Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 383
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Сега даже се чудя каква да е тренировката ми за корем....търся нещо кратко (между 10 и 15 мин), но много ефективно. По принцип правя 10-минутката на fitnessblender или на Turbo fire 10 class, но ми се ще да разнообразя. Някакви предложения?  Rolling Eyes

Еми мога да ти предложа - Jacki Warner - Extreme Abs, Insanity - Cardio Abs, Insane Abs Simple Smile

# 151
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте мацки!
От доста време ви чета, но все поради различни причини не  съм се регистрирала, за да пиша. Действате ми адски надъхващо! вярвам, че не само на мен!
Надявам се да приемате нови членове?!
Забавлявам се тренирайки вече половин година, казвам "забавлявам", защото ги приемам точно като начин да релаксираш хих Преди също се занимавах със спорт, не на равнището на състезатeл, но ... поради редица фактори не бях много сериозна...
Голям приятел ми стана Billy Blanks и Тае Бо-то му  Wink но напоследък честичко му изневерявам с Jackie Warner и честно казано адски много й се кефя...  изключително ми допадат упражненията й, нищо че вече си имам цяла галерия от дъмбелчета хаха . Пилатесът е уникален, изглежда толкова "лек", а същевременно така натоварва, но е малко муден понякога....
позволявам си още с първия ми пост да си позволя въпрос.... (надявам се да не е много нахално  Wink ) както казах вече Jackie много ми допадна и потърсих още завършени нейни тренировки, но малко безуспешно, вероятно не съм търсила достатъчно, знам ли  newsm78. Може ли някой, който си тренира с нея да сподели информация откъде мога да си сваля?!
Искам да кажа своите адмирации към Kath, евала!
Желая на всички един уникално прекрасен ден!

# 152
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз се присъединявам към въпроса на Shems, на Джаки тренировките много ми допадат, но намирам много малко за сваляне....
Пилатеса- да, изглежда лесно, ама хи4 не е. Озорих се днес сутринта, направо ми се подпали дупето и сега усещам една такава вътрешна болка, дълбоко в мускулите, незнам от вендузите ли е, защото здраво масажирах, или от пилатеса преди тях.
Ще видя как е тоник мат дове4ера, имам тренировка свалена от 4ас и 18 мин, незнам ще издържа ли толкова. Но някоя от вас сподели, 4е неможе да си разпознае дупето, след тренировки с тоник мат и съм твърдо решена да ги опитам  Crazy

# 153
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
След кратко ровене намерих това http://www.fitnessmagazine.com/workout/lose-weight/total-body/ho … t-workout/?page=1 , след като си направите безплатна регистрация и свалите съответното .pdf файлче на някое от упражненията, има FREE DOWNLOAD VIDEO (в едно зелено балонче) упражненията са готини, разцъках ги малко, но малко нефункционални с това постоянно пусни/спри, та ако някои има други workouts клипчета ще се радвам да сподели Simple Smile
http://rutracker.org/forum/tracker.php
очевидно желанието се превръща в мотивация хахаха

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 17:13 от Shems

# 154
Може ли някой, който е привл йогата на Боб да каже мнение Simple Smile

# 155
Инче, благодаря ти за предложението, сега тегля едни неща на Джаки, но тъй като ми се теглят нещо много бавничко, се наложи днес да си направя една от обичайните ми тренировки за корем, а следващия път ще пробвам препоръчаните  Peace

Ох, сега видях една снимка, която мнооого ме развесели и я споделям с вас  Laughing Laughing Hug

# 156
Kath, снимката ба хлапето е феноменална!  Laughing

# 157
Как сте дами?Не съм ви изоставила,чета си ви редовно...упражнения не съм правила от почти 3 седмици,ама от грижи и разни други работи дето са ми на главата...и така,позанемарих тренировките.Ох,от тоя целия стрес не ям много напоследък,да не кажа почти не ям и общо взето дрехите пак ми стоят като на закачалка.Не е в темата,ама искам да ви споделя,че другата седмица се изнасям от семейното гнездо,почвам нова работа и от сега си правя планове да тичам сутрин по плажа.Защото честно да ви кажа,може и да съм отслабнала доста,но определено когато си тренирах се чувствах къде къде по-добре Peace
Хайде,лека ви вечер хубавелки.Другата седмица ще пиша какви съм ги свършила с плануваното тичане Hug Hug Hug

# 158
Добро утро  Hug

Искам да ви питам, дали знаете от къде мога да си намеря евтини дъмбели и швейцарска топка? Трябват ми 3 килограмови дъмбели, а топката да е с диаметър поне 55 см. Ровичкам тук, из продавалник, но нещо не мога да си намеря... До тук, най-евтините дъмбели, които открих, са 17 лв, ама без доставка...

# 159
Момичета, писала съм в тази тема най- рано преди 2 месеца, може и по- отдавна да е било. Никакво време за нищо нямах, само дето на народни танци си позволявах да ходя. Сега се връщам, засега само със запис. Иначе от вчера реших да ставам половин час по- рано, за да правя нещо за себе си. Скоро разбрах за нещо, наречено Bodyrock TV. Имат сайт, където има режими и упражнения. Хубавото е, че упражненията са изцяло за вкъщи. Има разни "уреди", които използват, но лесно може да се намери заместител за тях. Вижте им сайта.  Peace

# 160
Kath,беше отдавна,но взехме дъмбели от Метро. Rumipp ,с пожелание нещо,което видях постнато на една позната "Sometimes on the way to the dream you get lost and find a better one"
Днес се колебая между тае бо и power jump + pilates, но е ред на второто.
Ето и линк към любимото ми видео на power jump,но те са много и зависи от настроението ми http://www.youtube.com/watch?v=PvfTMAiwzqI ,след това този пилатес http://video.google.com/videoplay?docid=654094089166528827 или нещо от pop pilates,което сте предложили. Приятен ден !!!

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 10:19 от kgg

# 161
Kath, тук има топки http://www.insportline.bg/aerobic-equipment. Но диаметъра се взема според височината, някъде бях писала ще го потърся и допълня.
За дъмбелите, ако имаш възможност според мен отдели повече средстава, но си купи със сменящи се тежести, за да можеш да увеличаваш. 3 килограма бързо ще ти станат леки. За 1,2,3 килограма сега като се замисля, не бих си купила, а бих си направила от подходящи шишета/например от фанта 2 литра, леко вдлъбната и удобна за хващане/пълни с вода или пясък.

Чела съм, че размера се определя според височината. След като седнеш на топката ханша трябва да е по-високо от колената.
до 152 cm височина, 45 cm диаметър на топката
до 168 cm 55 cm
до 178 cm 65 cm
над 178 cm 75 cm

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 10:21 от allexa

# 162
Kath, тук има топки http://www.insportline.bg/aerobic-equipment. Но диаметъра се взема според височината, някъде бях писала ще го потърся и допълня.
За дъмбелите, ако имаш възможност според мен отдели повече средстава, но си купи със сменящи се тежести, за да можеш да увеличаваш. 3 килограма бързо ще ти станат леки. За 1,2,3 килограма сега като се замисля, не бих си купила, а бих си направила от подходящи шишета/например от фанта 2 литра, леко вдлъбната и удобна за хващане/пълни с вода или пясък.

Чела съм, че размера се определя според височината. След като седнеш на топката ханша трябва да е по-високо от колената.
до 152 cm височина, 45 cm диаметър на топката
до 168 cm 55 cm
до 178 cm 65 cm
над 178 cm 75 cm

Здравей, благодаря ти за информацията. Току-що си поръчах от продавалник един комплект от рокла за коремни преси, ластик, въже за скачане и топка с диаметър 55 см, всичко за 30 лв :O ... Сега издирвам гирички..и аз исках да са със сменящи се тежести, но тези са много скъпи... иначе аз, както знаете, си тренирам във фитнеса с по-големи тежести, за това ми трябват за вкъщи някакви по-лекички, колкото да си правя с тях, да речем, тренировки, като standing abs и прочие. Иначе, може и 4 кг да са, няма да е проблем..ще продължавам да търся.
 Hug

# 163
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, като ви 4ета, едва 4акам да ми свърши смяната и да ходя в къщи да тренирам  Crazy
От август запо4вам нова работа и то само една и ще имам пове4е свободно време и сили за тренировки. А и те имат договор с една верига фитнеси в града, където, като служители се ползваме с отстъпки. Мисля да се абонирам и да по4вам. При мен, трябва да имам други около мен да тренират, за да се мотивирам. Малко ми е тегаво сама в къщи, като нямам кой да ме подбутва и 4ак съм впе4атлена от себе си, 4е ве4е месец съм що годе редовна  Crazy

# 164
Днес -  Chalean Extreme - Lean 3 - любимата ми силова тренировка - тренира много добре корема Simple Smile ии ходих да чистя - добра тренировка мисля Grinning

Общи условия

Активация на акаунт