Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 335
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Относно калориите,които се хабят по време на тренировка:
Който тренира с фитнесблендер под всяко клипче има препратка към сайта ,където пише колко калории си изгорил с тренировката.
Иначе от това,което съм чела: количеството изгорени калории зависи от физ.състояние на човек и стриктността ,с която прави упражненията, кг също.
Аз също зарязах Джилиан. Заех се с фитнесблендера,че не съм доволна от обиколки и показания на кантар. Уж видимо не съм качила,но метъра и кантара не са на същото мнение.
Забелязах ,че повечето с Джилиан "растат" на бедра  Rolling Eyes
Или са качили някъде другаде...
Аз тренирах с нея и свалих от обиколката на ханш ,талия ,бедра  Peace
Но не обичам всеки ден да тренирам едно и също или да съм с един и същи
фитнес инструктор.
Честно казано най-много съм тренирала с Руми и имам страхотни резултати с нея  Peace
Ноооо ,има едно голямо но....важното е какво ядеш и по-колко ядеш  Peace

# 286
BG_Lady , изпревари ме Wink тъкмо щях да пиша същото. Аз напоследък също съм се спряла на фитнесблендер. Много ми допада интервалното кардио, а и е по около 20 мин. (нямам много време). Като допълня с още 20 - 30 мин. силови и разтягане се чувствам супер.
Трябва да се похваля, не мога да се сдържа. -1 кило Mr. Green Ако преди няколко години, когато бях слаба ми бяха казали че толкова ще се радвам на едно свалено кило щях да се изхиля Simple Smile
Kath  Hug
Добре дошли на новите момичета   bouquet
allexa, знаеш ли какво правя аз, когато ме нападне лудостта за сладко. Хапвам мед, но истински мед а не глюкозен сироп който продават по супер маркетите. Това е най-малкото зло според мен  Peace
Anita, добре дошла и да са ти живи и здрави съкровищата! Ти пак си късметлийка, че си смъкнала толкова килца след раждането  Hug Аз първите два месеца не смъкнах абсолютно нищо и тогава се захванах много здраво с тренировки, предимно кардио. За 5-6 месеца свалих 17 кила.  Тренирах като начало три пъти, а после пет дни седмично по около час. Да не пропусна да кажа че съвсем безпроблемно си кърмех, диета не съм спазвала. Всичко е възможно! Успех!
Днес съм на всяко гърне похлупак Mr. Green Бягам по задачи!
Уф, супер съм заплес! Забравих отчета - Cardio Core Express (Slim in 6) 30мин. + Тифани 10 min Booty Shaking Waist Workout + 20мин. Йога 

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 14:35 от bilyana333

# 287
Тя, информирай се много добре преди да започнеш да пиеш карнитина.Трябва да си сигурна, че нямаш проблеми с щетовидната жлеза.Изключително противопоказен е при хиперфункция.В Канада е забранен, а в Щатите се продава само като добавка за превенция на Алцхаймер.
Аз не харесвам хапчетата като цяло.Единственото, което препоръчвам е рибеното масло.Всеки си решава обаче.

# 288
Мавина-около 2 години съм по правилата на 90 дневната диета. Вярно е ,че имам и отклонения от време на време,но сякаш колкото съм по -стриктна,толкова повече качвам. Незнам защо така. Не че съм дебела де,но все пак си искам 57-те кг.
Довечера ще съм на кардио от фитнес блендера.

# 289
Привет спортни мацки  Hug

Няма да коментирам подробно въпроса за разхода на калории, защото една от вас беше пуснала линк към сайта на Белчо Христов..това, може би, е най-добрият начин да си ги смятате, но пак не е надежден на 100%..

После ще изчета всичко и ако има с какво, ще се включа, а сега първо да се отчета, че днес тренировката беше сложна и си я съставих сама  Mr. Green Пускам снимка със записки и под нея обясненията:

Laughing Laughing Laughing

Така.... Тренировката е изпълнена в тази подредба, в която съм номерирала различните дейности. Задрасканото с розовко означава, че съм го направила (да не се чудите). Стречинга си беше нормално разтягане, от типа "warm up" с продължителност към 2-3 минути. Както виждате, общо 4 пъти съм скачала на въже, като съм написала по колко скока съм докарала. То, принципно, ми се падаха по около 100 скока за 50 секунди, т.е. за всичките 8 минути, трябва да са около 800, но аз съм се "надхвърлила"   Laughing.
Стълбите са ясни.
Следва "abs workout", което всъщност е тази тренировка: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Challenging-Exer … ll-Ab-Workout/9b/ Тя, сама по себе си, се състои от 2 рунда (ако изгледате видеото, ще видите), като аз съм вкарала между, двата рунда, скачане на въже, както и завърших тренировката, пак със скачане.

