Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 879
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Езел си е чисто съвремена интерпретация на Граф Монте Кристо,е,не съвсем,де Peace

# 271
Благодаря ви,момичета!
Златинаг,ти си пристрастна,бе,джанъм... Joy

# 272
Момичета извинявам се предварително,но нямам време заради това бихте ли ми дали линк за 73 епизод? Praynig

# 273
Да знаеш, не заемам много място.
(Навярно и в прегръдка се събирам.)
Пространството ми цялото е щастие.
 И само във въздишка го побирам...
 Не искам много. Нищичко не взимам.
Но давам всичко. Даже и в аванс.
Превръщам във лета безкрайни зими...
А сложностите? Просто нямат шанс.
Съвсем обикновена съм, признавам.
Светулка, миг, звезда, сълза и копче.
До края на вселените оставам
надеждата във малкото ти джобче...
Такава съм. Недей да ме пресмяташ.
(Дори не можеш да броиш до толкова.)
Ти знаеш – не заемам много място.
Но с дъх лекувам всичката ти болка...
И още ли се чудиш на инат –
къде да инсталираш тишината ми?
Не ми е нужен целият ти свят.
Едно парченце – стая. Във душата ти.

irini

МАЛЧЕВА,А МУКИ КАК ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА  newsm78

# 274
Славенка,Мукито съм я оставила за утре...  Много почнаха да ме разсейват на работа и вече не мога да си настроя репортерския нюх!

# 275
  • В Града на Липите
Прекрасно стихотворение, Славенка.

Муки предлагам да я пратят на Пълна промяна. Дали имат такова шоу в ТУрция  newsm78
И да започнат промяната с мозъка й. Да й пренаредят чарковете.

Gigi Ilieva, аз от тук го гледах:

# 276
  • Разград
Момичета извинявам се предварително,но нямам време заради това бихте ли ми дали линк за 73 епизод? Praynig

На първа страница в мой пост има пуснати няколко линка.

# 277
Привет момичета!  Heart Eyes Преведената част при психоложката има ли я някъде другаде качена освен в Dailymotion, защото на мен този сайт много ми забива нищо не мога да гледам.. Cry Cry Cry

# 278
# 279

Ваня, много хубаво гифче!

Точно този момент в серията не можах да го разбера. Керим истински се радва на сестра си, но когато прегръщайки я, погледна баща си си промени усмивката. Как мислите това  някакво притеснение от негова страна ли е или очакване на одобрение от бащата? Тази смяна на реакцията ви моля да я изтълкувате.

# 280
  • София
dimana-nova, според мен видя ръката на Джени върху рамото на баща си, и му стана мъчно, може би си спомни за майка си...

# 281
Здравейте всички!Много мо е трудно да ви чета,бързи и мнооого продуктивни сте:)Няколко поста ми направиха впечатление и ме провокиваха.Всъщност тук ни вълнува не толкова самата първа брачна нощ като такава (политиката на филма ни накара толкова да и се вържем),а първия интимен контакт между Фатмагюл и Керим.Притесненията ни са обясними,но моето мнение е ,че тв вече могат и сами да си намерят пътечката,нямат нужда от психолози,най-малко от Мукадес (щото тя и какъв ли опит има:( ),не биваше и Мерием да се намесва уйдисвайки на акъла на енгето.Оттук насетне те двамата са си най-добрия лек.Керим интелигентен и добър човек, безумно толерантен е,а в момента и много влюбен-перфектно съчетание.Да,ревнува от Мустафа,но всъщност истинското чувство е страх-страх,че Мустафа по някакъв начин може да се върне в живота на Фатмагюл- на принципа първата любов ръжда не хваща.Още повече,че Керим много по-рано от нея разбра истинската природа на Мустафа.Сега,когато чува мислите си в устата на любимата,всичко е различно-уверен е и не се съмнява.
Снощи през цялото време се чудих откъде намериха да поканят толкова много хора:)
Улях се,много стана.По-добре не го четете:)

# 282
  • В Града на Липите
Димана аз си го обясних така. В този момент Фахретин изглеждаше много разчувстван и сериозен. Вероятно отново е изпитал вина, че е държал децата си толкова години разделени и те не са израстнали заедно и не са споделяли тази любов. Вероятно изражението на Керим отрази неговото.
Това ми е предположението, но може и да греша.

# 283
  • Бургас
Искам жокер обади се на приятел Hug
Скрит текст:
Момичета срам не срам  Embarassed,ще питам ,някой ще ми напише ли на лични как се слагат гифче
Скрит текст:

# 284
dimana-nova, според мен видя ръката на Джени върху рамото на баща си, и му стана мъчно, може би си спомни за майка си...

Благодаря ти, Дилеми! Това не го бях видяла! Да, сега всичко ми се изяснява.

Общи условия

Активация на акаунт