Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 384
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Инче, от вчера съм по диетата "Зоната", която е за хора с инсулинова резистентност и други подобни заболявания..но като цяло диетката е много полезна за всеки!

Преди тази диета, и по принцип, не съм спазвала конкретна диета. В режима си винаги съм следвала 3 железни принципа:
1. По - добре 30 калории от 100 гр ягоди, отколкото 60 калории от шоколадов бонбон  Laughing
2. Минимум 2 литра вода на ден (при мен обикновено са над 3 литра)
3. Никакви диети, от типа " 3 кг за 10 дни!!!" и т.н. !

Като цяло следвам принципите на НВД храненето..но на първо място слушам тялото си. 1-2 пъти в месеца хапвам черен шоколад (точно толкова пъти ми се дояжда  Peace), а по принцип, ако много ми се дояде сладичко, си правя кисело мляко с нискомаслено какао и подсладител.
Ям много месо, полезни въглехидрати и, разбира се, мазнини (нехидрогенирани).

В допълнение ще спомена, че съм минала и през диети, като "Дюкан"," 90-дневната диета", "Лунна диета" и т.н., но ....в един момент усетих, че няма никакъв смисъл в тези диети.

Всъщност, единствената, наистина добра диета, на която съм попадала, е именно "Зоната". При нея няма глад, няма лишения, следваш именно необходимостите на организма си.
 Hug

# 136
За всички момиета, които се "страхуват" от тежестите, дъмбелите и като цяло от силовата тренировка...имам какво да кажа.

Момичета - не се страхувайте, тренирайте, няма по-хубаво от това !  Hug Hug Hug
И аз да кажа, че от години тренирам с гирички/дъмбели. На всяка жена бих препоръчала да го прави. Това ще сложи край на желираните бицепси. При правилно подбрани упражнения изгражда и гръдни мускули, и рамена, та и трицепс.

Права е Kath, тренирайте!

П.П. Кath, евалата!

# 137
Уау  Crazy Кат чудна си! Браво! Изглеждаш прекрасно   bouquet

Още един глас за тежестите  Peace Вие си ме знаете аз съм пристрастена.Вече вдигам много тежко и за 6месеца тренировки нямам никаква контузия, болка или подобни.Напротив станах силна, здрава, тонизирана и пълна с енергия.Преди бях постигнала същото с тренировки само в къщи и един кростренажор навън.Една година застой ме върна в първи клас, затова постоянство му е майката.

Спортувайте момичета, кой с гирички, кой с тичане по малките сладурчета  Grinning Много ви се радвам   bouquet

# 138
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Събудих се с 15 минутно ХИИТ кардио и после 10 минути пилатес. Направих по 15минути антицелулитен масаж с вендузите и съм готова за работа.
Довечера мисля да е тоникмат  Thinking

Лек и спорен ден на всички.

ПС, Кат- уааааууу   bouquet

# 139
  • София
Добро утро!

Кат, страхотно изглеждаш, браво! Като ти видях снимката и ми мина мързела, че тази сутрин се събудих мързеливо и не ми се тренираше, ама след малко опъвам килимчето и вадя гирите  Mr. Green

След малко - 8цата на Джилиан за последен път Simple Smile

# 140
Kath и аз мисля, че най доброто хранене е това да не следваш някаква определена диета, а по скоро да имаш правила например моите правила са - да се храня често, но по малко, да ям салата всеки ден мининмум веднъж, вода - мининмум 2 литра и плодове всякакви. За сладкото - ако ми се дояде - ям ама от доста време въобще не ме влече това сладко Simple Smile
Колкото до гирите и въобще тежестите - аз съм с две ръце и два крака Grinning ЗА - това е невероятно готино да дигаш гири и да чувстваш силата...
И накря да се отчета - днес - тичане - 30 сек тичане 45 сек ходене - 5 пъти, другия път ги правя 30 на 30 и направих също Yoga Zone - Flexibility Simple Smile
Усмихнат, изпълнен със сила ден!  Hug

# 141
Kath, супер си! Браво, не са много момичетата на 17 години, които знаят толкова много за фитнеса и храненето. Знаех си, че няма начин да не изглеждаш добре. Не се вторачвай в кантара, дори и няколко кг повече пак ще си супер. Пожелавам ти да се оправят бързо здравословните ти проблеми.   Simple Smile

Момичета, с колко килограма тежести тренирате? Аз в момента имам гири от 5 килограма, при гребането максимума ми е 10 кг на ръка. Скоро усещам, че ще трябва да увеличавам.
Завиждам ви, че не ви се прияжда често сладко. Аз 2-3 пъти в седмицата хапвам черен шоколад с портокал.

Има ли някой, който играе POP пилатеса без проблем, да`му кажа едно голямо Браво? Winsora го минах заради техниката, както каза Simply, но не ми е интересен.

# 142
Браво трениращи момичета ,точно така   bouquet
Кат ,перфектна фигура  bouquet   bouquet   bouquet
Възхищавам ти се на постоянството и волята   bouquet
Аз днес съм със Боб Харпър  Laughing -Bootcamp-warm up и
малко от 15 минутната му йога за корем  Peace
Аз също съм за тежестите и за силовите тренировки  Peace
Дори мога да кажа ,че тренирам много повече силови и по-малко кардио,
всъщност ги съчетавам.
Както споменах много ми се иска да започна да тренирам със Зузка ,ама
доста трябва да се поизпотя и постарая за да я стигна  Blush Peace

# 143
Момичета,много хубава тема и аз се присъединявам.Фен съм на Tae Bо-Billy Blanks.Повече ми харесват по новите му тренировки с тежести.Миналата година бях постигнала много добри резултати с Tae Bo ,Pilates - Accelerated body sculpting и Power jump/скачане на трамплин,за него по принцип няма много коментари,но засилва лимфния поток/.Програмите си ги пусках от youtube.Сега пак трябва да влизам във форма,но тук има много интересни идеи,а и ми действате стимулиращо.

# 144
Благодаря ви момичета, че ви има, много стимулиращо ми действа да ви чета!
Аз правя от тренировките на Руми и ПОП пилатес
С Руми обикновено правя упражнения за целулит и паласки и наистина ме оставя без дъх
ПОП пилатес правя от списъка на Simply 3 и 4 ,което е за краката и дупето, в началота ми беше трудно, но сега вече свикнах и от два дни правя и това
 http://www.youtube.com/watch?v=9adXZJNLGdM&feature=related
тази седмица правих лятната  диета на Руми за 5 дни и съм отслабнала 2 кг, като аз ядех повече плодове отколкото пише в диетата
Освен това сутрин скачам на въже до 400 като редувам двата крака първо единия напред, после другия!
И всичко това благодарение на вас   bouquet

# 145
Привет,момичета!
Напоследък се позагубих,но пък не пропускам ден да ви прочета.Последните 2 седмици водех една битка и вече мога да се похваля,че вчера окончателно  я спечелих !/няма да влизам в подробности /Вече се успокоих и започвам отново с редовните тренировки-с моя прител Били най-вече Wink
Радвам се ,че сте все така упорити! Hug
Кат,поздравления!Изглеждаш страхотно!! Peace
Хубав ден !  bouquet

# 146
Привет момичета   bouquet
Пробвах Джаки , ей харесаха ми  за горна част и май това са моите тренировки , но все пак ще се опитам да завърша Джилиан  Peace.Втората и час страшно много ми натоварва глезените и толкоз подскачане не ми е по вкуса  Thinking.
Кат, екстра си  Peace

# 147
Алоха и от мен  Hug присъединявам се с две ръце за тежестите!Аз днес пробвах Джаки корем и добре ми запари мускулите на корема!Утре ще комбинирам с горна част и така да стане 40 минутна тренировка.Довечера ще релаксирам с каланетика.
Джилиан малко я изоставих  Grinning тя няма да се сърди много!
Хубав ден ви пожелавам.  bouquet

# 148
  • au bout du monde
Направих 3 дни почивка,че нещо ми беше супер напрегнато и изобщо нямах сили Tired изядох целия свят ooooh!
 Днес се събудих с желание за тренировка. Направих на Шон Т Fat Burning Cardio 2. Чувствам се заредена с енергия, много се радвам, че ми дойде пак желанието Heart Eyes Mr. Green

# 149
Аааах, изчервихте ме, момичета  Hug
Благодаря ви за прекрасните думи  newsm51
Поздравявам ви с този прекрасен цитат: "The reason so many people never get anywhere in life is because when the golden opportunity knocks, they are out in the backyard looking for four-leaf clovers. " И в превод: "Причината, поради която повечето хора не стигат до никъде в живота, е това, че когато идеалната възможност чука на вратата, те са в задния двор и търсят четирилистни детелини"
Трябва да проумеем, че понякога пътя към успеха е пред очите ни и само трябва да поемем по него. Във връзка с това, се сещам за още един цитат " It's never too late to become what you might have been." - "Никога не е късно да станеш такъв, какъвто трябва да бъдеш." Това го казвам във връзка с оправданията на повечето жени на над 30-40 години. Всеки може да постигне всичко, стига само да иска! Доказателство за това е моята майка - на 37 години е, а в момента достигна до връхна точка във фитнес прогреса си, а именно - сдоби се с фигурата, за която цял живот мечтае. Тя е раждала, патила от болести и прочие, беше стигнала към 80 кг...но с много упорство се пребори с това.
Възрастта няма значение, възможностите на човек са толкова големи, колкото големи са мечтите му  Two Hearts
Истината е, че в този форум срещнах именно такива хора - упорити, борбени, щастливи, позитивни! Вие вярвате и можете.  За това никога не спирайте  lovekiss

Сега отчет: Сутринта я започнах с тази тренировка http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI и следобед продължавам с 1 час фитнес + тренировка за корем..
Сега даже се чудя каква да е тренировката ми за корем....търся нещо кратко (между 10 и 15 мин), но много ефективно. По принцип правя 10-минутката на fitnessblender или на Turbo fire 10 class, но ми се ще да разнообразя. Някакви предложения?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт