Истанбул 10

• 56 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Шебече мила моя,пощата ти е Full бе джанъм  Laughing

# 376
  • София
Реших да посетя изложбата, но не можело сега да се гледа. Да съм отидела след половин час, а дотогава да съм гледала нещо си друго.

Съвсем бях забравила за изложбата.  ooooh!  Пишеше ли до кога е? И дали е с билетчета? Бих погледала хубави снимки (ако са хубави  Wink).

Розали, на всички фериботи, на които сме се возили има отделни такси за автомобил и пътници.

# 377
До края на месеца. Билетчета не видях, но нещо атмосферата и отношението не ми хараса.

# 378
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Разчистих  Peace

Еми побългарили са хубавия ни Истанбул и тая атмосфера е резултата...

# 379
Реших да посетя изложбата, но не можело сега да се гледа. Да съм отидела след половин час, а дотогава да съм гледала нещо си друго.

Съвсем бях забравила за изложбата.  ooooh!  Пишеше ли до кога е? И дали е с билетчета? Бих погледала хубави снимки (ако са хубави  Wink).

Розали, на всички фериботи, на които сме се возили има отделни такси за автомобил и пътници.
Изложбата е до 31.05. от 15 до 19 ч. без събота и неделя. Аз до края на седмицата ще отида, стига да се измъкна по-рано от работа, тя е точно на гърба на офиса ми! И пише, че е безплатно, ама ще видим Wink

# 380
- цък за по-голяма снимка 

Ама през ноща ли ще ходиш?!!!
Барая, мерси, значи правилно съм преброила  Simple Smile. Еееххх, много ме е яд за кулата значи! Ама аз ще чакам  и ще си вися и ще се кача!!!!!!!!!!

# 381
http://www.dnevnik.bg/sled5/izlojbi/2012/04/15/1810170_istanbul/
На тях им било тъжно. Всичко друго ми е било в Истанбул, но никога тъжно. Дори и като ми откраднаха фотоапарата на Капалъто, хем ревях, хем ми беше интересно да влезя в полицейско управление /ами то от тези сериали/.

Снимки от изложбата

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 00:28 от ASSAMARIS

# 382
http://www.dnevnik.bg/sled5/izlojbi/2012/04/15/1810170_istanbul/
На тях им било тъжно. Всичко друго ми е било в Истанбул, но никога тъжно. Дори и като ми откраднаха фотоапарата на Капалъто, хем ревях, хем ми беше интересно да влезя в полицейско управление /ами то от тези сериали/.
хахаха, лудааа, хахаха  Wink

Шебече, и аз си поставих надписа в подписа, трябва да сме еднакви, не се сърди, моля! Обаче ми е много малък и не се вижда ясно, как да си го уголемя?

# 383
  • в страната на чудесата
 Hellenn, когато ние отидохме на кулата Галата опашката беше доста голяма.Решихме да поизчакаме малко да видим как се движи и за няма и 20 мин.бяхме пред асансьора.Входната такса беше 12 тл./ние бяхме в Истанбул на 26.04.2012 г./Препоръчвам ти колкото и голяма да е опашката да изчакате и да се качите,защото гледката от кулата е невероятна!

# 384
  • Казанлък of all places
Здравейте мили дами ! Моля ви да ми помогнете  PraynigМожете ли да ми кажете каква е таксата на ферибота yenikapi  до мудания. Колко лири е за лек автомобил и има ли значение броят на пътниците? На първа страница видях някакво инфо , но не можах да се ориентирам Blush Благодаря предварително  Ииии да попитам още нещо:кой от двата аквариума ще ми препоръчате да посетя? Thinking
Таксата за автомобил по мои спомени е 30 лири,а за човече -12. Не ми е актуална информацията,от преди  22 години е ,мога да актуализирам в събота. Имай предвид,че автомобили с газови уредби не се допускат до ферибота.

Кръстницата казва,че няча нужда от точки! Я ОФЦЕ-те как са! Simple Smile

# 385
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Хелън, ето ти кода на моя подпис:
Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Обработи си го тука в писането на мнения, има Размер на шрифта и готово  Peace

Андж, ама то е мноооого тайна абревиатура! И ти квоооо - отиде в Будапещенските сокаци да седиш в Истанбулската тема  Mr. Green Що не си навънка да гледаш красоти, бе момиче  Laughing

# 386
  • Казанлък of all places
Нееет н, нееет вар,след цял ден пътуване абстиненция си образувах!:)

# 387
Ето тук вече трябва снимките да се отварят. http://baraia.snimka.bg/travel/istanbul-10-05-2012.677443

# 388
baraia, много ми харесват снимките! Дори и малко мрачен, Истанбул е красив  Heart Eyes

# 389
stefi2, мерси. Щ е чакам не ами ....., как няма толкова много искам да се кача на кулата и да видя града от високо, голям мерак имам  Simple Smile.
Baraia, браво, дори мрачен Истанбул е красив. Много ми харесва Соук чешме-то, преди време гледах снимки на Делта от нея, то цветно цветно, много хубава. А снимките на моста над Босфора от Йеди тепе ли са? Ако са от там, много ниско, не ме кефи тоз хълм. Ше си се метна аз на Чамлъджа-то.

Общи условия

Активация на акаунт