Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 831
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Привет, момичета. Преди малко се прибрах и веднага надничам тук. Да не би да има вече превод на последния епизод? Не съм чела назад в темата, всъщност от четвъртък не съм ви чела, даже не успях да изгледам епизода изцяло. Ако има превод, моля някоя добра душа да ми даде линк, ще съм й много задължена. Разполагам с много малко свободно време, и то само вечер, и ако наистина има превод, ще се радвам да го изгледам тази вечер, за релакс. Сигурна съм, че сте купонясвали много здраво след последната серия, и само мога да съжалявам, че не съм била с вас. 

Каква е вината на Фатмагюл - 73 епизод онлайн

Част 1

Част 2

# 586
Привет, момичета. Преди малко се прибрах и веднага надничам тук. Да не би да има вече превод на последния епизод? Не съм чела назад в темата, всъщност от четвъртък не съм ви чела, даже не успях да изгледам епизода изцяло. Ако има превод, моля някоя добра душа да ми даде линк, ще съм й много задължена. Разполагам с много малко свободно време, и то само вечер, и ако наистина има превод, ще се радвам да го изгледам тази вечер, за релакс. Сигурна съм, че сте купонясвали много здраво след последната серия, и само мога да съжалявам, че не съм била с вас.  

Заповядай
http://www.dailymotion.com/video/xqm3vr_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … lms?search_algo=1
http://www.dailymotion.com/video/xqm3w3_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … lms?search_algo=1

Миранда, от известно време забелязах, че е отслабнал, но все забравям да го напиша.

Хриси, благодаря ти, мила, както винаги си отзивчива, на секундата. Hug

П.П.

Каква е вината на Фатмагюл - 73 епизод онлайн

Част 1

Част 2

gphilipova, сега видях, че и ти си се отзовала на молбата ми. Благодаря много.   bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 21:44 от hiacint

# 587
  • София
Не видях да сте го дали и в мастерса,а аз оттам свалям:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=75494
Ето,ако някой пожелае да си го свали оттам!

# 588
Благодаря на чудесните дами, които се погрижиха съботната ни вечер да бъде безкрайно приятна с този експресен превод. Благодаря ви, Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра.

За всички, които са имали празници тия дни, днес, вчера, поздравления и от мен. Всички хубави поводи заслужават да се отпразнуват подобаващо, за това бъдете весели, щастливи, обичани и обичащи. Едно голямо НАЗДРАВЕ и от мен.

# 589
Момичета, тази вечер е сватбата и след нея - първата брачна нощ  Joy Joy Joy
Да ни е честито (нали сме 5ти май)! Наздраве на всички!

# 590
Всичко е много хубаво,но аз пак съм притеснена.Някой спомена,че убиеца ще влезе като сервитьор.Знаем,че сватба ще има,но дали ще стигнат здрави и читави до тяхната къща за първата брачна нощ?

# 591
Е,мили момичета,какво да кажа-сякаш навсякъде наоколо виждам греещите лица на Фатмагюл и Керим! Може да ви се стори странно,но аз най-много плаках накрая,когато Дениз отвори вратата,за да ги извика и започна новата мелодия на Тойгар.Ами направо се разтопих,не,буквално се разхълцах като малко дете!Много,много се развълнувах Heart EyesСцената с бащата също ме трогна(и в 52 серия на летището доволно си поревах).Не си спомням друг сериал да е отприщвал такъв взрив от емоции в мен:crazy:И държа да отбележа,че всички за сетен път ме пленяват с таланта си!И най-вече Керим (нали съм от най-върлите фенки на Енгин) Joy Joy Joy
Сърдечни благодарности на екипа от момичета,които помогнаха с превода още по-истински да изживеем емоциите,сякаш самите ние сме там  bouquet  bouquet  bouquet
Пропуснала съм,че и Даниелка празнува днес-само усмивки и щастие да грее в очите и на двама ви!Да остареете заедно, много да се обичате и да си прощавате грешките!

# 592
Всичко е много хубаво,но аз пак съм притеснена.Някой спомена,че убиеца ще влезе като сервитьор.Знаем,че сватба ще има,но дали ще стигнат здрави и читави до тяхната къща за първата брачна нощ?

Ще стигнат и още как Heart EyesВсичко ще е наред-щом Мирзат е пратил свой човек,няма начин да не го хванат Peace

# 593
  • Разград

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:25 от vania_e

# 594
Обсъждането около традицията на вечерта на къната се обсъжда от някалка дена и исках да добавя малко яснота:Учителят ми по литература в гимназията ни обясни в пълни детайли за традицията относно "Къната" и искам да ви кажа, какво съм научил. Къната в турската култура се използва в много различни поводи и събития. На агнета и овцете, които ще бъдат пренесени в жертвоприношение се слага къна на вълната, за да се покаже, че те са жертвоприношение в името на  Бог, което се смята за голяма чест. На войниците, които са призовани на службав армията /или казармата/, се слага къна на косата, както и на пръстите, за да се покаже, че те са готови да дадат живота си за държавата си, за техния народ и техния Бог. Отново, голяма чест е да умреш като герой, подкрепяйки нечия държава, народ, Бог.  На Булките също се слага къна в косата и ръцете, защото в нашата религия, колкото повече жената е привързана към съпруга си, толкова повече го почита и уважава, толкова повече ще бъде благоразположена в очите на Бог, следвайки напътствията на Бог. Същото е и с младоженеца, колкото повече уважава, почита и обича жена си, толкова повече той намира благоразположението на Бог и отново следва божиите заповеди. Къната и при двамата означава, че са готови да се жертват/ обрекат един на друг и да следват божиите заповеди. Жертвоготовност, разбира се не в буквалния смисъл, но те ще се обичат, уважават, подкрепят, те ще си  бъдат партньори в живота. Къна се слага и на момчетата, които ще бъдат обрязани, за да се покаже, че са готови да станат мъже и като такива те ще направят всичко необходимо, за да защитят и почитат тези, които са около тях /близките им/. Просто исках да  предоставя тази информация, за тези които не са запознати с традициите около къната.

Превод от поста на Vania_e  Wink

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 22:25 от bebo_sn

# 595
 Днес съм в особено настроение...цял ден си тананикам любимата песен на Фатмето и Керим.
 Серията ме владее изцяло и май скоро няма да ме пусне. Както е тръгнало,ще ме държи до следващия четвъртък.
За този епизод пиша пълна шестица на сценаристките!  Peace
 Имаше сцени с невероятно силен емоционален заряд .
Толкова любов преливаше от всякъде - бащинска, братска, сестринска... Heart Eyes
.....и една злобна Мукадес. Mr. Green

Всички бяха прекрасни, но  Рахми и Фахретин са ми фаворити в този епизод ! .

За да ми е толкова хубаво днес, заслугата е и ваша- получих  много поздрави и  мили пожелания ,напълнихте ми сърцето! Благодаря ви!

За всички вас :

# 596
Детелинко,  Hug не ти виждам аватара. Такова вълнение, как успяват тези сценаристи и артисти да ни бъркат в душите непрекъснато, цяла магия. Новата мелодия на Тойгар и мен ме разплаква автоматично!

# 597

bebo_sn , благодаря за превода !  Hug

# 598
Влизам с голямо нетърпение в темата и си мечтая да има превод Peace

и ТЕМАТА НЕ СЪМ ЧЕЛА ОТ ОБЯД, НО ПЪРВО ДА СИ ИЗГЛЕДАМ СЕРИЙКАТА С ПРЕВОД Grinning

Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра,

Б Л А Г О Д А Р Я   В И
smile3501 smile3501 smile3501

Скрит текст:

# 599
 eхаа много благодаря за бързия превод
  bouquet
междувременно съм на втора серия на Аси, много интересен сценарии, грабва веднага, обаче просто разбрах Берен колко е погалена от съдбата с бялата си кожа
Аси направо е...ужас, едно такова широко лице, малко като мъжко и много черна, а и аз имам предразсъдъци към черните кожи и малцинствата, но ще свикна да я гледам, интересно е иначе
благодаря още веднъж за превода и линковете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт