Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 378
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Дайте линк за Джаки  Wink
Аз днес правих 20 мин горна част и 20 мин корем от това Workout one-on-one with Jackie Warner
Чувствам се добре.Направо е в десятката.Един авер ми обясняваше,че за да има ефект трябвало да наблегна на повторенията.Определно при Джаки са много повторенията за разлика от Джилиан и много интензивно върви.Няма почивка-огЪн направо!

# 181
Гледайте на първата страница линковете - не случайно са там и след това ако има някакъв проблем пишете Simple Smile

# 182
Малееееееее  Wink инче съвсем изключих,че имаме нова първа страница и ,че линковете с препратки работят!Извинете  Wink

# 183
Инче, мускулната треска я усещам и аз най-силно отстрани, но и отдолу. Днес трябваше да правя max recovery,но вместо това мисля да изпробвам и другата на Джаки, дето е легнала и ще ти кажа и там как усещам мускулната треска  Peace

# 184
супер тема! браво

# 185
Хахаха, много ме разсмя бележката на съседите, явно наистина са бесни. Моите не са стигнали още до подобни крути мерки, но и аз се постарах и сутрешното кардио го правя вече в коридора. Темата придобива все по-сериозен и професионален облик, не и благодарение на мен  Mr. Green
Отчетът ми за днес - последна тренировка 5 от Джилиън и само това - нямам време напоследък, чака ме изпит в четвъртък и куп домашни задължения  Crossing Arms

# 186
Ами може и да не съм го споменала. Бивш състезател съм.
Спрях с плуването преди 7 години и се събрах. Сега съм нормална  Crazy

Bob4enka, намирам, че изглеждаш много добре. Позволих си да разгледам албума, дъщеричката ти е прекрасна. И двете момиченца ли са такива белички и синеоки красавици? За прасеца, не мисля че е дебел, аз виждам един трениран прасец и добре оформено коляно.

Kath, ти в 7.30 тренировка и то в неделя , доста трябва да си ги вбесила.  Simple Smile

За седмицата - 7 дни тренировки, сутрин кардио, вечер силова/все още с Руми/. Уте почивка. Само корем не тренирам от известно време, тренирам цялото тяло. Имам чувството, че ми се разшири талията с някои упражнения, а аз не искам да я изгубя и да се изравня. Виждам от старите снимки на Руми, че е имала по-изразена талия, а сега изглежда по-равна. Явно с топенето мазнините на ханша се стопява и разликата.

Успешна спортна седмица!  Heart Eyes

# 187
И аз имам една приятелка,която когато тренираше волейбол беше станала огромна!Сега е слаааааааааааба,ама кукичка за попчета!Като погледнеш всички са слаби и майка и татко и брат и!
Кат,за ядосаните комшии- по добре не обръщай внимание.Все едно не си я видяла!
Днес си чувствам корема железен.Скоро не ми се беше случвало  Grinning ще станат плочките до лятото.Малко повече упоритост Grinning Лека вечер от мен

# 188
  • София
Добро утро!

Кат, явно наистина си разсърдила комшиите. Моите засега си траят, но само да посмеят да кажат копче, ще се разправяме, защото им търпя бормашините от повече от година.

Днес - 9ката на Джилиан. Не ми хареса. Не е много трудна, поне аз не усетих някакво извънредно натоварване (но ще видим после), но упражненията нещо хич не ми харесват. Дано 10ката и Кардио 3 ми харесат повече, че иначе няма да ми е никак приятно следващите 2 седмици.

# 189
Отчет Джаки корем горна част!С Джилиан играх почти 5 месеца.Сега е ред на Джаки  Grinning
Хубав ден и успешна седмица на всички  Hug

# 190
Почти не мога да пиша Hug,но си тренирам. Сега често давам нощни смени и когато имам свободни час-два ги оползотворявам с трен,краднати от нета.

Иначе преди малко любимата ми Тоник Мат,лицеви,планкове,бицепс и малко кардио.

# 191
Привет и успешна седмица   bouquet
Бърз отчет и ще чета когато мога Wink
За днес 17 Minute At Home Cardio – High Intensity Interval Training Workout + POP Pilates: Butt Blaster 25 мин. Нямам време за повече, а имах ужасна нужда и от малко йога...
До после  Wink

# 192
Аз о една седмица изнамерих време - късния следобед преди вечерята. Просто скъсяваме престоя в парка и си доиграва в двора с татко си, а аз започнах.  Това е което правя:

велоергометър 10 мин - изгарям 125 кал.

клекове 50
напади по 25 за всеки крак
Бедрено сгъване с швейцарска топка / за опора ползвам леглото понеже нямам топка/ 50
Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег) - това го правя със отворени крака 50 и затворени 50 като си слагам тежестите за крака 2 кг на корема.
Глутеус ритник - с 1 кг тежести 20 за всеки крак
едни махове с краката на страни 20 и назад 20 /пак с тежестите/
с това  един домаше уред за упражнение на вътрешна страна на бедрата /незная как се казва/ 50
коремни преси - 25

малко стречинг

накрая 100 подскока на въже -  не са много, но поне вече не се спъвам и си ги права наведнъж.

Целта ми е сваляне на кг. Това е основното, но тъй като няма да са малко ми се ще и да стягам, та обмислям да включа и 6 кг във вид на гирички за нападите и клековете.  Наясно съм, че мускулите трябва да почиват и мисля да правя упражненията през ден, а всеки ден да си правя кардио. 

Моля,  за малко помощ в организирането на серии и повторения, примерно за тези упражнения които правя? За сега правя толкова повторения понеже до тук ми стигат силите, но са хаотични, а и с гирите ще е друго дереджето. За катриото, мисля да използвам и министепер.

# 193
Може ли някой, който е привл йогата на Боб да каже мнение Simple Smile

Аз правя неговата 15 минутна йога за корем.
Изглежда лесно ,но изобщо не е.
Много ми харесва да тренирам с Боб ,защото те кара да даваш всичко от себе си
и докато не те изцеди не мирясва  Joy
А толкова мило ти говори и същевременно яко те притиска да тренираш и да не се отказваш.
Аз съм му върл фен  newsm44
Харесва ми да тренирам с него  Flutter

Така ,бях си на село два дена и съм супер недоспала ,смачкана и убита
и днес ще пропусна тренировка.
Ноооо утре ще се мобилизирам и ще спретна една тренировка и ще завърша с
любимия ми Боб Харпър и неговата 15 минутна йога за корем  Mr. Green
Джилиан ,Руми и всички останали ,не ревнувайте ,не съм ви изоставила  Laughing

# 194
Mавина може ли линк за тази йога?

Общи условия

Активация на акаунт