На номер 6 (скачането) си бях пуснала агресивна музика и нещо се бях надъхала, та..резултата е налице  Laughing

После се изкъпах, направих си контрастен душ (този път по-качествено) и сега съм намазана с маска на краката, бедрата и ханша. Маската, всъщност е антицелулитната кал на Venus. Към 40 мин ще седя така и отивам да я махам  Crazy

И нещо като послепис: Тренировката съм я описала подробно, защото е мнооого добра и може някой да се възползва  Peace.  Излиза около 1 час тренировка с много кардио и силен акцент върху коремните мускули, но всъщност времето минава ужасно бързо, хич не се усеща. Причината за това е, защото дейностите са много разнообразни (въже, стълби, топка....) и не се скучае, даже е приятно, някои и за забавно може да го сметнат  Laughing . Да не говорим, че е много ефективна, много натоварваща и интензивна. Топката - stability/fitness ball - ми я доставиха днес и нямах търпение да я изпробвам..е, невероятна е! Направо е идеална за плочки на корема ! Препоръчвам я мнооооогооо силно.

Hug Hug

# 290
http://fitnesinstruktor.com/ Има доста упражнения и добри съвети.

# 291
Привет момичета ,
Тук съм и чета , тренирам по малко , не като преди 5 пъти в седмица , но нямам някакси настроение .
 Явно някаква умора ме е налегнала , но гледам да не се изоставям.
 Относно сладкото- има момент кога яденето на сладко е както се казва глад на устата/ навик/, и с малко повече упоритост може да се избегне.Също може да се опита в момента когато ви се яде сладко да е плод а не шоколад, пък и 3 парченца шоколад не са кой знае какъв грах  Wink

# 292
След няколко дена изоставяне на Инсанити, днес реших да се престраша и да продължа програмата си.. то всъщност вчера де. Направих вчера фит теста след един месец тренировки. Като след него беше сложена следващата тренировка, но я направих днес. Не се почувствах чак такова животно, макар че не съм малко  Joy  Crazy Тааа днес направих Max Interval Circuit и имах чувството, че беше 2 часа и никога няма да свърши. Всъщност беше 1 час, по 3-4 упражнения, които се редуват 3 пъти, следователно с увеличаване на темпото във втори и трети кръг; след това се сменят упражненията и пак по същия начин. Много упражнения, голямо чудо. Не че не издържах, просто ми омръзна  Sunglasses Но я направих до края де. Утре продължавам.  Crazy
За сега нямам проблеми със съседите. А и доколкото знам са възрастни. Ако вземат, че се скарат, не знам къде ще го правя това инсанити. Чувствам, че се срастнах с него, сърце не ми дава да го изоставя, кефи ме  Laughing Heart Eyes А Шон.. пфф...  Crazy  bouquet  hahaha Heart Eyes

# 293
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте мацки!
днес съм за критика, шофирането Сф-Вн ми взе здравето буквално, а така се бях надъхала като се прибера да подрусам малко дупе в морската, ама уви явно кръвното ми беше паднало и ми беше супер прималяло - не знам на какво се дължи честно казано, дали на хранителния дефицит или на нещо друго.... та, днес мога само да се "похваля" с изкачване на стълби 8 пъти до 7 етаж (нищо, че апартаментът е на 5тия) и малко джогинг 10мин . Случвало ли ви се е докато си тренирате активно да нямате тонус !? и дали се дължи на калорииния дефицит... или на пустия му стрес и работа....  newsm78
усмивки  момичета

# 294
Shems, на мен ми се е случвало... не знам дали е от стрес и т.н., но определено е от храната, която приема човек. Помня по Великден бях само на козунаци, яйца, вафлички, бисквитки, кафе, сокчета и други простотии, тук-таме някое ядене да ми бъде здравословно и без козунаци и т.н. и тренировката беше ужасна.. почнах жива и здрава, по средата бях тотално на земята. Нямах сили, виеше ми се свят и просто не можах да продължа, нямаше смисъл. 2-3 дена минаха, докато вляза в релси от това  ядене по Великден и да тренирам като нормален човек.

# 295
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Shems, на мен ми се е случвало... не знам дали е от стрес и т.н., но определено е от храната, която приема човек. Помня по Великден бях само на козунаци, яйца, вафлички, бисквитки, кафе, сокчета и други простотии, тук-таме някое ядене да ми бъде здравословно и без козунаци и т.н. и тренировката беше ужасна.. почнах жива и здрава, по средата бях тотално на земята. Нямах сили, виеше ми се свят и просто не можах да продължа, нямаше смисъл. 2-3 дена минаха, докато вляза в релси от това  ядене по Великден и да тренирам като нормален човек.
MeRiTo` тук си много права, вчера след тренировката бях супер, вечерта на РД, но там не се удържах да не си взема от "масата" по нещо, тази сутрин се събудих като вълк=хищник, а тонус за деня нямах, въпреки че се опитах поне закуската да е здравословна, ама малко след това работната атмосфера ме обзе, а с нея и поредния рожденник.... и резултата в 11ч вече нямах никакъв тонус и се чувствах зверски уморена.... едвам изкарах до 15ч , вече и реших да хващам пътя и да се прибирам....
а сега се чувствам супер засрамена от себе си! въпреки че леля ми(лекар е!!) ми набива в главата, че организма се нуждае от всичко в умерени количества и ме "стимулира" да хапна нещо сладко сега заради границите на кръвното ми(ниски са)
милички сори, че спамя темата!
благодаря за съветите   bouquet много добре ми действат!!!

# 296
  • 1st floor
Да се оплача и аз от Кардио 3 на Джилиан. Хич не ми хареса  ooooh! и няма да се тормозя с него... Ще го заменя с някое от първите две или с Били Бланкс.  Crossing Arms Нито подскоците във висините са ми любими, нито  се изморих с останалите упражнения...Като изключим подскачането, като за баби ми се видя останалото... Confused

# 297
Shems, на мен ми се е случвало... не знам дали е от стрес и т.н., но определено е от храната, която приема човек. Помня по Великден бях само на козунаци, яйца, вафлички, бисквитки, кафе, сокчета и други простотии, тук-таме някое ядене да ми бъде здравословно и без козунаци и т.н. и тренировката беше ужасна.. почнах жива и здрава, по средата бях тотално на земята. Нямах сили, виеше ми се свят и просто не можах да продължа, нямаше смисъл. 2-3 дена минаха, докато вляза в релси от това  ядене по Великден и да тренирам като нормален човек.
MeRiTo` тук си много права, вчера след тренировката бях супер, вечерта на РД, но там не се удържах да не си взема от "масата" по нещо, тази сутрин се събудих като вълк=хищник, а тонус за деня нямах, въпреки че се опитах поне закуската да е здравословна, ама малко след това работната атмосфера ме обзе, а с нея и поредния рожденник.... и резултата в 11ч вече нямах никакъв тонус и се чувствах зверски уморена.... едвам изкарах до 15ч , вече и реших да хващам пътя и да се прибирам....
а сега се чувствам супер засрамена от себе си! въпреки че леля ми(лекар е!!) ми набива в главата, че организма се нуждае от всичко в умерени количества и ме "стимулира" да хапна нещо сладко сега заради границите на кръвното ми(ниски са)
милички сори, че спамя темата!
благодаря за съветите   bouquet много добре ми действат!!!
Някъде четох, че това за сладкото и ниското кръвно е един огромен мит... така, че това е едно от оправданията да ядеш сладко. Ако ядеш балансирано (протеини, въглехидрати, мазнини) на всяко хранене, всичко ще е ОК и с тялото ти. Това е тайната за доброто здраве, а не да се кара само на въглехидрати, само на протеини и не знам си какви диети, още повече пък да гладуваш.. трябва да има от всичко  Peace И хората, които казват, че не могат да отслабнат по друг начин, освен ако не гладуват.. това е голяма простотия. Не можели да спазват диети. И аз не мога. Не се и опитвам да ги пазя. Намерила съм си хранителен режим и си карам по него. Не е диета, а си е за цял живот и се чувствам страхотно.   chef Всъщност, много ми е странно да използвам думата "диета". Като я кажа и имам чувството, че всички разбират "стоя гладна". А и така като гледам и в тоя смисъл я използвам май. Което е глупаво. Под диета се разбира определен вид хранене, в което пак се включва един вид гладуване. Не ти дават да ядеш едно, друго, второ, трето, пето. Някъде е само 2-3 вида храна за седмица, две. После пак си минаваш на твойто си ядене. Ами така няма как да стане.. трябва да си постоянен. Както с тренировките, така и с храненето. НЕ става за един месец да свалиш 2-3-5-10кг и после пак да се тъпчеш като невидял...
Преди малко се спуках да ям глупости, че едни познати черпиха - завършват 12 клас. То не е кой знае какво удоволствие да завършваш училище, ама.. така са го измислили хората  Laughing
Просто понякога така се падат дните, че ти идва да ядеш само непозволени и вредни неща. И после се чувстваш ужасно. Идеята е да не се демотивираш след това. И на следващия ден да не се качваш на кантара! Защото тогава си казваш "Оф, пак съм качила половин/едно кило... то по тая логика и днес мога да си позволя нещо по-така" и хептен откарахме назад и надолу. Било - било. Утре е нов ден.  Wink

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 21:51 от MeRiTo`

# 298
203 час каланетика!  newsm51

# 299
Здравейте,мацки.Аз съм 107 кг. отскоро  EmbarassedДо скоро бях достигнала неусетно 122 Sick.
Взех се в ръце и за месец и половина ударно смених режима и начина си на хранене -резултатите са вече налице  Hug.Проблема е ,че не мога да тичам /никога не съм могла/,не мога да скачам ,тъй като си натоварвам зверски глезените. Аеробика,зумба и всичко свързано с интензивна тренировка  Blushза килограмите ми явно не е подходящо и не става.
Дайте линк моля Praynig на нещо на земя,без много подскоци и подходящо за моите килограми и обездвижена осанка Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт