Истанбул 10

• 56 796
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна и...духом на Босфора
Запетайка,вземи им по 10 евро,а после плати по 10 лири -на кирийка си! Mr. Green Sunglasses

Дебора Р ако се закълнеш ей сега тука че компанията ще викате за Байерн Мюнхен веднага ти казвам две места около СултанАхмет за гледане на мача! Crazy Simple Smile Mr. Green

Бира съм пила за 6 лири чашата,Ефес,на Кумкапъ.Скъпа  е да му се не види! Simple Smile

Хелънче HugФЦЕ съм,част от ОФЦЕ! Малко останаа!  Crazy Crazy Sunglasses Sunglasses

От Юскюдар има фери за Халич, може да се стигне до Пиер Лоти и по вода,слиза се на последното пристанище Еюп и оттам с шатъла до кафето.

# 286
Zapetaika_, ние също тръгваме в четвъртък с Бутик, водач -кенан, бус 1. Ще бъдем заедно.
Но в нашата програма пише, че МОЛ ФОРУМ - аквариума е последния ден предиобяд, а втория ден вечерта предлагат - Нощен Истанбул. 

redemi, разбира се, че мъжете ще викат за Байерн Hug Мъжът ми им е голям фен. Преди около две - три седмици ходи до Мюнхен, за да гледа мача Байерн-Реал Мадрид.     

# 287
Zapetaika_, ние също тръгваме в четвъртък с Бутик, водач -кенан, бус 1. Ще бъдем заедно.
Но в нашата програма пише, че МОЛ ФОРУМ - аквариума е последния ден предиобяд, а втория ден вечерта предлагат - Нощен Истанбул. 

Супер!
Хм... странно, дали не съм гледала в другата им програма? Ей сега ще изровя всички програми и ще погледна...

# 288

Супер!
Хм... странно, дали не съм гледала в другата им програма? Ей сега ще изровя всички програми и ще погледна...

Да, моите колежки, които си платиха екскурзията след мен, но не намериха свободни места за май и отидоха през март, явно са били с друга програма. Дадоха ми я, да ми направят услуга, но явно програмата е променена. И вече не е 5, а 8 Е! Ще помисля дали си струва...

# 289
Хелънче HugФЦЕ съм,част от ОФЦЕ! Малко останаа!  Crazy Crazy Sunglasses Sunglasses
ех, че си потайна еее, пак нищо не разбрах  JoyHug явно съм голяма ОФЦА. Хайде да идва юни, че и аз го чакам с нетърпетие  football

# 290
  • Варна и...духом на Босфора
ех, че си потайна еее, пак нищо не разбрах  JoyHug явно съм голяма ОФЦА. Хайде да идва юни, че и аз го чакам с нетърпетие  football
  Значи си в отбора! Организация на Футболните Ценители и Естети! bowuu bowuu bowuu Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Дебора Hug да поздравиш ТМ от мен специално! Като се отива към Соукчешме сокак от лявата страна на Ая София има Кафе Грийн Конър, там снимах много готини образи,гледаха мач. В ляво от трамвайната линия,посока Еминюню има също много готин Пъб, всички мачове от всички първенства бяха изписани вън на огромен транспарант,текущи резултати и оставащи минути.

# 291
redemi  Hug Много благодаря! Най-вероятно мъжете ще бъдат там - в първото. Мъжът ми дори мисли още през деня да си запазят маса. 

Zapetaika_, ние също се записахме на 03.01.
МОЛ ФОРУМ ще го посетим самостоятелно втория ден, защото за двата часа с агенцията няма да можем нищо да видим.

# 292

Това сътворих днес, но на тази светлина не мога да направя хубави снимки на  другите картини. Пускам ги на линк, а утре ще повторя на дневна светлина и ще ги подновя.

http://aspirinbg.com/viewtopic.php?t=2012&start=0

# 293
 Момичета успях на майка ми профила е отключен. Някои снимки са с лошо качество, причината е, че са правени с телефон. Embarassed
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.103123989825880.4711.10 … 380158&type=1

# 294
Значи си в отбора! Организация на Футболните Ценители и Естети! bowuu bowuu bowuu Sunglasses Sunglasses Sunglasses 
най-накрая я разкри тази тайна организация  newsm44, от името й само Ф-то горе-долу го догаждах  Laughing  Hug
Ассамарис, знам те къде си  smile3508, ще идвам за картини! Hug

didiimitowa, чок гюзел фотографлар!

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 21:51 от Hellenn

# 295
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Страхотни са картините  Hug

Хелън, ще се направим с тебе една тайна истанбулска организация и няма да им казваме, пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 296
 Делфинариума е на Златния рог, някъде в близост до спирката за кафе Пиер Лоти. Намерих го благодарение на мамите в 7тема  bouquet, ето и сайта
 www.istanbuldolphinarium.com
Кореспондирах с Елена Наталина служителка на аквариума . Ако искате ще кача мейла и.

# 297
  • София
Делфинариума е на Златния рог, някъде в близост до спирката за кафе Пиер Лоти. Намерих го благодарение на мамите в 7тема  bouquet, ето и сайта
 www.istanbuldolphinarium.com
Кореспондирах с Елена Наталина служителка на аквариума . Ако искате ще кача мейла и.

Супер! Ще чакаме после разкази и снимки. А знаеш ли, че в аквариума можеш да плуваш при акулите? Обясниха, че видът, който е там не е агресивен.

# 298
Страхотни са картините  Hug

Хелън, ще се направим с тебе една тайна истанбулска организация и няма да им казваме, пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

ха ха, нали? ма това заслужават! Трябва да й измислиме и секретно име обаче, и като ни питат, на шиш да ни въртят-да не им го казваме!  Mr. Green Sunglasses

# 299
Здравейте! Най-добре е да излезете на трамвайната линия и да хванете трамвая в посока спирка Султан Ахмет Слизате на спирката и Водохранилището се намира от ляво  обикновено на входа има хора,които чакат на опашка за билети.Моя съвет е на лист за напишеш Sultanahmet и хората веднага ще ви упътят ,в коя посока  да се качите.Надявам се да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт