Къде в Пловдив???-32

• 69 778
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Майничка
Търся ветеринарна аптека. В интернет излизат няколко адреса, но не знам доколко са актуални.
До кръговото на "Богомил" и "Петко Д.Петков", като застанеш с лице към Зоната (кафенето), отляво, във входа на блока.

# 616
Търся ветеринарна аптека. В интернет излизат няколко адреса, но не знам доколко са актуални.
До кръговото на "Богомил" и "Петко Д.Петков", като застанеш с лице към Зоната (кафенето), отляво, във входа на блока.
Благодаря  bouquet

# 617
elfi4ka, в събота си купих машина за сладолед от Кауфланд в Тракия за 30лв. Имаше още една, но предполагам, че и по другите магазини от тази верига също ще има.

# 618
  • Пловдив
Откъде да купя пресни аспержи? В Лекси дали има?

# 619
elfi4ka, в събота си купих машина за сладолед от Кауфланд в Тракия за 30лв. Имаше още една, но предполагам, че и по другите магазини от тази верига също ще има.

Hug Ще проверя!

# 620
  • Майничка

Поне в това на Гранда - не. Може би Метро или Карфур.

# 621
  • Пловдив

Hug Ще проверя!

Леле ... на нас Дядо Коледа ни донесе сладоледена къща за 50 лева дето за нищо не става, да беше донесъл поне такава машина  hahaha

# 622
Пресни аспержи видях в Кауфланд, но преди около седмица....

# 623
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка. Много ми се чупят ноктите напоследък, а имам повод...   bouquet

# 624
Момичета,някой разменя ли стикери от Била,на сина ми му останаха още 10 да събере и да попълним цялата книга,та ще се радвам да разменим с някой.Живея  в  Смирненски,но може да измислим среща и другаде  Wink

# 625
Дами,позната  ми казваше,че пред НАП изнасяли списъци с апартаменти,които се продават от непогасяеми кредити,били на много по-ниски цени,отколкото тези в агенциите за недвижими имоти............дали има такова нещо или аз грешно съм разбрала,и дали   е  в НАП newsm78 newsm78
Ако някой има инфо,благодаря от сега  bouquet

# 626
  • Пловдив
И ние ги събираме, събрали сме около половината стикери, имаме около 10 повтарящи се. Но живеем на центъра.  Simple Smile

# 627
  • Пловдив
Ох,то ако е така и аз се интересувам Wink Laughing Но едва ли тая "скъпа" информация ще се сведе до простолюдието Mr. Green Виж,ако имаш връзки...И да извадят някакви списъци,апартаментите ще са обещани предварително.Мое мнение.И преди имаше такива на показ в съда,сега може и да има промяна.

# 628
  • Майничка
Дами,позната  ми казваше,че пред НАП изнасяли списъци с апартаменти,които се продават от непогасяеми кредити,били на много по-ниски цени,отколкото тези в агенциите за недвижими имоти............дали има такова нещо или аз грешно съм разбрала,и дали   е  в НАП newsm78 newsm78
Ако някой има инфо,благодаря от сега  bouquet

В сайта на НАП редовно се публикуват обектите, ето http://www.nap.bg/page?id=240

# 629
  • Пловдив
Момичета,някой разменя ли стикери от Била,на сина ми му останаха още 10 да събере и да попълним цялата книга,та ще се радвам да разменим с някой.Живея  в  Смирненски,но може да измислим среща и другаде  Wink

Здравей! Аз също съм от Смирненски. И ние събираме стикери, имахме около 7-8 за размяна, но сутринта дъщеря ми ги взе в д.градина да ги разменя. Ако довечера са й останали, ще ти пиша на лични. Peace

Общи условия

Активация на акаунт