Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 381
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте момичета....
да се отчета за днес:
1 малко почистване
2 Jackie Warner - 30day fast star - наистина адски много й се кефя на тази мацка
3 каране на колело в морската - уникално беше!!!

Усмивки милички!

# 166
  • Stavanger,Norway/ Varna
Днес се отчитам с ХИИТ от фитенс блендъра и после малко пилатес. Имам ужасна мускулна треска на прасците от едни подскоци вчера. Нали ги пазя, да не ги натоварвам, че са много мускулести, ама ей на, едва вървя днес. Освен това се насиних с вендузите, нали съм овне и искам бързи резултати, та след тренировката масажирах здраво и така съм се подредила, че не е истина  ooooh!

# 167
Днес се отчитам с ХИИТ от фитенс блендъра и после малко пилатес. Имам ужасна мускулна треска на прасците от едни подскоци вчера. Нали ги пазя, да не ги натоварвам, че са много мускулести, ама ей на, едва вървя днес. Освен това се насиних с вендузите, нали съм овне и искам бързи резултати, та след тренировката масажирах здраво и така съм се подредила, че не е истина  ooooh!

Бобченке, 99% съм сигурна, че прасците ти не са мускулести,а мазни. Моите също са такива и известно време живях в заблудата, че са мускулести, ама, на  Laughing Laughing! Като започнах да свалям килограми (въпреки, че тренирах кардио най-вече с подскоци, т.е. натоварвах прасците), мнооогооо бавничко започнаха да се стопяват и мерките на прасеца. Ти сега, тренирайки за прасец, може и да си генетично предразположена да трупаш мускул там.. но тук има едно голямо НО: първо, в мускула няма нищо лошо; второ - съмнявам се ако е чист мускул, да изглежда чак толкова голям (напротив!). Просто ти го трупаш, успоредно с мазнините по него и той започва да става по-голям. Стреми се да правиш повече кардио, следи си килограмите и мерките. Започнеш ли да сваляш килограми, ще стигнеш и до момента, в който и прасците ще се смалят.
Съвета ми е, вместо да пазиш прасеца от тренировки, прави тъкмо обратното. Тренирай си за цяло тяло, много интензивно, без да тренираш СПЕЦИАЛНО за прасец, но не го избягвай.
П.П. Само изразявам мнение, ти решаваш  Hug

# 168
ААаа, отплеснах се и си забравих отчета за "НЕ"тренировъчния ден  Mr. Green

Първо, сутринта правих standing abs на Джаки, уж само малко да ги пробвам, но си я направих цялата тренировка (тя поне е кратка). ИИи, момичета, да ви се похваля...тренирах, вместо с тежести, с ананаси  Laughing Laughing .. Майка ми ме скъса с "екзотичния" си сарказъм  Laughing Но вече си поръчах дъмбели, най-сетне  ooooh! нямам търпение да си ги получа!

По-късно към час и половина чистих..целия апартамент, отгоре до долу свети   newsm28 1ironing wash hang 1dishes

Иии последно - разхождах се в парк Заимов и поизчистих малко и там, по повод кампанията   bouquet

Днес съм мнооогоо щастлива и позитивна, едно такова ми е...хубавоооо! lovekiss

# 169
Kath, голям актив си развила днес!

Това с ананасите е много креативен и витаминозен подход към проблема Simple Smile

# 170
Кат, снимката е стара, но фигурата и формата ми в момента са същите. http://bob4enka.multiply.com/photos/album/5/Varna#photo=29 Да ти кажа, мускул са си прасците, твърди са като камък. И сега са много по- малки отколкото, когато активно тренирах плуване в продължение на 15 години. Само знам, 4е откакто спрях плуването и внимавах д ане ги тренирам при тренировка, намаляха значително и вече мога да обуя ботуш, а преди беше невъзможно  Peace
За съжаление имам тестостерон в повечко, май  Rolling Eyes

# 171
Кат, снимката е стара, но фигурата и формата ми в момента са същите. http://bob4enka.multiply.com/photos/album/5/Varna#photo=29 Да ти кажа, мускул са си прасците, твърди са като камък. И сега са много по- малки отколкото, когато активно тренирах плуване в продължение на 15 години. Само знам, 4е откакто спрях плуването и внимавах д ане ги тренирам при тренировка, намаляха значително и вече мога да обуя ботуш, а преди беше невъзможно  Peace
За съжаление имам тестостерон в повечко, май  Rolling Eyes

О, това с плуването съм го изпуснала някъде по потока.. щом си плувала е възможно Peace

# 172
Ами може и да не съм го споменала. Бивш състезател съм. Гърба ми беше по- лошата част. Бях като гардероб, нито сутиени нормални можех да си намеря, нито блузи. Нормален размер блуза, така я опъваше гърба ми, че се вдигаше нагоре и все  ми бяха къси. Добре, че по едно време голите пъпове бяха на мода  Crazy Викаха ми Рамбо и изобщо не ме лъскаеше този прякор, но бях пристрастена към тренировките  Crazy
Спрях с плуването преди 7 години и се събрах. Сега съм нормална  Crazy

