Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 908
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Мария Петкова , в подписа ти има една от любимите ми сцени - първата среща между Мф и К. Може би там филмът ме грабна и после не ме пусна. Страхотен момент. Много много силен! Благодаря, че ми го припомни!   bouquet  Hug

# 211
  • София
Скрит текст:

Сега си мисля,че тези момичета от вечерта на къната на Ф.,може да са наети,т.е да има организации/фирми/,които да се занимават с такива неща,както си ангажираме аниматори по детските партита newsm78 newsm78
Нещо краят на разговора при психоложката ме загложди,дали въобще ще има първа брачна нощ newsm78
Скрит текст:
.....моята мина като заспах при разопаковането на 6я-7я подарък някъде и милото ни премести/мен и бебето в коремчето/на спалнята и на другата сутрин чак към обяд се събудих ,цялата размазана от грима Joy

# 212
Мария Петкова , в подписа ти има една от любимите ми сцени - първата среща между Мф и К. Може би там филмът ме грабна и после не ме пусна. Страхотен момент. Много много силен! Благодаря, че ми го припомни!   bouquet  Hug
Моля!
Аз да си призная не дочаках лятната сесия и започнах да го гледам....нямам думи-само едни емоции...напредвам бавно все още съм на 6 серия/по разбираеми причини Laughing-гледам всяка серия по N пъти/,но на този етап "Облака "се нарежда в ТОП 3 в класацията ми за любими филми...

# 213
Моля!
Аз да си призная не дочаках лятната сесия и започнах да го гледам....нямам думи-само едни емоции...напредвам бавно все още съм на 6 серия/по разбираеми причини Laughing-гледам всяка серия по N пъти/,но на този етап "Облака "се нарежда в ТОП 3 в класацията ми за любими филми...

Скрит текст:
Аз имах предвид сцената от КВФ между Керим и Мустафа Simple Smile Аз съм стигнала едва до 4-та серия на Облака. И още не съм се запалила много, чакам да свърши КВФ

# 214
  • София
Скрит текст:

# 215
Фантазия,
Скрит текст:
Хич не се измъквай! Ти си в кюпа вече! Специално за теб ще сменя онзи кич с това:
Да си призная и аз много харесвам "Гордата Аси",сценария беше интересен!
Но този сценарии ми е много близък като идея,много от нещата в него откривам и в моя живот(разбира се,не говоря за изнасилването). Може би затова ми е толкова любим !
Вече нямам търпение да видя смъртта на Мустафа и раждането на детето му! Голямо съпоставяне ще е!  Peace

# 216
Моля!

Скрит текст:
Аз имах предвид сцената от КВФ между Керим и Мустафа Simple Smile Аз съм стигнала едва до 4-та серия на Облака. И още не съм се запалила много, чакам да свърши КВФ
LaughingАаа,ясно Laughingто с тези емоции от вчера вечер,та до сега как още името си не съм забравила не знам...

# 217
  • Пловдив
Марианка, Sofi_q, благодаря  newsm51

Димони, ако знаеш аз от кога мисля, че трябваше да умре Мустафа  ooooh! Много ми се искаше да му оставят някое и друго положително качество, та било и това да умре като мъж  Peace Искаше ми се, да се самоубие след стрелбата по Керим, но не би. Явно са решили той да бъде обобщаващият образ на човешката деградация  Sad

Дикси, всеки път като видя подписа ти и започвам да се смея  Laughing Ей, ще взема да разуча стъпките и маниерите и и на следващият купон ще обера точките  Joy Joy (или срамът  Blush )

Малчева, тц, теб  искам на полилея, никакви заместители  Wink Hug

# 218
  • София
Благодаря много на sofi_q за превода на частта с психоложката!   bouquet  bouquet  bouquet
Може би някои от вас си спомнят,че не съм й фенка на психоложката.Не съм доволна,че се обсъждат интимни неща с нея.Убива ми се емоцията от това,което предстои.
Но поне не наблегнаха много на тази част!Разговорът мина леко и набързо.Така,че,горе долу доволна съм!
Чудя се,психоложката защо присъства и на личните празници???Чела съм,че  особено за психолозите е важно да поддържат дистанция с пациентите си newsm78.Не знам,дали наистина е така, не че е и от особена важност! newsm78

Скрит текст:
Иска ми се да изясня нещо-аз нямам против психолозите по принцип,да не излезе друго Grinning!Във филма,обаче,се ядосах още от нейното появяване.В реалността това най-вероятно е наложително,но като на филм,ми се искаше малко да си затворят очите и да подсилят тръпката,преодолявайки трудностите и изижявайки любовта си без външна намеса!

# 219
На Дикси и на Вени-тези два подписа са наистина върха. Peace

# 220

Димони, ако знаеш аз от кога мисля, че трябваше да умре Мустафа  ooooh! Много ми се искаше да му оставят някое и друго положително качество, та било и това да умре като мъж  Peace Искаше ми се, да се самоубие след стрелбата по Керим, но не би. Явно са решили той да бъде обобщаващият образ на човешката деградация  Sad

Дикси, всеки път като видя подписа ти и започвам да се смея  Laughing Ей, ще взема да разуча стъпките и маниерите и и на следващият купон ще обера точките  Joy Joy (или срамът  Blush )

Аааа,не,ще влезна в роля и пак отиде коня У РЯкаТа!!!
Аз отивам да трепя Мусти,поне да го обезкосмиш после Фърат! Не си ли по-съгласна???

# 221
Да споделя и аз мислите си за първата брачна нощ- не разбирам, защо толкова се коментира тя, защо се товари с толкова очаквания и защо трябва да има първа брачна нощ в смисъла, който ние влагаме в този израз. За мен Фатмагюл не е готова да прави секс. Тя преживя най-гнусното посегателство върху личността си на жена. Според мен, тези две години са изключително кратък срок и тя не се е преборила с кошмара, не е преглътнала обидата, не е оздравяла от болката. Не е възможно, според мен това да се случи толкова скоро. За мен напълно нормално е тя да изпитва погнуса от допира на който и да е мъж, да я е страх от какъвто и да било контакт с мъж /независимо дали е съпруг, брат, баща и т.н/. Не вярвам, някога някой да спечели доверието и обичта й. Да, Керим се старае много, добър е, любещ е, но според мен се натрапва твърде много със своята любов. Аз не бих допуснала толкова близо до себе си мъж, независимо от подкрепата и помощта, която ми се оказва от психиатри, семейство и т.н. Но пък и аз съм малко крайна в отношенията си с хора и в разбиранията си. Давайте доматите, ако изобщо на някой му се занимава да ме чете  Simple Smile

# 222

Виждала съм такъв танц на живо от една моя колежка, от уроците по английски. Не е иснтина какъв фурор направи в ресторанта. аз и една друга колежка танцувахме до нея и трябваше да полагаме неистови усилия да се държим сериозно. А персоналът какви погледи с насмешка мяташе, просто нямам думи!

# 223
# 224
Hellenn, ако Фати беше като теб нямаше да има какво да гледаме освен рев като в първи сезон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт