зов за помощ

• 121 318
  • 545
  •   1
Отговори
# 165
  • Хасково
Здравейте, днес преведох малко пари по сметката на.  Ако може искам телефона на Гергана на лични да питам от какво има нужда. Надявам се детето да отиде на празника  на класа.

# 166
пратих ви на лични телефонния номер.

SofiaBG - аз не можах да видя само най-голямото момиче - кой размер дрехи е тя? Учителката й била казала, че трябвало да е с пола под коляното на у-ще. Мисля имам някакви по-запазени поли и рокли от по-слабите ми години  Embarassed , сега се сещам, че ако е висока 160см то може и да и станат.

# 167
Фри,

Таня (голямата дъщеря) е високо стройно момиче. Облича се модерно, като всички момичета на нейната възраст.  Мисля, че е по-висока от 160 см.
Вие имате телефона на Гергана, можете да я попитате.
Много се радвам, че се включват много мами да помагат и да зарадват това семейство.
Поздрави на всички вас!  Grinning

# 168
  • Варна
Аз имам 2 прекрасни, модерни, бели поли, до под коляното...ако ще и свършат работа мога да ги пратя...и двете са на KOOKAI...хубави са, летни... Rolling Eyes

# 169
Жоржета,

Прекрасно! Изпращайте ги! Ще Ви напиша адреса на лични. Simple Smile

# 170
  • Варна
И кой номер дънки носи голямото момиче...дънки също мога да пратя, но са 26 - 27 номер...ако някой знае, моля, да ми пише... Crazy

# 171
ako дънките не станат на голямото момиче ще станат на средното  Peace

# 172
  • Варна
Фри, права си...ще ги пратя утре нещата ...

# 173
  • Под звездите
Здравейте момичета, днес преведох 200лв. по сметката на Гергана, надявам се вашата помощ да е стигнала за тържеството на детето, защото късно се включвам за съжаление.

# 174
  • Варна
А дали са получили моята пратка...не искам да им звъня и да ги притеснявам и ще се радвам някой, който поддържа връзка с тях само да ми каже дали всичко е наред...пратих ги с куриер във вторник мисля беше... Crazy

# 175
Благодаря ви от сърце .Получих всички пратки който бяхте изпратили,децата завършиха успешно и бяха много красиви с роклите който ни изпратихте.Благодаря ви бяха великолепни и много усмихнати отново с вашата подкрепа.Heart Heart Heart

# 176
Може ли телефон на майката .Имам доста дрешки от моето момче може да са от полза.

# 177
пратих ти тел  Simple Smile

# 178
здравейте, искам само да споделя вчера след обяд се видяхме с Гергана и децата.Наложи се да отида на място защото майката не се чувстваше добре,милата има проблеми със сърцето от няколко дни.Ходила на лекар в ИСУЛ и там и открили аритмия и тахикардия ,но въпреки това дома беше изрядно почистен и ми направи силно впечатление любовта с която децата се опитваха да Убгрижват майката .Почуствах се някак бедна на любов и ласка.Това семейство е уникално и децата са добре възпитани .Малкия не скриваше радостта от новите си дрешки и обувки а момичетата се похвалиха с новите сандалки който мама им купила с парите от Фри.Колко малко трябва за да накараме някой да се усмихне.След няколко дни дни големите деца заминавали на лагер подсигурен от Фондация Мисията и нямат търпение за новото преживяване споделиха ,че досега не са ходили и са силно развълнувани .

# 179
Момичета ,мисля тези дни да отида отново да видя Гергана и децата.Ако някой иска да изпрати нещо по мен с радост бих го предала. Пишете ми на лични съобщения да се разберем.Приготвила съм малко хранителни продукти от първа необходимост но за съжаление не са много.

Общи условия

Активация на акаунт