Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 374
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Mавина може ли линк за тази йога?
Разбира се http://www.youtube.com/watch?v=fLAUkzbs734
Тук обяснява какви са упражненията и на кой мускули на корема наблягаш.
Аз си изтеглих йогата от руския сайт  Peace
Заповядай линк http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3354262
Едната е към един час йога за цялото тяло ,а другата е 15 минутна йога само за корем  Peace
Страхотни тренировки има ,но повечето са към час.
А хубавото е ,че има към тях и по 15 минутни тренировки ,който се натоварваш на макс  Peace
Любим ми е  Flutter

# 196
Благодаря   bouquet

# 197
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортистки!!!!
Днес се чувстах многоооооо надъхана и след разходчици и нервно обикаляне из офиса целия ден мога да се похваля и с Jackie Warner 40min total body, Turbo charged fat burner - Billy Blanks и 15мин пилатес Simple Smile
сега е време и за хубав шарен     bath1 Simple Smile

# 198
Само аз ли не видях Kath ? Любопитна съм ,какво да направя Laughing

Ей сега направих At Home Cardio Workout,която Kath  пусна.Загря ме,изпоти ме ,умори ме,хареса ми.
За сутрешна тренировка, и различен от тренажора вариант ,е перфектна Peace

Относно променения глутеус,който някой спомена ,аз бях.Благодарение на Тоник Мат /естествено в съчетание с други тренировки/,е доста...различен Sunglasses Да спомена само,че не правя цялата тренировка,а първите 30ина минути.Честно казано час и нещо трен за г*з ми е много. Правя и един пилатес за моите проблемни зони /брич и задник ,бях пускала линк /,който е 12ина мин. ,но е жесток.

За горната част съм забелязала,че лицевите,кофичките,ми се отразяват прекрасн
За корем-най-вече планкове,понякога и различни коремни упражнения .
И винаги накрая-стречинг.

# 199
Деми, понеже ме заинтригува с този Tonique на Sylwia Wiesenberg взех че го дръпнах днес. Прегледах го преди малко - няколко са тренировките, като двете са по час, другите две са около 50 мин. Общо взето ми се струва, че доста работи по долната част на тялото и натоварва яко крака и дупе  Rolling Eyes  Tonique Mat ми се струва, че има малко повече за корем. Утре ще се метна да я пробвам и ще споделя мнение  Mr. Green
Относно йога - пробвах една йога за начинаещи на Rodney Yee, бях пускала преди линк и страшно много ми хареса, но самото видео е накъсано с реклами и ми скъса нервите, затова си дръпнах някои негови неща от руския сайт.

# 200
Аз пък да ви се оплача.. Sad Колкото и да се старая да натоварвам еднакво всяка страна на тялото, вече започнаха да ме болят и двете колена /преди беше само дясното/ и на това отгоре ме боли и подбедрицата на левия крак /нали така му се вика на това под коляното, предната част, а не прасеца? Joy/, което е много странно. Както си вървя из улиците най-нормално /на разходка, например/ и усещам една болка като че ли по някаква лента, ей така за много кратко на няколко пъти, ама се спирам и клякам направо.. много е неприятно  ooooh! И вече мисля да отида на лекар. Мажа се с някви неща, ама за ден-два и като ми мине, забравям, и то пак почва да ме боли  Laughing Tired Чудя се дали е от обувките, които са без висока подметка и се чудя дали като цяло да не си купя и за лятото някакви сандали или чехли, които да си имат миниатюрна височина, ама да не са точно сякаш стъпваш на земята.. или е от натоварването от тренировките. И ме е страх, че ще ми кажат да ги спра и тогава ще ида да скоча от някой мост  Laughing Whistling

# 201
Здравейте, прекрасни дами  Hug

Вчера не съм се отчитала, защото беше нетренировъчен ден и цял ден съм обикаляла в студентски град, в разправии с поредния лекар...Д-р Дуковски. ГОЛЯМ философ, голяма чудесия....откри ми 6 кисти на единия яйчник и 3-4 на другия, но това не било поликистоза  ooooh!  Laughing е, не знам вече...............

