Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • В Града на Липите
Дани, точно там. Обаче пък гледа различно. Очите на Мустафа Булут сякаш са различни  newsm78
Луда работа, толкова да не си прилича в двата образа, че няма накъде повече. Може би ми заприлича най-вече по гневния изблик и по гласа.

Цитат
Честно обаче това ми е първия турски сериал и едва ли ще има друг, пробвах с няколко ама цък, не се получава. Все Фатмагюл, та Фатмагюл

bebo_sn, и аз така. Пробвах една серия на Аситу, една серия на 1001 нощ, ама не ми се получиха нещата за късмет. Химия - йок. Много съм доволна, че не се зарибих. Чок съм си добре само с Керим.

Лейди Чар

Скрит текст:
Ако искаш да продължавам да те информирам за слухове, подсказки и трейлъри, моля да си изчистиш пощата, че се е задръстила

# 346
  • Бургас
Хриси, тук ли ти заприлича Керим на М.Булут?

И аз някъде в  ядосаните му моменти в последната серия открих  М.Булут.Много страст имаше в очите му като удари по масата!

newsm10 ,напълно съм съгласна ,даже и в някои реплики прозвуча като него.
Скрит текст:
Ах Мустафа Булут ах

Ама не ви ли се струва ,че Керим много по-светъл и бял от М.Булут

# 347
Здравейте и от мен. Вие вече всичко сте коментирали , даже има и преведени диалози.. Супер.

И аз видях черните боксерки, двусмисленото преплитане на ръце и пръсти, погалване отстрани на вратлето й,  и по точно фокусиращ
Скрит текст:
среден пръст

Брилянтна игра на Енгин. Отново пресъздаде най - влюбения Мъж, прекрасното му словесно бездумие на обичам те във  вечерта на къната. Берен с това мятане и тази игра на кючека пресъздаде друг образ, и направи като цяло по слаба игра от Енгин.
А някой видя ли като се целунаха на стълбите крадешком, че Керим я целуна по нагоре от горната устна. тоест никаква целувка, само заблуда за нас - зрителите.. newsm78 ,  нека някой  да пише ако е видял същото.

И аз видях ...Това беше първата целувка , която не е на нощна светлина и тя беше над горната устна... Затова не трябва да имат приятели докато снимат сериала.., за да могат да пресъздават всичко достоверно... Явно Кенан няма да е доволен ... И двамата сме ги виждали в други сериали как се целуват .., затова ми е необяснимо при тези хонорари какво ни показват...

# 348
  • София
Може сега да подразня някои  фенки на Аси,дано не се получи така  Peace.
Скрит текст:
За мен това сериалче е разпускащо, симпатично,можеш спокойно да релаксираш на него.Снимано е красиво,актьорите са красиви.Но не е така стойностно.А и много ми напомня на Гордост и предразсъдъци.
Не блести с уникалност, не провокира,не остава следи...
Лично мнение,не искам да засегна никого.Но не е в моята категория за истински стойностни неща.
Аз лично съм привлечена основно от сериали,които са по книги.Това в повечето случаи е гаранция за добър филм/поне за мен/.

nitka, ах...ах...ах... Heart Eyes
Досега не съм откривала в Керим М.Булут,но вчера блесна нещо,а в мен веднага пламна огън  Heart Eyes.

# 349
Ето едно колажче от мен за вас  ... лека нощ момичета.

# 350
  • София
Аз какъв финал съм й предвидила,просто не е истина! Но Naughty повече-утре! Peace
Лека вечер от мен,момичета!  smile3533
Малчева - да не ме изненадаш лошо.....да не поврЕдиш момата!!! най-много - пришки на езика Hug
и аз не мога да кажа повече за финала, щото "обещах на Едже и Мелек" сори.....

а и за Кака да кажа - много хубава беше!

Моя ви  smile3532 смилете се , трудно ми е да ви следя ,  ooooh! как ще издържа до понеделник  Mr. Green
лека вечер и сладки сънища  Hug
иииии докато ме няма умната  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 23:37 от mamaris

# 351
Нали се сещате, че Хилал няма да ги остави намира, ако не са си изиграли правилно сцените. Това са искали да ни покажат, това ни показаха, поне така мисля.
А Берен беше брилянтна отново, пак според мен. Добре де, повечето /да не кажа всички / сме омъжени. Спомнете си как се чувствахте преди да се омъжите - щастливи или повехнали. Какво очаквате от едно момиче на 21 години, което е преживяло трудност и то много, тъпкано е 10 години от снаха си и да не ги изреждам, че ми става пак мъчно, та мисълта ми е - щастието й се усмихва, тя се усмихва на щастието, с любимите си хора е, знае и усеща, че любимият й я възприема "чиста" и "неопетнена" и иска да изживее всички ритуали, свързани с брака.
При един сеанс /мисля, че беше в 57 еп., преди да отиде при Йозге, след като Керим скъса старата рокля/ тя каза, че за нея брака, сватбата, роклята са изгубили значението си, но той й помогна да осъзнае и да повярва в себе си, че тя е чиста, че тя е всичко за него и че ще започнат нов живот и да събират хубави спомени.

# 352
  • Разград
Интересен коментар на епизод 73 от Engin Akyurek Universal Fans Club

Скрит текст:
a commentary from CITI PITIon fgsn episode 73

Although this episode was a filler episode, I enjoyed it because it presented Engin Akyurek in abundance. I don’t want to talk about M&Ms.
(1) I enjoyed watching Bulent Seyran (Rahmi) in this episode. Until now, we saw a half-witted big brother but we have never thorougly heard how he felt about Fatmagul’s brutal rape incident. In the scene where Dad Fahrettin asked for Fatmagul in marriage, we saw a big brother who felt lowly because he couldn’t do anything for his sister although he wanted to do a lot for her and who are so happy now because he did saw his sister’s happiness at last.
(2) Although I like Emre a lot, I am not sure whether his relationship with Deniz will go anywhere since he has a mother that doesn’t like Fatmagul and her family much. I still don’t understand Mehmet’s function in this series. I don’t know why, but unnecessary filler characters disturb me.
(3) Istanbul Police Department is like a male model agency. Not that I’m complaining but all the policemen sent for Fatmagul’s protection are handsome.
(4) Hacer is Kerim’s guardian angel indeed. She continues to be key woman character in this show.
(5) The music played during the shopping was awesome. It was the right choice. The old film effects like sepia color and scratches on the film frames reminded me the 70s happy love movies with Tarik Akan, Emel Sayin, Gulsen Bubikoglu, etc. There was always this kind of music at the background when the main characters were doing something happy together. But, you always knew that there was going to be something sad right after that happiness. I hope it doesn’t happen this way here.
(6) Henna night scene was very long if you ask me; but it was a nice scene. I enjoyed it. It was nice to see always-in-depression Fatmagul dancing and enjoying it. What did we learn? We have a saying in Turkish: “every Turkish man borns as soldier”, and here we see that “every Turkish woman borns as belly dancer”. Before, I always thought that these kind of things were pompous and exagerated unnecessarily. But I gotta tell you something as a very liberal person who lives in abroad for a long time; traditions are what make every society different and what connect people in the same society. These are the components of the “culture.” You lose your sense of belonging without them as it happens to many people living abroad. Live the beautiful traditions and keep them alive.
(7) In the physcologist scene, Fatmagul talked about her fears which our dear writer Meryem Aksoy elegantly wrote on Wednesday. Aren’t we all have this fear? Don’t we all think that something bad is going to happen when everything goes so well? When we laugh out loud, don’t we say “Gosh, we laughed too much, we are definitely going to cry at the end of this” and try to restrain our happiness? Fatmagul mentioned that her inner voice is telling her to be cautious while she is on cloud nine. And these fears reminded me the wedding dress with blood stain she was wearing in Mustafa’s dream. I always thought what that blood stain meant and these latest developments made me think “what if”. But based on the previous wedding fragman released at the beginning of this season, I don’t think the writers would do such a thing. As for Kerim, I guess it must be very nice feeling for a man to hear his beloved to say that she enjoys his kisses and touches. It must be even better when he wasn’t sure about her feelings about this before.
(Sunglasses There were reflections from past episodes in this episode. Kerim’s looks to Fatmagul when she enters into the hall after she comes down the stairs in her wedding dress reminded me two scenes from the previous season. The first one is Kerim’s breathless and locked looks to Fatmagul when she gracefully enters into the salon in the New Year Eve party. There, you see a young man deeply in love with his heart beating so hard. The second one is his face when he sees Fatmagul in her new dress and with her hairdo at the ferry port before going to Christine’s dinner at the waterfront residence. You can see his confidence this time but the beauty he looks at is still unreachable. Can a person beautifully portray a man impressed by the beauty of a woman whom he is deeply in love? If this person’s name is Engin Akyurek, you answer would be a definite “yes”. The other one is when groom Kerim gives a hand to bride Fatmagul to hold her hand. This is the reflection of the scene where Kerim again gives a hand to Fatmagul after his fight with Mustafa at the beach in Ildir. And Fatmagul just puts her hand in his hand without even thinking. This is the scene where Kerim felt “so good” when he understood that Fatmagul trusted him. This time, he holds her hand with the happiness and confidence of the knowledge that his beloved loves him back and he surely “feels good.”
(9) Engin Akyurek was beautiful in every way in this episode. I don’t know where to start. Which one I should mention? His anger when he hears that Mustafa called Fatmagul or his apology from Fatmagul? His “What happened?”question when he hears Fatmagul and Deniz giggling on their way to shopping or his gratefull looks to his father when he got the title deed for the workshop? His fed-up looks for Mukaddes’ inconsidarate behaviours or his mocking looks and rolling his eyes in “Mustafa Bulut” style when Mukaddes talks about Istanbul as if she knows all about it? His voice while singing Turku or his mischevious looks when he wants a kiss on his cheek? The way he stands at the the begining of the stairs while he waits to corner Fatmagul for kissing or his phone talk with Fatmagul in his room like a teenager in love? His big brother behaviours to Deniz or his proud looks to Fatmagul at the stairs while watching her henna night? His silent “I love you” at the stairs or his shy behaviours when they call him for the henna? Or should I mention our groom “Engin Akyurek” whom the wedding suit suited very well?
(10) I loved the father-son talk. We watched a great performance from two great actors. We listened the most sincere confessions and the most beautiful advices a father can give to his son from Dad Fahrettin. Engin, my boy, when you said “Come’n dad...” with your breaking voice, it was heartbreaking for us as well. The tears piled up in your left eye were also our tears. We all shed tears when that pearly single teardrop spilled over from the brim of your eyelids. When you hug your dad and said “so glad I have you” by sobbing, we all said “so glad we have you”. Beautiful man! Engin, you are definetely one in a million

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409079249112608&set= … 681827&type=1

# 353
  • Бургас
Може сега да подразня някои  фенки на Аси,дано не се получи така  Peace.
Скрит текст:
За мен това сериалче е разпускащо, симпатично,можеш спокойно да релаксираш на него.Снимано е красиво,актьорите са красиви.Но не е така стойностно.А и много ми напомня на Гордост и предразсъдъци.
Не блести с уникалност, не провокира,не остава следи...
Лично мнение,не искам да засегна никого.Но не е в моята категория за истински стойностни неща.
Аз лично съм привлечена основно от сериали,които са по книги.Това в повечето случаи е гаранция за добър филм/поне за мен/.

nitka, ах...ах...ах... Heart Eyes
Досега не съм откривала в Керим М.Булут,но вчера блесна нещо,а в мен веднага пламна огън  Heart Eyes.

Дани,палавница такава , newsm68 Много страст ,много!
Скрит текст:
А като се сетя,в първия епизод като го видях с мустаци,когато спеше ,мале викам си окипазиха хубавия мъж,пък то каква стана,хлътнах до шия в М.Б. само едни очи ми останаха да изтичат по него  Laughing

# 354
  • В Града на Липите
bebo_sn, и аз долу горе си преведох подсказката като теб. Мисля, че Керим ще танцува с баща си, ако не греша този танц - harmandalı
Ето нагледно един мустакатко. При Керим със сигурност ще е много по-красив танца.
http://www.youtube.com/watch?v=OMyEoV4KrWo

Докато той танцува, хората ще се държат за ръце и Рахми ще ги води, ама това са само догадки и налучкване.

freespirit

Скрит текст:
Няма по-голям фен от мен на Гордост и предразсъдъци и по-специално на м-р Дарси  Two Hearts

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 10:21 от hrissi_sz

# 355
  • софия
bebo_sn, и аз така. Пробвах една серия на Аситу, една серия на 1001 нощ, ама не ми се получиха нещата за късмет. Химия - йок. Много съм доволна, че не се зарибих. Чок съм си добре само с Керим.
аз пък много харесах "1001 нощ" - може би защото ми беше първият. Бях нистина изумена! / и от филма, но и от факта, колко далече сме ние Sad /
после заглеждах и другите по тв-то, ама "химия-йок".
чак до сега..... - не бих гледала в момента друг сериал....този ме е завладял напълно!

но Шехи и Онур ми бяха мноооогооооо.....
Скрит текст:
"Гордост и предразсъдъци" Two Hearts Two Hearts Two Hearts

п.п.Вени- прекрасен колаж!!! Hug

п.п. ауууу, Дани, - сега ти прочетох поста!!!!къв е тоя съвпадЪк с гордост и предраздъдъци???
не съм гледала Аси...

Хрисе-
Скрит текст:
не мож ме би, джанъм Hug
 а е писано преди 200 години!!!

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 23:55 от freespirit

# 356
# 357
  • София
п.п. ауууу, Дани, - сега ти прочетох поста!!!!къв е тоя съвпадЪк с гордост и предраздъдъци???
не съм гледала Аси...
Ама аз тъкмо щях да пиша и 1001 нощ ли е с подобен сюжет Shocked?!
Аси наистина копира много романа "Гордост и предразсъдъци",даже по едно време докараха и неприятен братовчед,за когото да женят най-различната и интелигентната от сестрите - именно Аси.

Скрит текст:
На мъжа ми му паднаха очите като ме видя да гледам това клипче Joy Joy Joy.Вече ме отписва тотално.Освен че съм вманиачена в турските сериали,вече "гледам и пияници"  Joy Joy Joy.Смях се с глас на реакцията му.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 00:17 от Л_Дани

# 358
  • Стара Загора
Хриси Hug,направо ме разби с тоя  мустакат танцьор от клипа hahaha hahaha hahahaкак мята крака-ами направо си е кавалер за Мукито бе-той ще маха краката,тя бюста Joy Joy Joy=няма да имат равни...

# 359
на мен най-много ми заприлича Керим на М.Б. в сцената като се върнаха от Бодрум и на сутринта като четеше писмото от Мусти и си разменяше реплики с Мукито.тогава много се смях-все идно сцена с М.Б. и Сафието.

Общи условия

Активация на акаунт