Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 848
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро!
Едва успях да ви изчета!
А това е за всички вас!

# 391
Здравейте мили момичета и фенове на турските сериали. За мен най-хубавия е КВФ на 1 място, след това Великолепния век, Мелодията на сърцето, 1001 нощ, Забранения плод и пр. Искам да се извиня ако засегна някой, но  в Гордата Аси не ми допада главната героиня, нищо не ми харесва в нея и затова филма не ме грабна. Фаворитки са ми Берен Саат, Фахрие Евджен- Неджля, Аху Тюрпенкче, Аслъ Тандоган- Ламиа, Бергюзар Корел- Шехерезада, Мерием Узурли - Хюррем. Също така за любовта във филма трябва химия. В Любов и наказание хубави артисти, а няма химия... Има доста филми с интересни теми, от който можеш да научиш много за живота, но това е мое мнение все пак.

# 392
Добро утро и от мен! Виждам,че вчера вечерта сте обсъждали танците в следващата серия!
Аз пък искам да видя Мукадес да танцува така ,но не ми се иска друг да й приглася,че голям смях ще падне!!!

И за да не се пречка на милите ни младоженци,ще я пратя на едно тихо местенце да си почине от сватби,къна партита,кухнята,децата,домашните задължения!
Но повече ще видите от днешния репортаж!

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 09:29 от mal4eva1984

# 393
Здравейте, Мацунки!  Hug
На този ден преди 7 година моя милост придоби званието Добрева и се омъжи за най-прекрасния човек на света /или поне единствения който би ме изтърпял  Wink/.

freespirit

Скрит текст:
Няма по-голям фен от мен на Гордост и предразсъдъци и по-специално на м-р Дарси  Two Hearts
Тука може да поспорим Хриска. Аз съм най-големия фен на Гордост и предразсъдъци. Никъде не ходя без тази книга или поне филма в компа / говорим за този на ВВС/. И може би заради нея харесах и моето Мило, толкова горд и същевременно толкова добричък.  Heart Eyes

# 394
Добро утро! Във връзка с това, че трябва да има химия между главните герои, за да се получи добър филм искам да кажа, че гледайки отново и отново последната серия аз усещам страхотна химия между Берен и Енгин. Има страхотна тръпка между тях и аз я усещам! Незнам дали и вие я усещате?! Уникални са!

# 395
Честита годишнина! Дано още много по 7 години да отпразнувате! И много красиви моменти да има във вашия семеен албум!

Иска ми се да ги виждам все така във филма, Керим и Фатмагюл,много са ми сладки с тези откраднати целувки и докосвания!  Много ми напомнят на нас ,с моето мило!

# 396

Гери, честита годишнина! Не спирайте да се обичате!

# 397
Аз още завчера заговорих за Гордост и предразсъдъци,този филм от 1995 год ми е най-любим,качен ми е на лаптопа и си го въртя от време на време.......колко пъти съм била вътре във филма ,аз си знам,ах,този Дарси!!! txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts newsm76 Two Hearts

Явно страстите са общи  Simple Smile. През 1984 бях на бригада в едно исперихско село и ходех да чукам по вратите на хората да ме пуснат да гледам поредната серия на Гордост и предразсъдъци. После намерих сериала в нета, но следващите екранизации наистина са по-добри сякаш. Намерих и една направо древна (от 50-те години май). Та 80-те години бях започнала да преписвам на ръка книгата, защото не можех да я намеря по книжарниците. Знаех я наизуст  Mr. Green И мистър Дарси завинаги ще остане еталонът ми за мъж. Енгин би бил прекрасен мистър Дарси. Поне така ми се вижда....

# 398
Добро утро,сладурки! Hug
Да започнем деня с чудесно настроение!
Гери,честита годишнина!Да сте заедно в щастливите моменти е лесно,важно е да преодолявате тежките моменти ръка за ръка! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:
Един за друг

Очите ти гледат ме с радост
и в моята обич една,
единствена болка от сладост,
за нея отдавна копнях.

За нея си струва звездите
да палиш, да срещаш луна,
да бродиш във утро измито
от горестна чиста сълза.

Избрани ний бяхме със тебе
в животa нелек и суров,
за тебе да бъда потребен,
за мен ти да бъдеш Любов.

# 399
  • Враца
Добро утро на всички!
Нещо от фейсбука за вас:

Пожелавам ви хубав съботен ден изпълнен с много емоции!

# 400
Гери, честита годишнина. Да сте живи и здрави и много, много щастливи. Обичайте се и създавайте само хубави и приятни моменти. Да бъдете заедно поне още 10 пъти х 7. Two Hearts Two Hearts newsm76
Приятен и хубав предпразничен ден ви желая.
Дано ни зарадват и с превод до довечера или нова подсказка.

# 401
Здравейте, Мацунки!  Hug
На този ден преди 7 година моя милост придоби званието Добрева и се омъжи за най-прекрасния човек на света /или поне единствения който би ме изтърпял  Wink/.

freespirit

Скрит текст:
Няма по-голям фен от мен на Гордост и предразсъдъци и по-специално на м-р Дарси  Two Hearts
Тука може да поспорим Хриска. Аз съм най-големия фен на Гордост и предразсъдъци. Никъде не ходя без тази книга или поне филма в компа / говорим за този на ВВС/. И може би заради нея харесах и моето Мило, толкова горд и същевременно толкова добричък.  Heart Eyes
Честита годишнина!!Още 100 години щастлив семеен живот ви пожелавам!!
Скрит текст:
Специално за теб Wink

# 402
  • София
Добро утро на всички! Обажда се още един страстен почитател на Гордост и предразсъдъци! И аз я имам за настолна книга, чета я винаги, когато нещо ми е тъжно. Гледала съм и двете версии - със сър Лоранс Оливие и Колин Фърт, но Колин ми харесва повече като мистър Дарси! Въобще съм почитател на Джейн Остин, имам почти всичките й книги, преведени на български, гледала съм безброй пъти и Ема. Нищо чудно, че много момичета от форума харесват произведенията на Джейн Остин, щом сме тук, в този форум, значи харесваме почти едни и същи неща!
Ще кажа нещо, с което ще издразня някои момичета - би ми се искало да има и трети сезон на историята за К и ф, защото действието се развива така да се каже "сега" и ми се иска да видя как ще продължи живота на нашите герои. Сега остават много въпросителни...

# 403
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!
Гери,честита годишнина!
Даниелка  и на теб честита годишнина!
  И на двете ви желая здраве,щастие и  да посрещате този празник още дълги години наред заедно с половинките си, обградени от тяхната любов и грижи!

# 404
Добро утро на всички! wavey

Гери,честита годишнина от сватбата!

След като прочетох публикуването от Гугъл за вечерта на къната,моята интерпретация за поведението на Мукадес е следното:

Мерием и Джени поставиха паричките и къната в дланите на Фатмагюл,но като се има предвид от написаното,че това се прави от майката на момичето,а както знаем тя няма майка и това като най-близка роднина трябваше да го направи Мукадес.Не случайно показаха слабата и фина Джени и тогава цялата злоба на Мукадес се отприщи.За танца нямам коментар.Аз и две бутилки алкохол да изпия не мога да го докарам,като нея,а тя от сок ги размаза направо.

Общи условия

Активация на акаунт