Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 203
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!    bouquet
И така, днес си спретнах голям миш-маш 70мин. но съм много доволна като цяло Heart Eyes
Започнах с този Шон, защото го спрягаме от вчера - 15мин. да не остана назад Mr. Green Не е съвсем по вкуса ми, опадах на две места като лелките, защото не бях особенно мотивирана. Продължих и си направих с кеф HIIT Workout for Abs and Obliques 22мин. Малко Поп Пилатес 13мин. и накрая за кеф отново ми се скачаше и си намерих ето това http://www.youtube.com/watch?v=yCekB36YGEc&feature=related с LesMills 19min.
Mавина защо не погледнеш това. Мисля си, че ще ти хареса - http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw
Я да ви прочета сега и ако има нещо ще се включа.

# 466
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте момичета!!!

Честит празник на славянската писменост и култура!!!!

Да се отчета днес: Интервалното кардио на Шон, малко (10 мин) пилатес и малко ( 3х20повторения) упражнения за горна част... чувствам се страхотно уморена, Шон ме изцежда хубавкУ.....
Усмихнат ден момичета!

# 467
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!    bouquet
И така, днес си спретнах голям миш-маш 70мин. но съм много доволна като цяло Heart Eyes
Започнах с този Шон, защото го спрягаме от вчера - 15мин. да не остана назад Mr. Green Не е съвсем по вкуса ми, опадах на две места като лелките, защото не бях особенно мотивирана. Продължих и си направих с кеф HIIT Workout for Abs and Obliques 22мин. Малко Поп Пилатес 13мин. и накрая за кеф отново ми се скачаше и си намерих ето това http://www.youtube.com/watch?v=yCekB36YGEc&feature=related с LesMills 19min.
Mавина защо не погледнеш това. Мисля си, че ще ти хареса - http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw
Я да ви прочета сега и ако има нещо ще се включа.

Благодаря ти ,страхотно е   bouquet
Ще го пробвам задължително  Peace
tqna ,ще я намеря в руския и ще си я дръпна  Peace   bouquet   bouquet   bouquet

Така ,аз нали правих ZWOD #1 на Зузка ,спря ми се тока  Laughing
Много е бърза ,аз съм тренирала с Руми а тя по-бавно тренира и
тренировката ме изцеди  Whistling
Обаче не си следих за колко време направих тренировката
защото определено изостанах от неиното темпо  Blush/

# 468
Най-после стигнах до това да сканирам някои илюстрации от книгата на Джо Дилън. Ето линк.

Малко уточнения:

Pump се прави през първите 2 мин от тренировката. След това Flyers, после пак Pump за около минута. След това Laterals, последвани от Pump за минута. Накрая Overheads и пак Pump за минута. Така цикълът се затваря и се повтаря през цялото време на тренировката (мин. 30 минути).

Започва се с леки дъмбели (1 паунд, което е почти половин кило) и тежестта се добавя постепенно на 6 седмици.

През първата седмица повторенията на Flyers, Laterals и Overheads са по 25. Следващата седмица се увеличават на 30 и така докато се стигне до 50 повторения на 6-тата седмица.

За жени максимума тежест на дъмбел е 5 паунда (около 2,5 кг.), общо 10 паунда тегло. За мъже - 7 паунда на дъмбел.

Натоварването на краката става с избирането на (програма за) начупен терен.

Един от кадрите показва какъв трябва да е оптималният пулс за възрастта на трениращия, за да може да се изгарят макс. кол. мазнини.

Питайте, ако нещо не е ясно.

# 469
Благодаря ви за отговорите; Тяна  Hug
Аз ако не съм на някакъв хранителен режим, се отпускам и изпускам коня в реката - качвам кила за отрицателно време, подпомагано от пословичната ми лакомия  Blush
Днес мислех да дам почивка на невъзстановената ми още ръка и реших да пробвам Били Бланкс - Ripped extreme. Видях, че е 1 час и си казах - супер, тъкмо е почивен ден и имам повече време. Да, но батко ви Били изкара кардиото за 1/2 час и след това грабна гирите. Не ми се спираше и си довърших тренировката с него, май ръката ми ме благославяше  Mr. Green
Утре мисля да повторя.

# 470
Честит празник, момичета!

Днес се отчитам с 205 час каланетика!   Hug

# 471
Да ви призная, смятах, че 15-минутката на Шон е афиф работа, ама днес си усещам прасците и бедрата. Леко, но ги усещам. Разнообразието на видовете тренировки прави чудеса!

# 472
# 473
Привет!
Аз отдавна тренирам Лес Майлс - Боди Комбат и е просто фантастично, а и резултатите са супер!
Има много други програми освен Боди комбата , но аз се спрях на нея, това е много яко кардио, базирано на кикбокс и таекуондо и е много приятно, а има и силова част в него.
Горещо го препоръчвам!

# 474
Ооо, Стреличке благодарим за вниманието. Виж тук, колко серьозни спортистки са се събрали  Peace Идвай на помощ отвреме, навреме  Hug

Сега отчета за днес (при вас вчера  Laughing)
Пробвах Шон.Като за 15мин. кардио си е супер, но за американски дървен втори етаж не става, че комшията ще ме посрещне отдолу при някой по-силен подскок  Joy
Аз затова най-вече не правя кардио в къщи.Направих Джилиан-проблемните зони сутринта, а следобед  кростренажор 15мин+Боди пъмп 1час.Доволна! Утре ще е Джаки сигурно.

Фея не разбрах къде ходи тоя Дилън с тия гирички, по пътеката ли? Не съм в час много за какво иде реч.

Неродена мома можеш, можеш  Peace Върни се и пак прочети поста ми.Ами то си е пак хранителен режим де.Казва се "режимът на Тяна"  Mr. Green

Биляна, ама много сладка таз Жужунка бе  Hug.Тия сладки бузки да ги нащипеш от мен  Grinning

Евич, много са яки нали.Аз искам да опитам, но малко ми е далече клуба в който има комбат.Сега имам време и може да отскоча някой ден.Иначе в къщи, както вече казах за съжаление кардио не мога да правя, заради съседите  Sad

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 08:25 от tqna

# 475
Добро утро на всички, сутринта рано интервално кардио навън.

evich, аз не разбрах, ти в къщи ли тренираш? Bodycombat има много в рутракер, кажи кое да теглим, ако тренираш от там.

Black Arrow , нещо се загубихте всички от темата за фитнеса. Много тренирате.  Simple Smile

Фея, много благодаря.   bouquet Ще го разгледам подробно и изпробвам в неделя на открито Джо.

tqna, изглеждаш много добре.

Мавина, така си се снимала, че на мен ми изглеждаш по-висока от 167. Браво, изчистила си мазнините. Някое и друго килце мускул ще ти стои също добре.

# 476
Мацкиии здравейте
Днеска имам рожден ден за това виртуално ви каня да си хапнете от тортата Simple Smile

Иначе днес ще правя - HIIT 30 и йогата на Боб Simple Smile

# 477
  • София
Добро утро!

Инче, честит рожден ден! Здраве, щастие, усмивки и много успехи във всичко ти пожелавам!

След малко - 9ката на Джилиан (само да спре да ме мързи).

# 478
Инчеее ,честит рожден ден   bouquet   bouquet   bouquet
Мнооого здраве ,много любов ,мнооого обичана бъди  Heart Eyes
Всичките ти  мечти да станат реалност  Heart Eyes

Алекса ,снимала съм се до свода и за това изглеждам толкова висока  Laughing

# 479
Incheto21 Честит Рожден Ден! Пожелавам  ти всичко най-хубаво,здраве, щастие и много любов!
Днес: тибетците, кардио :
http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw
+ това:
http://www.youtube.com/watch?v=4U5kXK82H9I&feature=relmfu
корем:
http://www.youtube.com/watch?v=MfDrhCC_i5w&feature=related
Малко лицеви!

Весел ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт