Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 269
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Мавинка  Hug душко много слабинка ми се видиш.Иначе пропорциите супер  Peace Ква си снажна и височка  Whistling Джаки ще я докараш откъм мускули с повечко тежест и по-малко кардио.Даже, ако ме питаш на тебе кардио не ти трябва.Вижда се, че си "чиста" откъм мазнинки.Браво   bouquet

Все забравям да кажа на Инката, че много ми харесва на аватара.Много нежно момиче си   bouquet

От утре съм плътно в редиците ви с дом.тренировки сутрин.Още не съм решила какво точно ще е.Може би Джилиян или Джаки, а може и към Синди да се върна за малко.С нея почнах преди 2год. някъде и взе да ми липсва.

# 421
Мавинка  Hug душко много слабинка ми се видиш.Иначе пропорциите супер  Peace Ква си снажна и височка  Whistling Джаки ще я докараш откъм мускули с повечко тежест и по-малко кардио.Даже, ако ме питаш на тебе кардио не ти трябва.Вижда се, че си "чиста" откъм мазнинки.Браво   bouquet

Все забравям да кажа на Инката, че много ми харесва на аватара.Много нежно момиче си   bouquet

От утре съм плътно в редиците ви с дом.тренировки сутрин.Още не съм решила какво точно ще е.Може би Джилиян или Джаки, а може и към Синди да се върна за малко.С нея почнах преди 2год. някъде и взе да ми липсва.
Много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Много ми се иска да имам структурата на Джилиан или Зузана или Руми  Peace
И аз не харесвам кльощи ,но структурата ми е такава  Tired

Днес ми е ден за почивка ,но честно казано искам да поскачам на въже  Peace
Знам ,че нямам нужда от кардио ,но скачането на въже подобрява баланса и
работата на вестибуларния апарат ,неща от които все имам нужда  ooooh!

Тук всички момичета са много красиви и атлетични и аз искам
като Кат и Инчето да сложа един хубав аватар, нооо
така и не успях да се науча как става това  Close
  bouquet  bouquet  bouquet

# 422
Тук всички момичета са много красиви и атлетични и аз искам
като Кат и Инчето да сложа един хубав аватар, нооо
така и не успях да се науча как става това  Close
  bouquet  bouquet  bouquet

Сега ще ти обясня как става - значи, харесваш си снимка и я качваш тук - http://photobucket.com/ и там си я  правиш в размера, който трябва 160х200пиксела и отдолу ти излиза линк към тази стимка копираш го, влизаш си в профила тук и слагаш копираното, но изтриваш отзад и отпред [IMG] и това е - дано да съм ти помогнала Simple Smile

Мерси за комплимента - всичко се постига с търпение и постоянство Simple Smile

# 423
Мавинка,аз ти казах, решението за теб са силовите тренировки. Радвай се, че си слабичка, на пълничйите им е по-трудно, уверявам те.  Rolling Eyes

# 424
И аз те уверявам, че ни е по-трудно  Mr. Green
Не съм писала отдавна, но всеки ден ви чета. Имам контузия на ръката (притиснаха ми я с вратата на колата) и оставих за няколко дни Джилиън, правих едни тренировки за дупе и баджаци, утре малко кардио, но нещо взе да ми омръзва физиономията на кака ви Джил  Laughing
Не мога да оправя храненето - опитах една високопротеинова-нисковъглехидратна диета и хич не ми понесе добре, не се чувствам ОК, нападна ме някакъв хищнически глад за шоколад, съответно му се предадох, после се опитах да се върна пак към диетата и пак със същия резултат. Подобно беше положението преди години, когато опитах Дюкан. Стигам до извода, че протеиновите режими не са за мен и сега ще изпробвам нещо ново. Ще докладвам резултатите.

# 425
Неродена мома  Hug послушай сега кака си  Laughing Диета не ти трябва на теб.Колкото повече се заглеждаш, все повече ще ти се хапва.Ти си си съвсем в норма  Peace Спортувай си (дано мине ръката скоро  Praynig) можеш да правиш пилатеса примерно или други на земя.Хапвай както вече си свикнла с 90-дневната до 8 като вечер се опитай да е само протеин и салатка.Сладкото до обяд, за плода си научена вече - самостоятелно и до 4часа примерно.Отпусни се и не мисли много много за това.В края на седмицата може да се поглезиш с по-въглехидратна вечеря.Изобщо всичко с мярка + много вода и ще видиш, че нещата ще са намясто  Peace
Изобщо това важи за всички, които нямат много килограми за сваляне или се опитват да задържат.Като ви се гризка нещо нека е краставичка, морковче, зеленце... има толкова много полезни и вкусни нещица  Grinning

# 426
Неродена мома напълно те разбирам. И аз се опитва да спазвам протеинова диета, ама много трудно.После страшен глад за въглехидрати.
Мавина, браво!  Hug Колко успя да отслабнеш? И как? Аз сега се боря с едно коремче, палсаки... Tired
Не помня дали съм писала, но за протокола 170 височина и 67 кг.А искам 52, винаги съм била толкова, но след тези раждания и ЕГН -то , последната година нещо не се справям с килограмите.

# 427
Мавинка,аз ти казах, решението за теб са силовите тренировки. Радвай се, че си слабичка, на пълничйите им е по-трудно, уверявам те.  Rolling Eyes
Благодаря ви ,Кат и Неродена мома   bouquet  bouquet  bouquet
Да ,сигурна съм ,че на по-пълничките хора им е по-трудно ,но
искам да кажа ,че те когато тренират ,изглеждат много по-добре  Hug
А мен като ме видят ,всеки ми казва кльоща  Laughing

И все пак запалих се по скачането на въже  Peace и бягането  на стадиона  Laughing
А за тренировките на Зузка ,те са ми като наркотик
/нищо ,че трябва още доста докато я стигна/  
но нали се започва от някъде  Mr. Green

# 428
Неродена мома напълно те разбирам. И аз се опитва да спазвам протеинова диета, ама много трудно.После страшен глад за въглехидрати.
Мавина, браво!  Hug Колко успя да отслабнеш? И как? Аз сега се боря с едно коремче, палсаки... Tired
Не помня дали съм писала, но за протокола 170 височина и 67 кг.А искам 52, винаги съм била толкова, но след тези раждания и ЕГН -то , последната година нещо не се справям с килограмите.
Бях 53 кг. и започнах да тренирам с Руми в началото  Peace
Ограничих яденето и започнах да тренирам през ден  Peace
Висока съм 167 см.
13.02.2012г. 53кг.  талия: 72 см.     ханш:86.5 см.   бедра: 52.3 см.
18.05.           49кг.           67.5 см                80.3 см.                  48 см.

Мама съм на двама юнака  Hug
Големия ми ще прави 11 год. а малкия 5 год. тази година  Peace
Аз съм на 31години и реших ,че е крайно време да се взема в ръце  Crossing Arms
Когато родих малкия ,приличах на слонче  Blush но не ми пукаше  Blush
Ходех като изпаднала германка  Joy
/не знам съществува ли такова нещо/
Нооо на 13.02. тази година ,реших че мога да бъда полезна на себе си
и същевременно да повиша самочувствието и здравето си   bouquet
Тренирам с Боб Харпър ,Джилиан ,Руми ,Зузана  Hug

Пожелавам ти резултатите ,които искаш да ги постигнеш ,ти и другите момичета   bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 429
Ау, аз направо съм слон, в сравнение с теб/преди/. Embarassed

# 430
Браво Мавина!!!
tqna, ти ме разби! Страхотно спортно тяло! Ти си пример за всички какво се постига със желание и дисциплина   bouquet
Тя  Hug съпричастна съм ти. И аз съм 170см. и няяяякога бях 52-3 кг.
Честно казано тогава бях много кльощава, целта ми е 57-58кила. От 63, сега съм 61 и продължавам, но не смъквам бързо, защото не прявя диета. Просто спортувам и се старая да се храня правилно.
Стига съм спамила, днес нищо - само 2 часа ходене напред-назад. Имах работа, а вс. момент ще се събуди дъщеря ми.
Страхотни сте всички! Самият факт, че спортуваме, дори и да не смъкваме бързо кила е нещо изключително положително за нас!  Hug

# 431
Kudos, Tqna!

Казваш да спим повече, а аз не знам как да смогвам с набавянето на 7-8 часа сън. Просто не се получава. Преко сили успявам да насмотая 6 часа. За да спя повече, трябва или да оставя къщата на дармадан и животните гладни, или да не помагам на децата (8 и 5) при потготовка за лягане, или да спра да спортувам, или да спра да се къпя... Sick

Телевизия не гледам. Пускам си запис на български новинарски емисии и ги слушам по-скоро като радио. Филми гледам през Netflix и то само докато съм на бягащата пътека или велоергометъра. Така че просто няма от къде да отхапя един час, да му се не знае.

Има ли някой друг с подобен проблем?

# 432
Добро утро на ранобудните отново  Hug Аз кафенца не умея да качвам, обаче ще ви покажа леля ви  Laughing изтощена след помпане на бодито + зумба (фри стайл малко беше, че не съм в час със стъпките им, ама си беше фън  Grinning)
http://tqnaus.snimka.bg/sports/sport.438630.27303513 П.2205
Преди 6 месеца моя мил съпруг ми подари така желаната 2год. карта за фитнес и толкова се запалих, че ходя на де що класове има (всичко е безплатно за членове), само време да имам и съм там.На 3мин. ми е с колата. Голяма ентусиастка  Whistling и в къщи отвреме навреме  Laughing Много съм доволна и най-вече здрава  Peace

Раче  Hug днес си мислех, че дойде време и за нас си да се погрижим и не трябва да изпускаме шанса, че после внуци ни чакат  Joy Joy Joy
Малиии, кви спортни баби ще сме   Grinning

Не ми се отваря снимката  ooooh!
И аз искам да те видя  Laughing

# 433
Паролата е 2205

# 434
Момичета като заговорихте за диети да ви споделя,че правих преди 2-3 седмици лятната диета на Руми и свалих за 5 дни 2кг и 300 грама, спазвах я точно както пише, но около един час преди тренировка изяждах по 1 банан, защото ме беше страх да не ми става лошо, но истината е че се чувствах  много добре. 
Кат, Инче ,Тяна, Мавина много добре изглеждате, просто си личи че спортувате   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт