Къде в Пловдив???-32

• 69 798
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, препоръчайте ми часовникар.

# 541
Този магазин до Пощата ми се струва, че надува цените заради козметиката, която предлагат. Имаше едно време магазин на Триумф зад писоарите на "Капитан Райчо" - не знам дали съществува още, че не съм се заглеждала

Не,магазина отпреди една година не е там,премести се /мисля че сега е на ул. "Леонардо Да Винчи",но незнам номера  Rolling Eyes

Да доуточня води се на Граф Игнатиев и е почти на ъгъла с Леонардо Да Винчи. Peace

Триумфа, който беше до писоарите не е този на "Граф Игнатиев". Онзи се премести по-надолу на "Леонардо да Винчи", посока "Мария Луиза", приблизително с/у Пен Силует.

Много моля за помощ!  Praynig От градинката ни искат за празника бели блузки тип поло-тениски , с якичка и 3 копченца, изчистени, без надписи или ако има такива да са минимални и бели чорапи до коляното. До сега съм проверила само в Бейби ленд на Петко Д. Петков-нямаше. Ако някоя се сеща къде има, моля да ми каже   bouquet

Виж в Пен силует.
Също и в един, чийто адрес не зная, но се намира като от НОИ на "Любен Каравелов" тръгнеш по посока кръговото, на закусвалнята след НОИ свиеш вляво и като че ли на първото кръстовище се падаше, магазинчето е ъглово, на асеновградски (май) производител, има тениски, блузи и пижами за деца и възрастни. От тази тема научих за него, някой купуваше блузки за първокласник оттам.

gargamela и аз имах предвид същия магазин,но после като написаха и за "Граф Игнатиев" се сетих,че и там има магазин "Триумф",но като не помня улици е така  Embarassed,кофтито е че трудно обяснявам -но пък няма лошо и двата магазина са доста близо  Laughing  Laughing

# 542
Имате ли представа къде мога да намеря машина за сладолед? За домашна употреба Simple Smile

В Лидл от днес-45 лв

виждала съм и в Метро
Миналата седмица имаше в Метро на 11лв и някакви стотинки машина за сладолед с вместимост 850мл. Купих си една и прави чуден сладолед. Казаха, че е на такава цена, защото били останали малко бройки и ги изчиствали, с две години гаранция е! Може да провериш, ако са останали-имаше около 10бр. Не са в каталога им, не са и при ел уредите, а на малките подвижни стелажи бяха сложени!

# 543
  • Пловдив
Момичета, някой да е ходил скоро в Акваленда в Тракия? Или отзиви от миналата година, какво е положението и дали сте доволни. Къде ще е по добре да водя от време на време малката - там или на на басейна на Санкт Петербург? А и на средния ми син - на 16 години - къде би му харесало повече от двете места?

# 544
Момичета вдигат таксата на близоо за кабелна+Интернет, става 38 лв и намалят интернета. Дайте предложение на оферта на друга фирма. Ще съм много благодарна Hug

# 545
CoolBox?Ако имат покритие при Вас/тоест кабели/,мисля,че ще ти харесат като скорост/100мб/ и като програми...отделно,че за три години/откакто ги ползваме/ проблеми,почти не сме имали....много са точни.Ние ползваме пакет: цифрова/за два телевизора/,интернет и телефон/който не ползваме,но то е по наша вина,че така и не сме си сложили апарат,иначе има безплатни минути и за чужбина, даже/ за 34,90лв.Имат различни пакети и договори,ако се интересуваш-погледни тук:http://www.cooolbox.bg/index.php/cat.76/subcat.87

# 546
Аз за интернет съм доволна от N3. Приятелят ми ползват пакет, но не знам дали е точно цифрова+интернет или кабелна+интернет. Пакетите им са изгодни по мое мнение.
http://www.entry.bg/_m1701/%D0%9F%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8

# 547
Дами,
ще ми кажете ли къде в района на Центъра или Кичука има ветеринарна аптека newsm78 newsm78-просто изключих за момент Blush Blush ooooh! ooooh!

# 548
  • Пловдив
Дами,
ще ми кажете ли къде в района на Центъра или Кичука има ветеринарна аптека newsm78 newsm78-просто изключих за момент Blush Blush ooooh! ooooh!

срещу училище душо хаджидеков се сещам.пада се срещу централния вход на сградата,не срещу входа за двора

# 549
# 550
  • Пловдив
Evvaa  Доволни сме от N 3 , ние сме с цифрова и интернет вече 2,5г. не сме имали прекъсване заради времето или нещо си , много сме доволни.

# 551
пак да попитам - има ли магазин за черна техника втора употреба
трябва ми телевизор от старите /обемните/ Сони, понеже се ползва навън и влагата го поврежда твърде бързо всеки друг

# 552
  • Пловдив
Всичките ми кабели са вкарани под первазите. Как стои въпроса като повикаш нов кабелен оператор Thinking Още повече, че куулбокс май са с оптичен кабел и задължително ще ми надупчат наново......Ние плащаме през е-Pay и не съм разбрала да са увеличили таксата Близу-то. Или мъжът ми не е забелязал, той плаща.....ама дали гледа какво плаща.  Whistling

# 553
  • Пловдив
Според мен когато имаш договор за определен период не могат да ти променят таксата през това време.  Peace

# 554
Според мен когато имаш договор за определен период не могат да ти променят таксата през това време.  Peace

зависи от договора

Общи условия

Активация на акаунт