Къде в Пловдив???-32

• 69 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета,някой разменя ли стикери от Била,на сина ми му останаха още 10 да събере и да попълним цялата книга,та ще се радвам да разменим с някой.Живея  в  Смирненски,но може да измислим среща и другаде  Wink

Здравей! Аз също съм от Смирненски. И ние събираме стикери, имахме около 7-8 за размяна, но сутринта дъщеря ми ги взе в д.градина да ги разменя. Ако довечера са й останали, ще ти пиша на лични. Peace

Ние също разменяме стикери, но аз пиша в темата за стикерите, вече разменихме с някои пловдивски мами, обаче мога и с вас, че доста повтарящи ни се събраха. Довечера като се прибера ще пиша какво предлагам и какво търся. Че се вкарах в тоя филм с тия стикери и сега трябва да го налепим албума, нищо, че излиза златен. Laughing

# 631
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка. Много ми се чупят ноктите напоследък, а имам повод...   bouquet
Севдалина от салон "Ванеса" с/у бл.96 в Тракия/на редицата до дамския фитнес,над интернет залата/.Преди работеше във "Форума".Работи много добре,взима съвсем прилични пари и прави всичко каквото се сетиш/акрил,гел,ши лак,обикновен маникюр/....Благодарение на нея се видях с нокти....и то винаги  чудесно изрисувани и изкарвам по месец без да ги пазя.......Ако се интересуваш-давам тел. на ЛС.

# 632
Ох,то ако е така и аз се интересувам Wink Laughing Но едва ли тая "скъпа" информация ще се сведе до простолюдието Mr. Green Виж,ако имаш връзки...И да извадят някакви списъци,апартаментите ще са обещани предварително.Мое мнение.И преди имаше такива на показ в съда,сега може и да има промяна.
хмммм-не знаех,че така може да стоят нещата smile3555

# 633
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка. Много ми се чупят ноктите напоследък, а имам повод...   bouquet
Севдалина от салон "Ванеса" с/у бл.96 в Тракия/на редицата до дамския фитнес,над интернет залата/.Преди работеше във "Форума".Работи много добре,взима съвсем прилични пари и прави всичко каквото се сетиш/акрил,гел,ши лак,обикновен маникюр/....Благодарение на нея се видях с нокти....и то винаги  чудесно изрисувани и изкарвам по месец без да ги пазя.......Ако се интересуваш-давам тел. на ЛС.

Това на редицата в ТЦ след пазара на католическата,нали?Щото ще ходя скоро близо на фризьор там и мога и аз да погледна Wink А цените как са?

# 634
Търся детски чадъри на Дисни.  Дори и да не са на Дисни, къде сте виждали хубави чадъри за деца?

# 635
  • Пловдив
Откъде да купя пресни аспержи? В Лекси дали има?
Пресни аспержи видях в Кауфланд, но преди около седмица....

Благодаря, явно ще трябва да отскоча до по-голям магазин.

# 636
  • Майничка
Търся детски чадъри на Дисни.  Дори и да не са на Дисни, къде сте виждали хубави чадъри за деца?

В Джъмбо, в Маркет-центъра, (сега детските играчки се преместиха над ДМ), в Гранд-а на втория етаж...

# 637
Някой има ли по-скорошно инфо, какво ще правят в Маркет центъра? Не сме засичали скоро собственика, за да го питаме. Иначе той още преди да пускат ДМ ни разправяше, че ще търси и за другата част наемател на цялото помещение..

# 638
Аз така и не мога да разбера какво ще се строи на мястото на бившата "Мега марина" в Смирненски. Вече е бутната...  newsm78

# 639
  • Пловдив
Жени, аз подочух, че Маркет центъра ще става Карфур... Wink

# 640
Жени, аз подочух, че Маркет центъра ще става Карфур... Wink

Да, това ще е, Карфур.  Peace

# 641
Някой има ли по-скорошно инфо, какво ще правят в Маркет центъра? Не сме засичали скоро собственика, за да го питаме. Иначе той още преди да пускат ДМ ни разправяше, че ще търси и за другата част наемател на цялото помещение..
Последно ми казаха, че ще е Карфур  Peace

# 642
Карфур ме устройва, защото пазарувам в този в Мол Галерия. Имат специфични стоки, които купувам-екологични и био, както и добри намаления, но няма ли да е малко площта там? Тясно ми се струва сравнено с другия?

# 643
  • Майничка
Е, в Гърция е пълно с такива малки карфурчета. Чак толкова малко не е .

# 644
  • Пловдив
Здравейте,някой има ли телефон лични отзиви за Себахат,която лее куршуми и май гледа?Струва ли си да отиде човек?
Ако става въпрос за бабата от Изгрев, мога да дам тел на лични Peace

Момичета вдигат таксата на близоо за кабелна+Интернет, става 38 лв и намалят интернета. Дайте предложение на оферта на друга фирма. Ще съм много благодарна Hug
И ние така "изгоряхме" - свършил договора, който бил промоционален и минахме на общите условия Rolling Eyes толкова ли беше трудно да ни уведомят миналия месец... Е, с плащането на таксата пуснахме и предизвестието, че се отказваме от услугите им Mr. Green
Иначе добри отзиви получих за Мегалан - чакам ги да дойдат да окабелят вкъщи Peace

Общи условия

Активация на акаунт