Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 838
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
„Гордост и предразсъдъци“ (1938) с участието на Къриген Люис и Андрю Осбърн;
„Гордост и предразсъдъци“ (1952) с участието на Дафни Слейтър и Питър Къшинг;
„Гордост и предразсъдъци“ (1958) с участието на Джейн Даунс и Алън Бейдъл;
„Гордост и предразсъдъци“ (1958) с участието на Силия Банърман и Люис Файъндър;
„Гордост и предразсъдъци“ (ВВС, 1980) с участието на Елизабет Гарви и Дейвид Ринтул;
„Гордост и предразсъдъци“ (ВВС, 1995) с участието на Дженифър Или и Колин Фърт;  
„Гордост и предразсъдъци“  (2005)с участиети на Кийра Найтли и  Матю Макфейдън

# 406
  • Стара Загора
Миленка,то не се знае в сокчето може да е имало и ракия Laughing Laughing Laughing !

# 407
  • София
Pride and Prejudice (1940)

Director: Robert Z. Leonard
Writers: Aldous Huxley (screenplay), Jane Murfin (screenplay), and 6 more credits »
Stars: Greer Garson, Laurence Olivier and Edward Ashley

# 408
Добро утро на всички!
Нещо от фейсбука за вас:

Видях тези ръце, ама то всичко му е невероятно на Енгин! Всеки жест, всеки поглед и дума...толкова ме вълнува, няма накъде повече! Заради такива като него си заслужава да има живот на Земята!

# 409
# 410
Честита годишнина ,ГЕРИ бъдете винаги щастливи    loveuuu Two Hearts

# 411
Гери, честита годишнина!   bouquet  bouquet  bouquet

7 години – Медна сватба.

Празнува се след цели 7 години семеен живот. Като залог за бъдещето щастие съпрузите си разменят медни монети или съдове. Купуват се медни съдове за дома.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 11:05 от gphilipova

# 412
Добро утро на всички!
Гери, Даниелка, честити да са ви годишнините, да сте здрави и да се радвате на безграничната любов на половинките си още много години!   bouquet  bouquet  bouquet

# 413
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Гери, честита годишнина. Пази го твойто мило, че явно си уцелила 6-ца от тотото, щом си имаш м-р Дарси в къщи. Весел празник

п.п.
Скрит текст:
Няма да споря за Г и П, явно всички сме най-големи фенове. И за мен версията на ВВС от 95-та е № 1 и макар да съм изгледала всички останали, за мен Колин Фърт ще си остане моя м-р Дарси.

Даниела, честита годишнина и на теб. Бъдете много, много щастливи. Весел празник
Скрит текст:

Миленка, сега като ми насочи вниманието към значението на тези златни пари в ръцете, и ми се изясни злобния й поглед. Аз си помислих, че в този момент се дразни, че тя не е имала такъв ритуал , а то сигурно е било за това, че пак са я пренебрегнали.

Цитат
Заради такива като него си заслужава да има живот на Земята!
Вале, много силни думи, но аз както знаеш съм склонна да се съглася с теб  Peace
Чудесен колаж с ръцете му.

# 414
  • Хасково
Гери,Честита Годишнина!!!
Желая Ви семейно щастие и много любов.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 21:26 от kassandra810107

# 415
Привет момичета!Пожелавам Ви приятен и усмихнат уикенд! Hug

# 416
dani_pop клипчето е възхитително и много красиво! Благодаря!
Интересно, как различни истории от далечни страни като Турция и Англия, ни вълнуват еднакво силно, когато са добре разказани и талантливо пресъздадени.

# 417
Исках да попитам дали излезнаха субтитрите на 73 епизод?

# 418
Днес, 5 май, отбелязваме Световния ден на акушерката. Въведен е през 1991 г той се отбелязва от над 50 държави по цял свят! С най-добри чувства поздравявам всички професионалисти,поели в ръцете си нашите съкровища!
И за да съм в темата честит да е празникът и на добрата фея абла Мерием Heart Eyes

# 419
Изгледах серията за н-ти път и просто няма такъв филм, всичко е реалност, така предават емоциите , че забравям, че това е филм. Това е най-емоционалната серия до сега, Фахретин бей и Керим, Рахми и Фатмагюл и още много. Добре, че показването на образите на Мустю, Ердоан и Селимчо беше сведено до минимум, и пак брилянтни кадри. Ах, Селимчо в борба за хляба с котките и плъховете. Sick

Снощи докато ви изчета през цяллото време си въртях новата мелодия на Тойгар и така ми влезе под кожата, че днес ще ми звучи в главата цял ден. Уникален талант!

А Енгин - каквито и думи да кажем, няма да поберат нито таланта му, нито харизмата, нито красотата му. Той наистина сякаш живее във този момент като Керим, невероятна химия, чудовищен талант! Поклон!

Общи условия

Активация на акаунт