни хипермаркети има.  Peace

# 397
Принципно не съм фен на хипермаркетите заради високите надценки, които си слагат и сравнително ниското разнообразие. Предпочитам специализирани магазини Simple Smile

# 398

Много ти благодаря, ДКЦ -1 е това до църквата "Света Петка" или се бъркам  Rolling Eyes

# 399
  • Пловдив

Много ти благодаря, ДКЦ -1 е това до църквата "Света Петка" или се бъркам  Rolling Eyes

До понеделник пазара Peace

# 400
А аз искам да помоля да ми препоръчате добър кардиолог,че искам другата седмица да водя майка ми на кардиолог,а нямам впечатления от специалистите в тази област  Grinning

Много ти благодаря, ДКЦ -1 е това до църквата "Света Петка" или се бъркам  Rolling Eyes

моите родители ходят при др Маринов / мисля че се казваше/ в Авицена-та, до пожарната в Гагарин.
Много са доволни ,правил обстойни прегледи/по 30-40 мин/ с изследвания.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 20:34 от мойри

# 401
  • Пловдив
Благодаря за инфото за хляба. Много я хвалите тази фурна в Прослав, ама много ми е далече, пък и става въпрос за по-често пазаруване. През Медената къща мога да минавам, но вечер, което означава, че и това не става. Ще пробвам ръчния хляб от Триумф.  Peace
Джулси, може да се разбирате да ти запазват, но пак си е ангажимент, не е като да си го вземеш докато си пазаруваш другите неща от супера.

Така е. Пък и това не е нещо, което се консумира постоянно и няма голяма трайност. Потърсих тел. на Медената къща, но не намирам, за да ги попитам, дали мога поне по тел. да си запазя, като знам кога мога да мина.
Пробвай във ФБ - http://www.facebook.com/apis.bio
Ето и таблица за други неща, които могат да се поръчват и се доставят при тях, за феновете на био и чистите храни
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AgwO44IXOfupdG9EZmF … E&pli=1#gid=0

# 402
  • София
За кардиолог - мъжът ходи при д-р Тихомир Боев, преди беше в Медлайн клиник, сега е в новата Еврохоспитал. На сайта на болницата има телефони за връзка, преглежда по ЗК.

# 403
Момичета,благодаря Ви много за отговорите за кардиолог,дано този път наистина да попаднем на добър специалист  Peace  Praynig

# 404
Черна техника втора употреба има ли магазин
Трябва ми телевизор Сони, не плазма, от старите

Общи условия

Активация на акаунт