зов за помощ

• 121 322
  • 545
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
коя е актуалната сметка по която могат да се преведат парички? ПО нагоре четох че тази открита от ОВНЕ се закрива през април месец, а след това все пак янкакви хора бяха писали че са первеждали...

Моля за сведения за да помогна или ако няма сметка да дам на някой който посеща ва Гергана парите?

# 181
привет, сметката на Гергана е на страница 11
....................

Банкова сметка:
BG55CREX92601052318001
ТИТУЛЯР: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ИЛИЕВА
ТОКУДА БАНК

А АДРЕСА Е:
СОФИЯ
КВ.КНЯЖЕВО
УЛ.КНЯЖЕВСКА 2

# 182
Прекрасно, много благодаря! Явно нещо съм я пропуснал в суматохата. Днес вечерта ще пробвам да преведа парички.
привет, сметката на Гергана е на страница 11
....................

Банкова сметка:
BG55CREX92601052318001
ТИТУЛЯР: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ИЛИЕВА
ТОКУДА БАНК

А АДРЕСА Е:
СОФИЯ
КВ.КНЯЖЕВО
УЛ.КНЯЖЕВСКА 2

# 183
  • Варна
А аз да попитам това къща ли е? Защото няма номер на вход или апартамент...аз също искам да изпратя няколко неща, но ме спира само това, че не знам дали това е пълният адрес   bouquet

# 184
А аз да попитам това къща ли е? Защото няма номер на вход или апартамент...аз също искам да изпратя няколко неща, но ме спира само това, че не знам дали това е пълният адрес   bouquet
Да, къща е и пощата е наблизо.

# 185
Големите момичета се върнаха от лагера.Няма такава радост прекарали са великолепно и са много развълнувани за следващият лагер на който ще отидат и трите момичета ще бъде скаутски лагер за десетина дни.Общо взето са добре с здравето.Благодарност на Sdjendov за направеното добро дело спрямо тази майка и децата и .Гергана благодари и на всички вас който и протягате ръка и облекчавате тежкият живот който водят .Често плаче но вече не от мъка а от благодарност ,че има толкова доброто в хората.В понеделник децата заминават да прекарат още едно ново прекрасно изживяване благодарение на фондацията мисията.Ако имам други новини ще пиша отново .

# 186
Гергана е получила колета от Варна,благодарности и прегръдки .

# 187
  • Варна
Супер, дано са им от полза нещата bouquet

# 188
Привет на всички.Вчера се видях с Гергана и разбрах ,че от социалните служби са и отказали еднократна помощ по чл. 16 която е в размер на 325 лева.На заповедта са написали мотива за отказ ,че нямало основателна причина за отпускането и .Гергана я е поискала за да може да подготви децата за училище и малкия за ясла всички ние знаем колко средства струва подготвянето на едно или две деца пък какво ли остава за четири .Обръщам се с молба към всички вас нека да помогнем който с каквото може ,било то тетрадки пособия за рисуване а за учебните помагала тя трябва да ги закупи .На малкия трябва да се правят изследвания до края на месеца който не минават през здравната каса и се заплащат както и Васерман на майката който също е платен.Нека още веднъж се обединим и да помогнем на тази майка ,тя има нужда от нас сега .Остана още малко докато тръгне на работа но за сега не може да се справи сама .Децата също ще имат нужда от есенни дрешки и обувки ако някоя от вас може нека да помогне за малкия също защото много бързо расте .

# 189
Martyloveme, чест ви прави, и на теб, и на другите помагащи, че помагате толкова безрезервно. Аз не бих могла. Особено след такива коментари:

"7     Важно! / Благотворителност / Re: Моля за помощ    : Нед., 10 Юни 2012, 23:35
КОГАТО ПИСАХ В ТОЗИ ФОРУМ НЕ БЯХ  В ПОЛУЖЕНИЕТО В КОЕТО СЪМ СЕГА ВЕЧЕ НЯМАМ НУЖДА ОТ ДРУГА ПОМОЩ А И НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА ТАКАВА ОТ ФОРУМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДРУГИ МАЙКИ КОЙТО СА БИЛИ В ПОДОБНО СЪСТОЯНИЕ СЕ СВЪРЗАХ С ТЕЗИ ФОНДАЦИЙ И СЕГА СЕ СПРАВЯМЕ С ДЕЦАТА ."

# 190
това е от преди 1 година. Защо го изрови.... зла памет или нещо друго...  ?
Гергана вече наистина е по-добре и фондацията й е помогнала много, реално има страхотен късмет с това жилище, дано да го задържат. Ако си намери работа може и да позакърпи положението с парите.

# 191
Извинявам се. Сега видях темата. Поразрових се в нейния профил, защото съм прекалено подозрителна, за съжаление, и ако реша да предприема нещо, предпочитам да съм сигурна, че наистина е за нуждаещ се. Просто ми направи впечатление, че отрича да е получила някаква помощ от тук.

# 192
Кукумицинка ,това не ви прави чест да показвате някакви коментари от преди година и много преди да са започнали от форума да и помагат .Знае те ли има една поговорка ако можеш помогни ако не поне не вреди.Никой не те кара на сила да и помогнеш но недей, да да посяваш зрънцето на съмнението в хората .Аз съм убедена ,че дори не познавате жена и за това ще ви помоля да се въздържаш с коментарите за нея .Повечето от тук който и помагаме я познаваме и знаем нейното положение .Тя не ни е излъгала ние сме на ясно че фондация Мисия Спасение и плаща наема и сметките ,но с 140 лева детски не биха могли да се издържат нали?И с каква цел го показвате този коментар не разбрах ?Виж те датата на публикацията тя е много преди наистина да сме започнали да и помагаме ,до септември месец тя не е получавала такава от нас а коментара е от 10 юни

# 193
Привет на всички.Вчера се видях с Гергана и разбрах ,че от социалните служби са и отказали еднократна помощ по чл. 16 която е в размер на 325 лева.На заповедта са написали мотива за отказ ,че нямало основателна причина за отпускането и .Гергана я е поискала за да може да подготви децата за училище и малкия за ясла всички ние знаем колко средства струва подготвянето на едно или две деца пък какво ли остава за четири .Обръщам се с молба към всички вас нека да помогнем който с каквото може ,било то тетрадки пособия за рисуване а за учебните помагала тя трябва да ги закупи .На малкия трябва да се правят изследвания до края на месеца който не минават през здравната каса и се заплащат както и Васерман на майката който също е платен.Нека още веднъж се обединим и да помогнем на тази майка ,тя има нужда от нас сега .Остана още малко докато тръгне на работа но за сега не може да се справи сама .Децата също ще имат нужда от есенни дрешки и обувки ако някоя от вас може нека да помогне за малкия също защото много бързо расте .

Здравейте! Днес разговарях с Гергана за подготовката на децата за новата учебна година. Разбрахме се Дани (средната дъщеря) да ми изпрати списък с всичко необходимо за училище (учебни помагала, тетрадки, учебници и др.)и аз ще и го набавя.
Предлагам, ако някоя от вас желае, да направи същото за някое от другите деца или 2 от вас да си разделят разходите за някое от децата.
Гергана е много благодарна за всяка помощ, която и се предлага.

# 194
  • София
може ли да се пусне списък за всички деца?

Общи условия

Активация на акаунт