зов за помощ

• 121 322
  • 545
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,
адреса на Еконт е:
София 1574,
жк. Слатина
ул. Иван Димитров-Куклата N:15.

за Гергана Димитрова Илиева
тел 0876 06 85 79

Моля, споделяйте, ако някой прати учебни материали, за да не се дублираме.

# 361
Здравейте, някой чувал ли се е с Гергана скоро?

# 362
  • Пловдив
Здравейте, аз в средата на миналата седмица разговарях с Гергана, защото исках да й изпратя колет по пощата с дрешки и ботушки за момченцето, които имах омалели от сина ми. Имах и няколко по-плътни мои пуловера, като за момичетата. Изпратих  25 тетрадки малък формат с 60 листа, блокчета,малко ябълки и лакомства. Не е проблем за нея да получава и колети по поща. Каза ми, че все още няма списък с помагалата, но ще събират пари в училището за да ги купят на едро за всички с отстъпка. Пуснах запис със скромна сума.
Мисля към края на тази седмица отново да се чуя с нея за да пусна още един запис  като взема заплата. Моля, ако някой разговаря с нея преди това да пише тук и ако има нещо належащо да изпратим. 

# 363
  • София
Здравейте,
планирах да пиша, но съм се улисала в задачи. Тетрадките и всички други учебни помагала (като химикалки, моливи, гуми, тиксо, ножичка, и тн) са вече уредени, нашата фирма организира събиране на материали покрай първия учебен ден и я включих.
Допълнителни тетрадки със сигурност са от полза, те се изписват, има и втори срок. Браво emimimi  bouquet

За учебниците обаче, действително, тя ми каза, че в училището събират пари да ги купят и то не само за Таня 9 клас, но и някои допълнителни учебници за Дани 8 кл.
Аз също пуснах скромен запис, но не можах да покрия учебниците.

Предполагам сумата за учебници (разбрах, около 70 лв на дете) са наистина голям проблем сега.

Гергана ходи допълнително на работа, но доколкото знам понякога й бавят заплатата, а и 5 човека изискват сериозна сума, за дори оцеляване, на месец. Просто не знам как се справя - стори ми се отслабнала още.

# 364
Здравейте,пак! Някой има ли новини от Гергана? Опитах се днес да се свържа, но телефона е изключен. Бях изпратила преди време колетче с малко дрехи и лакомства, но от пощата са го върнали. Да не би да се е преместила. Ако някой има информация, моля пишете! Hug

# 365
  • София
Здравейте,

тъкмо се канех да пиша, Гергана е закъсала със зъби, някаква киста на челюстта, отоци, издула се е. Вече трета седмица е на антибиотик, правят й дренажи. Може да направи операция, но трябва първо отока да спадне.
За операцията ще й искат 160 лв, но трябва първо да внесе няколко вноски към НАП, защото имала прекъсване на здравните права. Ако не го направи, операцията ще е над 800 лв. Аз ще й помогна за опарацията, защото, ако не се лекува по-лошо ще става, а и тя ходи на работа...
Днес ще ми каже и колко вноски трябват за здравните права - всяка помощ е добре дошла. Предполагам още лекарства ще купува, организма й е много измъчен от недояждане, лоша храна, недоимък, стрес. Когато е болна, тя винаги търпи до последно..

Относно адреса, grosdanat, не се е преместила, но вероятно не е получила бележката от пощата. Ще ти пратя телефона на лични  bouquet

# 366
  • Пловдив
Отново ще се включа с някаква сума. Ще опитам още утре да сторя това и ще предупредя Гергана да очаква запис. Дано всичко с лечението мине успешно. 

# 367
И аз ще се включа, само чакам да оправя някои сметки и да видя какво ще остане. Поех ангажимент по няколко инициативи и да не се окаже, че съм на минус накрая. И за това не бързам да обещавам, но за Гого ще пратя пижама с дълъг ръкав и за Ани от една позната зимни дрехи, че и тя няма яке. И малки подаръчета им взех за Коледа. Дано се съберат повече хора и да се съберат осигуровките. Praynig За една година може би около 200 лв. ще са осигуровките. Sad

# 368
  • Sofia
Може ли да напишете размерите на най-малкото момиченце - обувки и дрехи?
За момченцето също и какво му е нужно.

# 369
здравейте, пускам актуални данни на децата и телефон на майката с нейно разрешение:

1. Таня: 9 клас, 171 см, слабичка, но носи размер Л, обувки 40-41. Тази година учебниците се купуват, не само тетрадките.
2. Дани: 8 клас, 165см, малко по пълничка (също L), обувки 38.
3. Ангелина: 11г (5 кл): 148см, размер S, обувки 35 (ботушки тогава 36)
4. Жорко на 4г, размер 102-110, обувки номер 27. Спешно му е пижамка и пантофки, защото другата седмица почва градина.

Самата Гери не каза нищо за нея, но тя също е слабичка, около 165-167см.
Телефон 0876 06 85 79

Живеят в Слатина, тя може да каже адрес или аз утре да пускам на лични.
Другата седмица аз няма да мога да се включа или да имам лесен достъп до интернет.

На този етап всичко ще е от помощ. Звънете директно, ако можете.
Доколкото разбрах, всичко зимно им е нужно! Praynig

# 370
  • София
Здравейте,
говорих с Гергана вчера или оня ден, получила е в сметката 50 лв, от които е могла да изтегли 40, може би заради такса теглене около лев.
Аз също й пратих 100 лв и ще може да плати здравните вноски (даже може би ги е платила), но за операцията няма да успее да покрие цялата сума, може би около 80 лв не й стигат.

Ако още хора могат да помогнат ще е супер, защото операцията не бива да се отлага. Гери вече няколко седмици е на антибиотик, издува се, спада, пак се издува.

И по 10 лв да пратят няколко човека, ще успеем да ги съберем. Казали са й, че не бива повече да отлага, защото е опасно.

Освен това тя е на предплатена услуга и няма ваучър, знам, че през е-пей може да се зарежда телефон с малки суми - 4-5 лв.

Осигуровките, сега й се плащат от работодателя, но е имала прекъсване за около 6 месеца.

# 371
  • Под звездите
Здравейте, говорих с Гергана вчера или оня ден, получила е в сметката 50 лв, от които е могла да изтегли 40, може би заради такса теглене около лев.
Аз също й пратих 100 лв и ще може да плати здравните вноски (даже може би ги е платила), но за операцията няма да успее да покрие цялата сума, може би около 80 лв не й стигат.
Ако още хора могат да помогнат ще е супер, защото операцията не бива да се отлага. Гери вече няколко седмици е на антибиотик, издува се, спада, пак се издува.
И по 10 лв да пратят няколко човека, ще успеем да ги съберем. Казали са й, че не бива повече да отлага, защото е опасно.
Освен това тя е на предплатена услуга и няма ваучър, знам, че през е-пей може да се зарежда телефон с малки суми - 4-5 лв.
Осигуровките, сега й се плащат от работодателя, но е имала прекъсване за около 6 месеца.

Мога да помогна с 50лв, сметката същата ли е?
Мистрал бях ти писала на лични преди няколко дни, сигурно кутията ти е пълна, защото не ми отговори.

# 372
  • София
palmena, здравей,  Hug получих съобщението, но през седмицата не мога да влизам много и не съм го видяла.

Вчера го прочетох, и понеже Гери каза, че е получила някакви 50 лв, предположих, че си била ти. Затова писах направо в темата, за да знаеш.

За сметката, трябва да я питам каква беше, отдавна не съм я ползвала, тя предпочита телеграфен запис по пощата, защото й е по-близо/по-удобно и взима цялата сума. Ако искаш, ще й звънна да ти потвърдя детайли.

# 373
И аз ще се включа началото на седмицата с 50 лв. дано да се съберат необходимите пари. Hug

# 374
  • Под звездите
palmena, здравей,  Hug получих съобщението, но през седмицата не мога да влизам много и не съм го видяла.
Вчера го прочетох, и понеже Гери каза, че е получила някакви 50 лв, предположих, че си била ти. Затова писах направо в темата, за да знаеш.
За сметката, трябва да я питам каква беше, отдавна не съм я ползвала, тя предпочита телеграфен запис по пощата, защото й е по-близо/по-удобно и взима цялата сума. Ако искаш, ще й звънна да ти потвърдя детайли.

Питай я, по банкова сметка мога веднага да преведа, а за пощата утре ще пътувам и ще е след няколко дни като се върна.

Общи условия

Активация на акаунт