Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 390
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Фея Кръстница, радвам се да те видя отново днес и тук!  Simple Smile
Уау, този вид йога не съм срещала до сега. Предполагам, че се изисква доста сила и координация. Джо Дилън и той ми е непознат.

Poster, в руския сайт има доста тренировки/виж и на 1 страница дали има нещо/. Харесай си някоя, ориентирай се по броя на свалянията. Аз съм играла каланетика преди много години и не ми е интересна вече. А и като ги видя сега, какви накъдрени лелички са... Laughing хич не са ми стимулиращи вече.

# 121
Имам въпрос малко не по темата ама....
Може ли някой, който е от София да ми каже от къде мога да си купя МP3 Player - евтин, трябва ми за тичане, да е лек и малък и да няма някви специални екстри просто да свири и това е....?

PLESIO

# 122
Аллекса, благодаря за посрещането!  Flutter

Антигравити йогата е щадяща ставите, но много натоварваща коремната мускулатура. Разтягането става доста по-плавно и неусетно. Освен това движението на хамака води до много по-дълбока релаксация. Дори да оставим настрана лекото, успокояващо полюшване, тънката бариера, която хамака оформя, помага да се изолираш от всичко обкръжаващо.

Хамакът може да се използва и за упражнения, които пак са в кръга на йогата, но са силови. Ето демонстрация:

Джо Дилън (http://www.thejoedillondifference.com/) препоръчва комбинация от високопротеинова и витаминозна диета, богата на фибри + серии упражнения с гирички по време на интензивно ходене. Така се получава, че за една тренировка вдигам общо около 9000 кг.  (средно 3600 крачки с вдигане на 5 паунда на крачка).

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 22:58 от Фея Кръстница

# 123
Свалих си сега някаква каланетика - не е за мен това, много мудно ми се струва и леко пенсионерско, прилича на нещо между балет и йога сякаш.

# 124
Благодаря Фея, много е интересно, явно е нещо ново за Еврота. Много ме впечатли. Ще се образовам тези дни.   bouquet

Постер, така е, мудничка е.

# 125
Привет и от мене!
С Комбата вече съм с минус от 1.5 кг, ма искам още, проблем са ми корема и ръцете, дано се справя.
Пишете за Джо Дилън - някакви упражнения, а пък аз ще сложа нещо от Комбата да видите.

# 126
Момичета,много имам да ви чета,че малко зарязах спорта вече повече от седмица,но имах много ангажименти,а и цикъл и тем подобни и не бях в града!Та днес започнах с каланетика,а сега отивам да чета останаха ми още 20 страници назад.На постигналите успехи да кажа едно голямо БРАВО,а за новата ни първа страница,направо е СУПЕР!

# 127
  • In transit
Аз днес пак тренирах с Джаки. За да проверя, преди и след тренировка си измерих обиколката на бедрата и имаше 2 сантиметра разлика. Напомпали ми се бяхаот тренировката  Shocked

Ще меря утре сутрин пак да видим дали не са спаднали. Затова и на мен дънките ми са по- тесни след тренировка  Crazy

и аз съм така, след тренировка.  Crossing Arms Днес ще пробвам нещо ново да видим дали ще мръднат сантиметрите надолу.

# 128
Напоследък подобрявам упражненията за сила. Изненадващо, но планк на една ръка драматично увеличава способността за лицеви опори и лекотата, с която се правят. А дори частичен клек на един крак дава много отскок.

Останалото е същото, в общи линии.

# 129
Здравейтееее  Hug
Току що свършвам с Chalean Extreme - Lean 2 + The Method - Pilates - Precision Abs Simple Smile
Усмихнат ден!

# 130
Днес си спретнах добър микс, доволна съм. Започнах с това - 17 Minute At Home Cardio – High Intensity Interval Training Workout http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/17-Minute-At-Hom … ining-Workout/8l/
После за корем 10 минутката - http://www.youtube.com/watch?v=08Bi8hMdwa4 и се довърших с една приятна йога около 20 минутки.

# 131
  • София
Здравейте!

Аз продължавам по план с Джилиан, тази седмица ми е последната от Фаза 2 и от понеделник съм на Фаза 3. Отсега се чудя после с какво да продължа - да си харесам пак някоя програма или да си избирам отделни тренировки.  Thinking Но имам още цял месец да го мисля и да реша Simple Smile

# 132
Почти ме навихте за дъмбели! Mr. Green Ще се мисли по въпроса!

# 133
За всички момиета, които се "страхуват" от тежестите, дъмбелите и като цяло от силовата тренировка...имам какво да кажа. От 3 години тренирам силово, със силов прогрес! Демек тренирам като за мускулна маса.
Ето го резултата:

И това, при все факта, че съм с почти сигурна (все още очаквам последните изследвания) инсулинова резистентност и поликистозни яйчници. Тези болести предполагат качване на килограми, което и мен не ме пропусна. От 57, на 64 кг (даже и 67 кг бях, но с много мъка ги свалих). Всичко това, благодарение на съчетание от кардио и силови тренировки.

Момичета - не се страхувайте, тренирайте, няма по-хубаво от това !  Hug Hug Hug

# 134
Kath много си готина евалаа продължавай в същия дух и никога не се отказвай. Искам само да те питам какъв ти е режимът на ядене??

Общи условия

Активация на акаунт