Както и да е..Отчет за тази сутрин: 17 минутката на fitnessblender..ии да кажа, че тази сутрин ПАК съседите ми направиха проблем, въпреки, че тренирах в КОРИДОРА (там им е и на тях коридора, сигурна съм), това вече е просто злоба, според мен  #2gunfire

Успешен денннн newsm51

# 202
Аз пък да ви се оплача.. Sad Колкото и да се старая да натоварвам еднакво всяка страна на тялото, вече започнаха да ме болят и двете колена /преди беше само дясното/ и на това отгоре ме боли и подбедрицата на левия крак /нали така му се вика на това под коляното, предната част, а не прасеца? Joy/, което е много странно. Както си вървя из улиците най-нормално /на разходка, например/ и усещам една болка като че ли по някаква лента, ей така за много кратко на няколко пъти, ама се спирам и клякам направо.. много е неприятно  ooooh! И вече мисля да отида на лекар. Мажа се с някви неща, ама за ден-два и като ми мине, забравям, и то пак почва да ме боли  Laughing Tired Чудя се дали е от обувките, които са без висока подметка и се чудя дали като цяло да не си купя и за лятото някакви сандали или чехли, които да си имат миниатюрна височина, ама да не са точно сякаш стъпваш на земята.. или е от натоварването от тренировките. И ме е страх, че ще ми кажат да ги спра и тогава ще ида да скоча от някой мост  Laughing Whistling
е стане по-сериозно. А междувременно, единствения начин, с който се сещам да помогна е - пр

Мерито, отивай на лекар, за да не стане по-сериозно. Междувременно, единственото, с което се сещам да помогна е, ако много държиш да тренираш - провери сайта на Руми. Там имаше някакви тренировки, щадящи коленете. Но според мен е най-добре да спреш временно, поне докато разбереш какво ти има. Съмнявам се да те накарат да спреш да тренираш окончателно  Peace

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 07:12 от Kath

# 203
Момичета, аз приех 30 дневното майско предизвикателство на Bodyrock TV. Започвам от днес, другия месец по това време ще се отчитам. Сега ще направя една снимка "преди", после да видим дали има разлика. Междувременно продължавам и с мои упражнения.

А това с коленете е изключително неприятно. Аз също имам проблеми, но вече не знам към кого да се обърна. Ходих уж при някакво светило в Горна Баня( нали там беше специализираното?) и ми каза да се движа повече. Тогава вярно бях доста застояла, а и килограмите ми бяха в повече. Сега отслабнах, движа се, но проблемите си ги има. Аз съм и бивш волейболист, от там започнаха проблемите.

# 204
Гледам доста се споменава стречинг след тренировка. Наскоро открих, че съм правила неправилен стречинг.

Стречингът не трябва да е разтягане на тъканите, особено на лигаменти, особено на гръбнака. Стречингът е по-скоро връщане на мобилността на ставите.

С опит за физическо разтягане на тъканите може само да си причиниш болка, но няма да станеш по-гъвкав. Стречингът е по-скоро освобождаване на стегнаните мускули, които ограничават движението. С достатъчно време и малко болка човек може да преодолее рефлексите на мускулите, които спират пълната мобилност. Да, но и това невинаги е добре. За моите ежедневни движения не е необходимо да имам мобилност до шпагат, даже е неприятно, защото ограничава силата. Искам в един момент мускулът ми да "запече" автоматично и да държи стойката, а не да се отпуска до шпагат.

В някои спортове пък е добре да се стига до крайна мобилност.

А от йога стречинг от типа "да си завреш главата в задника"...много ме съмнява дали има полза.

За повече подробности, има книга Relax into Stretch, където нещата са разказани подробно. Аз откраднах само няколко принципа и има ефект. Не правя шпагат, но не се и наранявам с неправилен стречинг.

# 205
Здравейте,
опитвам се да влезна в руския сайт ,но не става. Има проблем или с юзъра или с паролата.Или проблема е в моя комп? newsm78

Какво кардио бихте ми препоръчали, понеже в това време не мога да тичам?

# 206
Здравейте,
опитвам се да влезна в руския сайт ,но не става. Има проблем или с юзъра или с паролата.Или проблема е в моя комп? newsm78

добави по още едно m - bg mamma към името и паролата и ще влезеш Simple Smile

# 207
Аз минавам да си кажа какво тренирах днес
Джаки долна част корем и интервално кардио на кростренажора 24 мин.

Аз кардио тренировка,на Джилиан съм правила и на Билито

# 208
Тя,пробвай да направиш кардиото,което Кат пусна няколко страници по-назад,17 минутно е,интервално.

А иначе в сайта и аз не можех да влизам,но регистрацията става бързо,за има-няма минутка.

п.п.а ето откъде идвал проблемът-м-то Laughing

# 209
Здравейте,

Ето http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw към 25 мин

http://www.youtube.com/watch?v=9SCcuH-9W58&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw това е 20 мин, главно с въже

http://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw 21 мин

http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw 17-минутката, за която Деми говори

Аз след 2 часа се запътвам към залата за силова  ии после корем с Джаки
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт