Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Искам да кажа няколко думи по въпроса с наемния убиец.Обикновено това са хора ,които го правят само срещу пари,те не искат да знаят какъв е човека ,който ще убиват.Този наемен убиец най-вероятно е същата стока.На мен ми се стори доста изненадан от големия интерес към тази сватба.Гледаше журналистите по-скоро учудено,отколкото омразно или отегчено.Не си мисля,че при създалата се ситуация той ще направи каквото и да е.Все пак не е камикадзе.Не вярвам ,че иска да стреля пред очите на всички журналисти и после да си влезе в затвора заради някакъв си Мустафа.

# 301
В Плевен в близките години, преди демократичните промени, градът беше попарен от информация за зверско изнасилване в м.Кайлъка на момиче от последен гимназиален клас, като че ли по баловете. Участниците също повече на брой от един пред погледа на приятеля на  момичето. Тогава тези събития се коментираха, но когато момичето се разхождаше   по главната пешеходна улица всички си шушукаха и си я показваха един на друг. Това момиче, произхождаше от много интелигентно семейство  на изявени музиканти, които с усилия се справяха със случилото се, но пътят на момичето с нейните мечти бе прекъснат.
Ако имаше тогава активна терапия и нямаше това провинциално шушукане зад гърбът й нямаше да се стигне до обратните й наклонности. Да, тя предпочита жени в интимният си живот. Това го е споделяла по медиите, защото стана популярна личност, професионално стигна световни върхове и заживя в друга държава, където отношението към различните е различно от нашето балканско.

# 302
  • София
Вале, Hug Hug Hug Peace
Диманка,благодаря ти,че сподели тази история.Има много много случаи,но в повечето момичетата се страхуват да кажат,да споделят,пък за съд едва ли си и помислят,от срам,страх,от това да не бъдат отхвърлени.

# 303
Димана, newsm10
Вале, HugТака те искам,слез от балкона,много ми липсваш,защото по някакъв начин винаги допълваш мислите ми.
Мукадес беше наказана в тази серия с едно пренебрежение,но мислите ли,че това е нещото,което ще я спре?Според мен тя се влоши,вече не може да си използва чалъмите подобаващо,показва явно своята завист,злоба и неприязън.Според мен това в никакъв случай не и стига.Рахми го отнася и тепърва ще го отнася.Само дано не и се отдаде случай да направи някоя гадория,защото появи ли се такава възможност ще се възползва без да се замисли.

# 304
  • София
тя да се благодари,че я целунаха въобще #2gunfire

# 305
  • София
Скрит текст:
Да знаеш, не заемам много място.
(Навярно и в прегръдка се събирам.)
Пространството ми цялото е щастие.
 И само във въздишка го побирам...
 Не искам много. Нищичко не взимам.
Но давам всичко. Даже и в аванс.
Превръщам във лета безкрайни зими...
А сложностите? Просто нямат шанс.
Съвсем обикновена съм, признавам.
Светулка, миг, звезда, сълза и копче.
До края на вселените оставам
надеждата във малкото ти джобче...
Такава съм. Недей да ме пресмяташ.
(Дори не можеш да броиш до толкова.)
Ти знаеш – не заемам много място.
Но с дъх лекувам всичката ти болка...
И още ли се чудиш на инат –
къде да инсталираш тишината ми?
Не ми е нужен целият ти свят.
Едно парченце – стая. Във душата ти.

irini

Прекрасно стихотворение, слагам го веднага в любими!  smile3501Hug

# 306
Мукадес реагира лошо и когато гледаше подаръците, които донесоха сестрата и мащехата на Керим. Награби легена и се изнесе като...

# 307
  • София
А този поглед според вас какво казва???
Защо все за нея,а,защо,аз не съм ли човек,все за нея щастието,а на мен кога,питам,а???

# 308
# 309
Муки е страхотна. Понякога ми напомня на моята братовчедка, но  не със злобата си, а с желанието да разбере всичко. Не я харесвам, даже откровено ме дразни, даже когато яде бой си мислех, че й е малко, но се старая да гледам на нея като на нещастна изстрадала личност, която живота е превърнал в това, което е. Е, не ми се получава БАШ, но това е друга тема. Есра играе изключително, това е неоспорим факт.

# 310
  • София
Sofi_g    БЛАГОДАРЯ за превода на разговора при терапевтката!

Всички го чакахме с нетърпение! От там излязоха много изводи поне за мен.
Фатма много естествено елегантно преодоля срамът  от въпроса на психоложката за предстоящата нощ след сватбата. Керим тръгна да излиза , за да си говори само Фатма с терапевтката и Фатма с  много прости и точни думи показа нагласа  си за нощта, като се обърна към него и му каза нещо от рода, че нали тази нощ ще останат само двамата. Тоест той трябва също да чуе, защото ще бъде участник.
Страхотно направено, изчистено и много стойностно, с много изводи и с ясното съзнание и решение за обща нощ. Невероятно. Това се казва ЗАЕДНОСТ. Браво на Фатма. Усети страха у Керим и го поощри.

Дани,, ето за това са нужни терапевтите!

HugНе знам,за коя Дани се отнася,но виждам,че сме две които сме на едно мнение! Laughing

Мисля си,че те вече са във фаза, в която този разговор би могъл да се проведе и без нея.
Цялото ми уважение към професята ви  Hug!Но в любовта нека повече се осланяме на инстинктите си!
Права си, наистина беше доста обрано и точно всичко,което си казаха!Имаха нужда от това и вече наистина няма значение точно, по какъв начин се е случило!
 Hug

# 311
Здравейте и от мен. Вие вече всичко сте коментирали , даже има и преведени диалози.. Супер.

И аз видях черните боксерки, двусмисленото преплитане на ръце и пръсти, погалване отстрани на вратлето й,  и по точно фокусиращ
Скрит текст:
среден пръст

Брилянтна игра на Енгин. Отново пресъздаде най - влюбения Мъж, прекрасното му словесно бездумие на обичам те във  вечерта на къната. Берен с това мятане и тази игра на кючека пресъздаде друг образ, и направи като цяло по слаба игра от Енгин.
А някой видя ли като се целунаха на стълбите крадешком, че Керим я целуна по нагоре от горната устна. тоест никаква целувка, само заблуда за нас - зрителите.. newsm78 ,  нека някой  да пише ако е видял същото.

# 312
Едно питане ако може.Някой знае ли как се казва песента която пее Мукището в15с на нова година в  стаята си вечерта?

# 313
  • София
Здравейте и от мен. Вие вече всичко сте коментирали , даже има и преведени диалози.. Супер.

И аз видях черните боксерки, двусмисленото преплитане на ръце и пръсти, погалване отстрани на вратлето й,  и по точно фокусиращ
Скрит текст:
среден пръст

Чета аз за някакви боксерки, обаче не мога да разбера за какво говорите newsm78 newsm78 newsm78????

# 314

Скрит текст:
среден пръст

Брилянтна игра на Енгин. Отново пресъздаде най - влюбения Мъж, прекрасното му словесно бездумие на обичам те във  вечерта на къната. Берен с това мятане и тази игра на кючека пресъздаде друг образ, и направи като цяло по слаба игра от Енгин.
А някой видя ли като се целунаха на стълбите крадешком, че Керим я целуна по нагоре от горната устна. тоест никаква целувка, само заблуда за нас - зрителите.. newsm78 ,  нека някой  да пише ако е видял същото.

Общи условия

Активация на акаунт