Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 884
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Моля,пригответе се за екшъна!
Скрит текст:
Горещ ден в затвора в Измир. Слънце грее,птички пеят,затворниците се разкарват из двора!
Ето,задава се един брадат и космат индивид в леко риж оттенък,върви,леко потреперващ с ръце,а тиковете в левия крак ме навеждат на мисълта че или е зле физически,или пироните са му на изчезване и няма кой да му подкове дъските в главата!
Разпитвам другите затворници и от отговорите им разбирам,че е полудял от несподелена любов,или май беше защото честта му била поругана!  newsm78 newsm78 newsm78
Лоша работа! Горкия! Само едни очи са му останали! Жалко! Има вид на красив младеж,ама май дъските му хлопат централно!
Друг ми споделя,че се е опитал да убие мъжа на бившата си годеница,но не успял и още повече изперкал! Много лошо! ooooh!
Решавам да го попитам какво му е ,но в този момент той извърта глава,тиковете стават по-силни. И,ооо,ужас!
 Той поглежда към оградата с поглед на птица,която иска да отлети на свобода!
Устремява се към нея и започва да се катери като маймуна на бананово дърво!
Погледът му издава крайна фаза на шизофрения!
Отвсякъде се носят крясъци!
Охраната вади оръжие,затворниците бягат към килиите!
Единия от тях  най-спокойно зарежда снайпера и застрелва бясното животно в гръб!
 Поне да не му се налага да хленчи и циври още дълго!
Охраната си отдъхва!
 Затворниците също!
Аз  отивам да проверя рижия индивид,заедно с охраната.
Той отваря едното си око,от устните му се отронва стон и една молба: "Простете ми!"
Но,охраната непоколебимо го застрелва!!!
И ... Край!
П.п.: Моля да бъда извинена,но малко съм пристрастна към бедни душички със светли очички! Искаше ми се аз да го отстрелям,но нали съм репортер!!! Crossing Arms

От мястото на събитието за вас предаде : Малчева

Хайде на доматите!!!  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3501 smile3501 smile3501

# 256

Хубава вечер!

# 257
  • Стара Загора
Малчева Hugбраво  справила си се  с репортажа  отлично!
Евелин Hugсамо като видя тия снимки и ми се насълзяват пак очите!!!
За брачната нощ
Скрит текст:
Такава първа брачна нощ ще ни представят,че  ще я помним дълго време,поне аз така си мисля че ще се случи Embarassed!Първо ще бъдат плахи,нежни,опознаващи се,изчакващи,постепенно ще станат настоятелни,търсещи,страстни и ще се разпали пожар......Изобщо не визирам  хард изпълнения,говоря за нежни и  красиви сцени,доколкото турския СЕМ позволява!

# 258
  • Разград

# 259
Малчева, браво.
Можеш да го убиеш по още няколко начина все ще му е малко. Можеш най-напред да го обесиш, след това да го удавиш, след това да го застреляш, да го бутнеш от скала и ако се сетиш още нещо - подкрепям.

Боровинка, и на мен ми се ще, ама май сме от тия "гладна кокошка...."

# 260
  • В Града на Липите
Ти кажи какво ще правим с Керим ако той продължи да се страхува.Най-вероятно Фатмагюл ще трябва да лекува сега него.
Хич не го мисли Керим. Само като го видях как брои дните и как "приклещи", Фати в коридора да я целува, въобще не се притеснявам за него.
п.п. На Рахми няма да му забравя реакцията с месеци. На фона на тц, тц, тц-то на Мукадес, беше уникален просто.

Малчева  newsm10, много си му набрала на Мустю, чак ми дожаля.  Joy

borovinka123  newsm10 аз съм за.

Гифчето в пост 259 на Ваня е страхотно.

# 261
Малчева ,така или иначе ставаш за репортер Joy Joy JoyНай-важното е ,че накрая всички сме доволни Joy Joy Joy
Боровинка,и аз мисля като теб за първата брачна нощ и мисля също,че са длъжни да ни дадат поне толкова силна любов,колкото бруталното изнасилване.
Хриси,аз затова към тебе се обръщам,защото знам,че имаш готов отговор ,действаш ми успокоително.

# 262
  • София
Този  елемент от тоалета но Керим много ми хареса  Mr. Greenръкавели с F!
Сетих се за кърпата на М.Булут с N  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Виждам,че подсказката за смъртта на нашия приятел Мусти вдъхнови всички наши творци  Laughing Laughing Laughing!

# 263
  • София
Мерием...... txtloves txtloves txtloves

# 264
  • Пловдив
Малчева, все пак можеше да бъдеш малко по- обрана  Crossing Arms. Катерил се като маймуна по бананово дърво  newsm78 Не можеше ли като Тарзан И накрая да беше казала, че синьозелените очи в смъртта са станали направо божествено сини  Wink Hug

Хриска,
хич не се измъкай, номер едно си  Peace, е след Муки де  Joy Joy Joy  love001

# 265
# 266
София, Мариана, чудесен подарък е този разговор при психоложката! Благодаря за него, както и на отбор преводачи за 72-ра серия!   bouquet   bouquet   bouquet Heart Eyes

Вълнението не само, че не ме е напуснало, ами прогресивно се увеличава. Прочетох много хубави постове, в които намирам и моите мисли. Боровинка, Аша, Даймони, Славена, Хриси, Черна Котка Бял Котарак, Лили, Спиритчето... сигурно пропускам някого Hug Hug  Hug Какво ли ще е след другата серия?

Хриска Hug, напълно заслужаваш всички хубави думи и много повече! Ти си страшно талантлива, забавна, остроумна и позитивна! Ти не се опитваш да бъдеш забавна, то си ти идва отвътре и затова винаги ти се получава.   lovekiss

Малчева,  smile3521 newsm10

# 267
Преди малко някой попита защо психоложката присъства на личните им събития, предвид това, че трябва да се пази дистанция. Да дистанция между терапевт и клиент трябва да има, защото ако психологът си позволи да допусне близост с клиентите си се натоварва емоционално и губи обективната си преценка. В случая обаче предполагам, че г-жа Незихе присъства, защото сватбата е част от терапията на Ф и присъствието й й дава възможност да наблюдава своите клиенти и да анализира нещата, които се случват, това е в плюс за терапията им.

# 268
  • Бургас
Мария Петкова , в подписа ти има една от любимите ми сцени - първата среща между Мф и К. Може би там филмът ме грабна и после не ме пусна. Страхотен момент. Много много силен! Благодаря, че ми го припомни!   bouquet  Hug
Моля!
Аз да си призная не дочаках лятната сесия и започнах да го гледам....нямам думи-само едни емоции...напредвам бавно все още съм на 6 серия/по разбираеми причини Laughing-гледам всяка серия по N пъти/,но на този етап "Облака "се нарежда в ТОП 3 в класацията ми за любими филми...

newsm10 Напълно съм съгласна,но още се чудя дали да не му дам палмата на първенството ,поне при мен.Но да си призная честно много голям процент от филма го прави Енгин,без да омаловажавам играта на другите актьори и страхотния сценарий smile3501

# 269
здравейте
моля ви препоръчайте ми подобно силен и завлядяващ турски сериал, като КВФ
запалих се по турските сериали и искам да изгледам и някой друг, който ви е направил също толкова силно впечатление и е със също толкова красиви главни герои като Фатма и Керим

благодаря предварително

bouquet

Най-близкия  като романтика е Мелодия на сърцето по Решат Нури... И там главната героиня е бедна и без образование и достатъчно хубава... От Аси , 1001 нощ и Езел , кое е близко като сюжет... 1001 е приказка - казвала съм , че и на Анджелина Джоли няма да и дадат толкова пари за една нощ... И аз го гледах и като първи сериал турски ме впечатли , но за първо място му е трудно да се пребори...

Облака и на мен ми е в топ три и сега като се замисля оглавява класацията... Най-близък е като пресъздаване на бита на съседите ...
                       Каква е вината на Фатмагюл затова го харесах , заради бита и обикновените хора ...Омръзна ми  да им гледам дворците , като знам 95% от населението на съседите как живее...

Общи условия

Активация на акаунт