Истанбул 10

• 56 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • София, Хаджи Димитър
Ставам ТВ гайд  Simple Smile

Довечера по Travel Chanel има два филма за Истанбул

Ето и нещо наше , което ще излъчат на 19. Май по Нова ТВ :

Баклавата от 1473 г. и модерният 18-милионен Истанбул

http://tv.dir.bg/news.php?id=11164952
Охо това трябва да се гледа. Роската/оператора Росен Илиев/ ми  е колега от Биологическия факултет на СУ.

# 436
Ставам ТВ гайд  Simple Smile

Довечера по Travel Chanel има два филма за Истанбул

От колко часа са тези филми, не намирам програма в нета?

# 437
  • София, Хаджи Димитър
19,30-темата на Нова.

# 438

Travel Channel Четвъртък 17.05

20.00 Световен пътешественик 15 4 Лондон 3
21.00 Отблизо 2 3 Лондон
21.30 Пътуването днес 8 5 Май
22.00 Световен пътешественик 8 2 Истанбул
23.00 Икономично пътешествие 1 7 Истанбул

Нещо им е объркано времето понякога и  по-вероятно започват с един час по-късно - тоест от 23.00 наше време.
Явно в ТВ програмата не е отчетено преминаването ни към лятно часово време.

# 439
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Благодаря ви, мили дружки  Hug

Мисля, че ще се разминем на летището, но ако я зърна ще й се представя  Mr. Green

Отлитаммммм

# 440
  • България, София
На всички пътуващи, отпътуващи и пристигащи пожелавам лек път Simple Smile
На отпътуващите - да случат с времето, да си изкарат страхотно (където и да са) и после да се похвалят  Hug

# 441
Още пет часа и ние потегляме!
Май ще повали доста, ама съм подготвена с дъждобрани, така че всичко е под контрол Simple Smile

# 442
Zapetaika_, лек път и на теб! Игнорирайте дъжда и се отдайте на слънчеви мисли! В понеделник сутрин най-късно те чакаме със снимки!

п.п от къде си набави дъждобрани?

# 443
Здравейте, сега се регистрирах в Бг мама заради темата с Истамбул! Преди няколко години ходих там с колеги и се влюбих в града, подпалих и мъжа ми и двамата ходихме, а сега ще отидем отново -  на 7.06! Ше пътуваме с Комфорт травъл за 109лв. на човек! Разгледали сме всичко и смятаме да посетим сами Таксим, Галата и аквариума в мол Форум. Ние сме от Пловдив! Дали и някоя от от вас няма да пътува тогава? Embarassed

# 444
Бих искала да публикувам и снимки, но нещо не мога да открия как! Sad

# 445
  • София
Залез над Истанбул от преди минути  Hug

Хората бяха по тениски  Hug

# 446
Браво, Джулс, много хубав залез си хванала!   bouquet
По тениски са, ама другия четвъртък когато аз ще съм там ще вали като из ведро  Cry Cry Cry

# 447
  • София, Хаджи Димитър
Здравейте, сега се регистрирах в Бг мама заради темата с Истамбул! Преди няколко години ходих там с колеги и се влюбих в града, подпалих и мъжа ми и двамата ходихме, а сега ще отидем отново -  на 7.06! Ше пътуваме с Комфорт травъл за 109лв. на човек! Разгледали сме всичко и смятаме да посетим сами Таксим, Галата и аквариума в мол Форум. Ние сме от Пловдив! Дали и някоя от от вас няма да пътува тогава? Embarassed
Аз пътувам тогава с една приятелка, но от София с Бутик травел.Също мислим сами да се разхождаме.

# 448
Били ли сте вече там и какво смятате да посетите? Знаете ли как да кача снимки от личния си архив? Party

# 449
  • Казанлък of all places
Благодаря ви, мили дружки  Hug

Мисля, че ще се разминем на летището, но ако я зърна ще й се представя  Mr. Green

А аз мисля,че в неделя се прибираме заедно. Тъй че да не пропуснш да ми се представиш,ей! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт