Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 777
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • В Града на Липите
Гериии   снощи не можах да се разрева, обаче сега

# 92
За най-нетърпеливите - Сцената при психолога на английски -
Скрит текст:
Episode 73 The therapy scene:
Fg: it is like this for days we have been running after errands. Today we went around to shop for the wedding.
Kerim: we can say that we got around every inch in Eminunu ( it is a district in Istanbul)
Fg: it is crowded places and twittering, we did not notice how did time pass, while we are saying lets buy this and that we were not going to come to you on time.
Therapist: are you completing the missing stuff?
Fg: of course there are small things missing you will not be able to get every thing at the same time.
Therapist: so you are finishing the preparations.
Fg: yes.
Therapist: it is clear that Kerim is very tired he is silent today.
Kerim: well, I was not exhausted this much while working on the house.
Fg: don't exaggerate, of course today we made him walk around a lot, he got tired.
Kerim: no no, I am content with this.
Therapist: me too, I see you going well. I will support your decision to start all over again till the end. And you families are supporting it in the same manner.
Kerim: yes.
Therapist: Actually, changing the photos in the marriage book, even as a symbol, is a great forward step. it is really very good thinking from your part. my most interest is knowing what do you feel while doing and experiencing all of this. what passes through your mind and heart. I would like to talk about all these with both of you.
Fg: You start.
Kerim: no you start, you start.
Fg: Everything is going very well actually, better that I can say in a dream, but I am afraid a little, maybe Kerim is like me.
Therapist: Why?
Fg: saying afraid is not from marriage, of course we deserve this. I am afraid for this excitement to cool off, to lose something I have, probably I am afraid of my happiness to get ruined.
Therapist: Why are you thinking that your happiness could get ruined?
Fg: I don't know.
Therapist: are you thinking the same Kerim?
Kerim; exactly. yes me too, yes.
Therapist: Ok, what could be the reason that leads to your fears in your opinion?
Fg: How can I explain, from one side of me I have never been this much happy, I have never felt this good. my other side says Fatmagul do not get hang up on this moment. from one side I want to fly with wings, the other side says go slowly go forward step by step. actually there is no reason for my fear you said this too, we are taking good steps, we support each other, the relation between me and Kerim is good we are very happy, soon we will move to our own house, we will live our own life, but it it like this sometimes I feel like this.
Therapist: Your feelings are very normal, because you lived a similar yet, different situation, before. is in it like this? you know very well the nightmare of losing the happiness that you have. your past experience is telling you to get a better hold of things. you self is telling you to be sure of what you have and not to have a false grip on happiness this is very normal case.
Fg: but I don't want something like this. I am uncomfortable with this fear.
Kerim: But in any case, in our new beginning I don't want anything to exist from the past.
Therapist: you are succeeding in this in my opinion. You are managing your new beginning. Fatmagul is able to say her feelings out loud, you are not afraid of this, this is really a big move forward I am proud of you. With the passing of time this fear will diminish, it will even disappear slowly, of course this is entirely in you hands.
( there is Musti's prison scene here)
Therapist: the wedding is getting closer, I wonder if these fears are because of this? let us talk about the wedding night a little.
Kerim: If you want to talk alone I will go out.
Fg: No no. stay. we will be alone the two of us in that night. I looking at what you said, you said you will experience with Kerim something different. Yes I experienced a brutal thing that night. I told you before, even when my brain tries to forget my body doesn't, it is not like this anymore, when you touch me, meaning when you hold my hand and stuff, when you kiss me, I do not feel like that, I become happy.
Therapist: it is very good to hear this from you.
Kerim: Fatmagul amazes me every passing day. She is more courageous than me.
Therapist: Do you not see your self?
Kerim: Fatmagul is the strongest person, yes she is stronger than me, her kindness accumulate on top of each other, I am afraid of hurting you Fatmagul, that is why I am afraid from that night, to be healthy and sound again….. but, but I am not afraid now, we got over many problems. while we love each other this much, while saying we will live and have kids and a family we will come over the last obstacles, I know…. at this moment I am the happiest man in the world.

[/b][/i][/color]

# 93
  • Враца
Сцена Фахретин и Дениз влизат в бараката при Керим преди сватбата -
Емре - Вай, вай,вай, какъв младоженец само си станал? Отива ти?
Дениз - Батко!
К - Ела, Дениз, влез.
Д - Уау, много си хубав.
К - Виж, виж, виж, отново забеляза?!
Фахретин - Аз също забелязах. Нека те огледам, сине.
Емре - Ще бъда в градината.
Ф - Много се страхувах, че ще пропусна този ден. Вътрешно се превивам от болка заради годините, които изпуснах. Не успах да те прегърна на празниците, не бях на дипломирането ти...
Ако не бях изживял този момент щях да умра с отворени очи.
К - Татко.
Ф - Благодаря ти много, че ме прие в живото си. Направи ме щастлив.
К - Ако ти не беше тук нещо от мен щеше да липсва. Татко за това, че писа толкова години писма без отвор, за твоето търпение, за твоята упоритост, за това, че не се отказа, затова ти благодаря, татко. Благодаря на Бога, че те има. Благодаря.
Ф - Сине мой... Гордея се, че имам син като теб. Ти премина през големи битки, бъди щастлив от тук нататък, бъди много щастлив..никога не пускай ръката на любимата си жена. Бъди добър с нея. Никога не и обръщай гръб.
Дениз - ее, стига вече де.