# 173
Оставям Джилиан и почвам Джаки.От коремните и оня ден имах лека мускулна треска.Днес ръце и корем!Хубав ден на всички  Hug

# 174
Ами може и да не съм го споменала. Бивш състезател съм. Гърба ми беше по- лошата част. Бях като гардероб, нито сутиени нормални можех да си намеря, нито блузи. Нормален размер блуза, така я опъваше гърба ми, че се вдигаше нагоре и все  ми бяха къси. Добре, че по едно време голите пъпове бяха на мода  Crazy Викаха ми Рамбо и изобщо не ме лъскаеше този прякор, но бях пристрастена към тренировките  Crazy
Спрях с плуването преди 7 години и се събрах. Сега съм нормална  Crazy

О, аз също тренирах плуване, към 5 години..Вярно, много по-малко е като време, но започнах в първи клас и до 5-6 клас тренирах, а истината е, че именно в този период, когато децата най-интензивно се развиват, трябва да се внимава в избора на спорт. Той играе важна роля в оформянето на структурата на тялото.. И истината е, че в общи линии, с каквато структура се сдобиеш в този период, ще си я носиш цял живот... А аз бях хлапе и не си давах сметка..да не говорим, че спирайки плуването, започнах тенис на корт - и таз добра  Laughing ! 2 години тренирах тенис, а гърба ми не спираше да расте, както и прасците. Накрая спрях и от 7 клас до сега (11 клас), никакви такива спортове ! Малко се пооправих, но е очевидно, че цял живот ще си имам леко мъжко гръбче, а за прасците да не говорим  Laughing После пък понапълнях и като се омазниха, станаха още по-големи.. Направо се замислям, че ако един ден имам пари, може би ще си направя някаква операция. Голямо "теглило" са ми тези крачища  Tired
Нищо, все пак резултатите от фитнеса са налице и няма да спирам, докато дишам и мога   smile3521

И като стана на въпрос, отчееееет:
Станах в 7:30  Shocked и направих Max Cardio Conditioning от пакета Insanity... Направо се разкъъъъъъъртих  smile3538
Този пич ми скри шапката..особено като беше рано, рано, на гладно  Crazy ..Последва душче и закускааааа...няма такова УНИКАЛНО чувство  Two Hearts

По-късно мисля да направя 30-минутката на Insanity> Cardio Recovery.

Hug

# 175
Евалата Кат - точно тази тренировка на Insanity аз като я правих ии направо  ме смазваше....
Иии отчет за днес - итервална тренировка навън - 30 сек тичане, 30 сек тичане на едно място високо (high knees), 30 сек скачане с двата крака високо и м/у тях 30 сек почивка и цялата тази работа 3 пъти Simple Smile

# 176
Инче, добре, че се включи, тъкмо да ти благодаря за тренировките за корем, които ми прати...Който иска плочки, силно препоръчвам Xtreme abs тренировките, на Джаки. Много съм доволна след вчерашната standing abs  Hug
Интересното е, че по време на самата тренировка не се чувствах много изморена, направо можех и 2 пъти да я направя, но днес  Shocked мускулна треска  Shocked а аз толкова бях свикнала да го тренирам, че такова нещо скоро не ми се беше случвало  Mr. Green  bouquet

# 177

Сега една извънредна новина...момичета, тази сутрин някой ми беше залепил следната бележка на вратата:
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯ ДОМАШЕН ФИТНЕС! Часовете са......ЦЕЛОДНЕВНО! Сутрин рано (когато нормалните хора спят), след обяд, че и вечер понякога! Да заповядат всички живущи!!!!!!!!!!!!

#Crazy

Олелееее...май здраво съм ядосала съседите  ooooh! как ще се справя с това, не знам  Laughing

# 178
Малеее явноо наистина си ги ядосала Grinning добре, че аз навреме спрях и си направих мазето на нещо като фитнес и си ходих да си подскачам и да си тропам и в 5 часа сутринта и никой не разбираше....
Иначе Кат имам въпросче - от тренировката за корем на Джаки къде точно на корема имаш мускулна треска, защото аз от 1-вата част - standing abs - имах острани, а от 2-рата част - горе и долу на корема....?

# 179
Здравейте и от мен.Отчетът за днес е,че се чувствам по-добре бяхме болни и още сме де с детенце,но днес вече се засилих да тренирам.
1.Изкарах си членска карта за 1 нов фитнес само за жени в града,та там мина половината от тренировките
2.Коремни преси в нас + степер-а
3.Сутринта скачане на въже + кросче за 20-на минути.
4.По-късно ще правя нещо на Джилиан
Успешен тренировъчен ден на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт