зов за помощ

• 121 297
  • 545
  •   1
Отговори
# 105
  • на правилното място, в точното време
Видях се Гергана и три от децата. За едното момиче няма ботушки. Размер 32. Аз ще потърся и ще пиша, ако някой му се намират излишни, че аз с пращането съм много зле. Иначе биват, малкия изкарва зъби и бееше кривичък.

# 106
Видях се Гергана и три от децата. За едното момиче няма ботушки. Размер 32. Аз ще потърся и ще пиша, ако някой му се намират излишни, че аз с пращането съм много зле. Иначе биват, малкия изкарва зъби и бееше кривичък.
малкият яде ли някаква специална храна? в смисъл-адаптирано мляко,пюрета или вече е на общо хранене? всъщност ползват ли кухня?
и дали се събраха спални комплекти,че се местим в ново жилище и имам хавлии и чаршафи???

# 107
Merilota , едва ли яде специална храна, защото на моменти нямат никаква. Но ще звънна днес, дано не забравя, и ще пиша. Ако ОВНЕ прочете, моля те, звънни ти на гергана да попиташ и по някое време звънни да те чуя.

# 108
Записвам се, ако излезе нещо с което бих могла да помогна...

# 109
  • На острова
Имам черно палто за зимата, до над коленете, S размер. Имам и гумени ботуши за сняг и киша 38 номер. Аз съм 167 см. Мисля, че ще станат на Гергана или голямото момиче. Ще сравня номерациите с наличните неща вкъщи, имам и други запазени неща.

Имат или нужда от точно тези неща или са получили достатъчно дрехи? От какво се нуждаят като дрехи?

# 110
Гергана каза, че само за едното момиче няма ботушки - номер 32. Аз съм й приготвила и тези дни ще ги изпратя. Друго не каза,че имат нужда. Но предполагам, че храната винаги си е нужна.

# 111
Здравейте отново момичета   bouquet
ОВНЕ, преведох малко пари по сметката. Мисля,че утре преди обяд ще може да се изтеглят. Има ли някаква информация около Гергана и децата? Здрави ли са? Надявам се новата година да им донесе повече здраве и късмет Hug Продължавам да следя темата, за да помагам когато мога.

# 112
    Здравейте, Гергана и децата имат вече всичко за Коледа благодарение на парите, които дадохте. Едана фондация беше казала, че ще  донесе всичко необходимо за празника, но нещата останаха само на думи. Не разбрахме защо........
Остават най-неоходии памперсите и ботушки за Ани - номер 32. 
Дарсиня,благодаря ти от името на Гергана и от мое име за париките.
     Момичета Гегана ви благодари за всико, което правите за нея.Пожелава  ви една весела и щастлива  Коледа и ви пожелава много здраве и щастие. Аз се присъединявам към нейните пожелания.

# 113
  • София
искам да се включа, ще пратя малко парички през е-пей, така ли е по добре или колет?
Също така, ако трябва да се пренесе багаж с кола, предлагам услугите на мъжа ми, тъй като аз нямам книжка...
...Извинявам се сега виждам, че вече се е пренесла.

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 15:58 от дъщерята на Мистрал

# 114
Пиша само за информация - вчера им закарах каквото можах - храна и памперси, и ботушки от моя син, мъжки сини, но пак са си ботушки, 32 номер, както и някои дрехи за малкия, чинии и прибори. Децата са прекрасни, усмихнати и любезни, Гергана е много борбена и достойна за уважение майка.  Дано скоро късмета й се обърне и се преборят с несгодите.

# 115
Десита, а имат ли някакви актуални нужди ?

# 116
Храна и памперси, не ми казаха за нещо друго конкретно.

# 117
  • София
сметката и адреса на овне активни ли са още

Десита, ако ходиш пак бих искала да пратя нещо

# 118
За съжаление аз няма как да отида пак скоро, живея в чужбина и си бях в София само за празниците. Бях си обещала да й занеса продукти за Коледната трапеза, но ми се разболяха децата и не успях, за което съжалявам. Но от храна винаги имат нужда. Овне има връзка с Гергана, може нея да питаш за други актуални нужди и как да й ги предадеш, или ако Овне ти даде телефона й директно с нея.

# 119
Здравейте момичета  Hug
ОВНЕ, какво е положението, имаш ли някаква информация? Аз ще се прибера в България за една седмица в началото на март и чак тогава ще мога да се включа отново с малко помощ.Надявам се на добри новини за Гергана и децата:pray:

Общи условия

Активация на акаунт