Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 394
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
evich мерси за отговора, но в коридора нямам как да сложа лост, за това ме интересуваше тези за врати как са.

# 106
Здравейте, спортистки! Hug Нямам възможност напоследък нито да ви чета, нито да пиша, но пък тренирам.Отчет:
Започнах да свалям...'щото намалих манджата  Tired . Не ми се искаше да става така, но и без това в тия жеги само вода ми дай. Негативите от недостатъчното хранене всички ги знаем, но това е положението засега  Rolling Eyes.
И още един експеримент-тренирам през ден, но на макс със същите тренировки, като гледам да са по-дълги и да давам всичко от себе си. Бях се засилила в дните между тях да правя интервално кардио на кростренажора ама тц, не става, влече си ме навън и това е, а около нас няма къде да се тича, т.е. има, но не е препоръчително!
И така, по тази схема ще карам засега.
(не)Обикновена, и аз съм "ЗА" дъмбелите. С тежести до общо 15 кг. мисля могат да се намерят за 50-60 лв., но пък са вечни и комбинации колкото искаш, освен това винаги можеш да си купиш и по-тежки дискове, т.е. да увеличиш тежестта. Иначе лост за врата ама телескопичен и аз искам (за да мога да го слагам по-надолу в началото  Whistling .
Инче:
1. мп3плеъри навсякъде има в магазините за техника, а ако искаш да е евтино-взимаш някакъв Елит-мелит/ Нео с малък обем и си готова. (Скоро забелязах, че доста неща са по-евтини в Техномикс, защо не знам   Thinking)
2.Някои магазини също имат свои марки за техника, напр. Лидъл (Силвър крест) и нещата им не са скъпи, но са прилични.
3.Провери и дали телефона ти няма такава екстра. Аз така се "сдобих" с интервален таймер, за който не знаех Simple Smile
Бай дъ уей, аз не мога да тренирам на музика...Хем не се съсредоточавам (камо ли пък да броя повторения), хем ритъма ту ме забързва, ту ме забавя...
Хубава вечер!
ПП: Лицевите и кофичките правят чудеса за желираните ми горни крайници!Ура! Twisted Evil
Скрит текст:
и не само за тях  bombs

# 107
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро, никакво време нямам за нет, но намирам малко за тренировки. Основно съм с Били- тае во наблягане на долна част на тялото и Джаки. Много ме кефят и ще се задържа на тях. Бързам за работа.

Лек и усмихнат ден  bouquet

# 108
ДОбро утро и от мен. Днес започнах 6-тата седмица на Джилиън - Workout 5 - досега ми е най-труден от всички изминали, допълних с 8-minutes abs workout, level 2 от любимия сайт фитнесблендър.
За пореден път се убеждавам, че протеиновите диети при мен не работят - вече 1 седмица съм на такава, резултат - йок.
ХУбав и успешен ден на всички   bouquet

# 109
Здравейтеее мацки  Hug
Днес тичах - интервално - 30сек тичане и 1 мин ходене - 5 пъти - доволна съм, но други път ще намаля ходенето на 45сек Simple Smile и направих също Yoga Zone - Flexibility Simple Smile
Усмихнат ден!

# 110
Hello Heart Eyes
За днес Brazil Butt Lift - Rio Extreme 50 мин. + 25мин. поп пилатес (Hot Abs и Legs and Thighs Workout)
Hot Abs ми се видя съвсем нечовешко, но дадох всичко от себе си  Mr. Green
Бразила нещо не ми е по вкуса, но исках да разнообразя. Нещо ме разконцентрира това рязко редуване на силови и кардио?!
Добрата новина е, че след някакво обзело ме отчаяние през последните дни (и нетрениране, но пиене на много вода и лека храна), днес започвам да виждам резултати. Смъкнала съм едно кило, а това означава че нещата потръгват добре, значи ми се размърда метаболизъма, така че сега само атака Mr. Green
Слънчев ден на всички! Дано малката ми остави малко време прегледам темата Simple Smile

# 111
Днес направих една кратка ,но много интензивна тренировка микс ала Мавина Joy
Спря ми се тока Mr. Green
Вдъхновението ми беше Руми и Зузка.
Тая Зузка много я харесвам ,но много са и трудни упражненията  Confused
Дано един ден да мога да ги правя като нея  Hug
Нещо напоследък тонусът ми е спаднал ,нямам желание за тренировки...и май
трябва да мина на някакви подържащи  Thinking
От друга страна пък ако тренировката е по-лека ,се чувствам много
неудовлетворена.
Може да е само 10 минути ,но да е на макс ,както направих днес. Mr. Green
Утре почивка  Peace

# 112
Лост имам като на FreakOnALeash. Не мога да се набирам още и само вися. Неудобен ми е, вдигнат е възможно високо, но краката ми пак са сгънати. Сега се сетих, че в програмата p90x олекотения вариант е да си на стол с единия крак и така да се набираш.

Пилатеса не мога да го докарам до никъде, много ми е труден. А аз мислех, че ще е като каланетиката, нея я играех в почивните от спорт дни, много ми беше лесна...Хм, доста го подцених.

# 113
Отчетчето ми  Peace

Преди закуска - http://www.youtube.com/watch?v=d-3HuPTDYTQ

Следобед - 1 час фитнес + abs 10 class от Turbo Fire  newsm44

Едно специално и голямо браво за всички спортуващи мацки! Прекрасно се справяте  bouquet

# 114
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес пак тренирах с Джаки. За да проверя, преди и след тренировка си измерих обиколката на бедрата и имаше 2 сантиметра разлика. Напомпали ми се бяхаот тренировката  Shocked

Ще меря утре сутрин пак да видим дали не са спаднали. Затова и на мен дънките ми са по- тесни след тренировка  Crazy

# 115
Diva! Благодаря ти много   bouquet

Има ли значение какви ще са упражненията И още един въпрос дали,ако ги правя след работа  Почивка 1 час и след това упражнения .... ще ми се натоварят краката ? По принцип правя тези със Синди и Трейси Андерсън
  bouquet

# 116
Вижте каква тренировка си харесах, нямам търпение да я пробвам в някой почивен ден, че е свързана с доста подскачане по главите на съседите от долния етаж  Mr. Green http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Toning-and-Weigh … oss-Boot-Camp/am/

# 117
За днес :
1.Тичане на стадиона преди работа
2.Коремни преси , клекове с тежест
3.Малко Fitball

# 118
Отчитам се и аз днес с кардио 2 с Джилиан и ПОП пилатес за крака - малко тъпо тренирах, защото първо правих кардиото и понеже ми се виждаше малко правих после пилатеса, но много ме боляха краката и се клатих като патица... И за мен се оказа ужасно труден пилатеса. А каланетика много искам да пробвам - имам спомени още от дете, че една колежка на майка ми ходеше на каланетика и беше отслабнала страшно много, но не мога да си намеря тренировка - ако имате някакви предложения ще се радвам да пробвам (даже не знам какво точно представлява каланетиката  Embarassed )

# 119
Моите тренировки са по следната схема: след ставане и преди лягане правя антигравити йога; вечер редувам първи ден 30 мин. упражнения на Джо Дилън с 5 паундови гирички, втори ден - минимум 30 мин. велоергометър с режим на разчупен терен.

Ако не сте чували за антигравити йога, ето едно филмче:

Общи условия

Активация на акаунт