Оооох отново -  Weary newsm45
Благодаря за превода! Hug Много силно!

# 94

Това наистина трябва да се прочете-най-накрая се чувствам щастлив...не че  не му личи Grinning
Гери    Hug

Имам чувството че Керим е някак си плах в стремежа си да не нарани Фатма,докато тя е по напориста някак си ,все едно казва "Аз превъзмогнах с теб ми е хубаво"

# 95
Гери Hug разплака ме...

# 96
Здравейте! Още съм под въздействието на 73 епизод и така ще е май дзо финала
Страхотна игра на всички ,но аз като пристрастена към Енгин ще каже ,че така секси, освободен  нежен искам да го виждам.Тези ръце правят чудеса.Дори актьорите  -мимове ряпа да ядат .Започна  с тениска с разкопчани копчета минахме през обличането /за първи път гледам мъж да се облича в захлас./ Копче илик ,копче илик Хрис обявавам те за репортер на годината  bouquet/Берен беше невероятна на къна партито.
Как го правят турците това и към  най големият гадняр  да почуствам жал ,че и да плача.
Селим в борба с плъха за храна,Ердоан проля сълза за друг ,а не за себе си .А Мукадес ,Мукадес само пълното безразличие ще е най-подходящото наказание .Да не я забелязват .Снощи тя  го  усети ,но дали го разбра newsm78
Много сълзи на искането на ръката .Невороятен Рахми и Фахретин.
Сега видях превода на Гери и пак се разплаках .
А последната сцена ,когато Кя хвана за ръка я гледах има няма 5- пъти/за сега/ и се почуствах все едно мен хвана.Абе снощи забравих ,че това е филм.
Благодаря на всички за снимките, преводите  ,за репортажите.
 Времето до превода ще ми се стори векове.Но ще чакаме както  казва Енгин

# 97
  • В Града на Липите
Имам чувството че Керим е някак си плах в стремежа си да не нарани Фатма,докато тя е по напориста някак си ,все едно казва "Аз превъзмогнах с теб ми е хубаво"
И аз го имам същото чувство. Но той по принцип действа с нея като с фин порцелан. С изключение на пристъпите му, при името на Мустафа. Тогава му пада пердето.
Фатмагюл снощи доста ме учуди с танците. До сега беше много обрана откъм държание, поведение, и показване на емоции. Честно казано, изглеждаше ми като пияна. Сигурно от щастие, защото алкохол не видях на масата.
Но много ми хареса в новия си облик. То не знаех кого по-напред да гледам - Муки ли, нея ли, останалите ли - които така и не ми стана ясно откъде се взеха  newsm78

п.п. Обаче за терлиците излязох права. Този път се видяха много добре, докато си говореха по телефона. За късмет Керим не можа да се разсее с тях. Моля се да не се окажат един от аксесоарите за първата брачна нощ.

# 98
Гери  Hug благодаря за преводите!!!

# 99
: gery_dobreva, много благодаря за разговора при психоложката   bouquet

# 100
. Този път се видяха много добре, докато си говореха по телефона. За късмет Керим не можа да се разсее с тях. Моля се да не се окажат един от аксесоарите за първата брачна нощ.

О да,дантелена нощница и терлици на китки за разкош Joy а и Муки с перископа за масовка Sick

Керим като си купи пижама,дали с нея ще си легне /може и без терлици/ newsm78

# 101
  • София
Много ми хареса серията от към актьорска игра, а сега като се пускат и някой от диалозите
ми се струва още по силна. Хареса ми че Керим и Фатма вече се отпускат в отношенията си както
по между си, така и с хората около тях. Керим се е преборил с комплекса си от липсата на семейство и не само е приел баща си и сестра си, но и вече изразява любовта си към тях. Фатма е по свободна в отношенията си към хората - и към Емре и към Денис, Джени, психоложката и въпреки, че тя е
по-затворен тип човек личното й щастие я кара да лети и да се отваря към хората.

# 102
  • Пловдив

Берен и Кенан.

# 103
  • София
Явно Берен толкова е харесала да носи шлиферчета, та не го маха и извън снимките.

# 104
Хриси, Славена, точно това казва Керим в разговора с психоложката, че ФГ го изумява с поведението си с всеки изминал ден, че е по-смела, докато него го е страх да не я нарани, но вече не го е страх. Предполагам, че Гери ще преведе разговора с психоложката, ако не след няколко часа ще го преведа аз  Wink
Гери благодаря за диалозите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт