Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Sofi_q,   bouquet   bouquet   bouquet

п.п. Не мисля, че Мустафа ще се осъзнае тепърва. Досега имаше много възможности, но той се превърна в завършен маниак.

Предвид предстоящото му убийство/ ако съдим от подсказките/ е ясно, че няма да се осъзнае, ясно е и, че всичко, за което писах преди малко няма да се случи, но ако в началото на филма си мислех, че за да се случи тази любов / между Ф и К/, то Мф трябва да умре, сега съм на мнението, което одеве споделих. Някак си по-ми допада от това да го убият. Това да умре не е достатъчно наказание за никой гадняр, според мен.

# 196
sasas за мукадеса-простекеса много точно си го казала HugОт мукището надолу евала Peace

# 197
diksi72 ,подписа ти ме кара да се смея  bouquet

Страхота Мукадес-друс-друс Joy

# 198
  • Враца
Dimony, за ревността на К не съм напълно съгласна с теб. Аз лично съм го виждала да ревнува само когато се отнася до Мф. Но това освен ревност е и страх, че може сърцето на Ф да я тегли още към него/ МФ/. Той осъзнава какво място е имал Мф в живота на Ф и точно от там идва колебанието и ревността му. Но аз не го видях в нито един друг момент да прояви ревност. Например при разговори с Емре, Мехмет, други мъже. Един истински ревнивец ревнува във всеки един момент, в който избранницата му погледне друг, без значение кой е този другият. Ревнивец е Мф, това се виждаше ясно в първата серия.
Разбира се това си е мое мнение и не ангажирам никого с него Simple Smile

А аз мисля, че дори вече не е страх, че може сърцето на Ф да я тегли още към него/ МФ. (Поне от последните 2-3 серии - той е сигурен вече в нея. Тя ясно му го показа.) Според мен това е страх, че този психо дори от затвора ще ги тероризира и ще им сгорчава живота напомняки за себе си.  А той е опасен. И няма да се откаже и след 20 г от този тормоз, колкото и да му обясняваш, че си затворил неговата страница.(както видяхме той е способен и на физическа разправа с единия или другия - без значение за болния му мозък и това ще се задълбочава, превръща се в маняк) И е жалко, че К си изкарва яда по този начин и от това страда ФГ, но страха М. да не нарани любимата му жена е много голям. Аз така го приемам това отношение към М. Дано ми разбрахте мисълта.
И може би съм жестока, но разрешението е едно, за да няма продължение след 20 г.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 16:28 от mama_an_ji

# 199
ее Дикси:) браво за подписа
Мукадеситка не мога да й се нагледам как се измЯтка на дансинга  #Crazy
направо е ужасна, браво на Есра, то не са чупки в главата, то не са чалъми, погледи, поведение, излъчване...много добре са я избрали, не всеки би се справил така добре и би пресъздал толкова точно характера, възпитанието, манталитета и разбиранията на Мукадес:)

# 200

(73 еп - при терапевтката)

Превод от английски: Sofi_q. Приятно гледане.
Благодаря за превода!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Хриси,Фантазия,уникален начин за убиване! Евала!!!!
Но Naughty аз отивам да вадя снайпера и да трепя Мустито! Очаквайте скоро включване от затвора със Специален Репортаж от мястото на събитието!
Коя смята да ме замести на полюлея?  newsm78 newsm78 newsm78
Предложения? Thinking

# 201
Dimony, за ревността на К не съм напълно съгласна с теб. Аз лично съм го виждала да ревнува само когато се отнася до Мф. Но това освен ревност е и страх, че може сърцето на Ф да я тегли още към него/ МФ/. Той осъзнава какво място е имал Мф в живота на Ф и точно от там идва колебанието и ревността му. Но аз не го видях в нито един друг момент да прояви ревност. Например при разговори с Емре, Мехмет, други мъже. Един истински ревнивец ревнува във всеки един момент, в който избранницата му погледне друг, без значение кой е този другият. Ревнивец е Мф, това се виждаше ясно в първата серия.
Разбира се това си е мое мнение и не ангажирам никого с него Simple Smile

А аз мисля, че дори вече не е страх, че може сърцето на Ф да я тегли още към него/ МФ. (Поне от последните 2-3 серии - той е сигурен вече в нея. Тя ясно му го показа.) Според мен това е страх, че този психо дори от затвора ще ги тероризира и ще им сгорчава живота напомняки за себе си.  А той е опасен. И няма да се откаже и след 20 г от този тормоз, колкото и да му обясняваш, че си затворил неговата страница.(както видяхме той е способен и на физическа разправа с единия или другия - без значение за болния му мозък) И е жалко, че К си изкарва яда по този начин и от това страда ФГ, но страха М. да не нарани любимата му жена е много голям. Аз така го приемам това отношение към М. Дано ми разбрахте мисълта.
Да разбрах те и съм съгласна с теб. Аз  визирах преди всичко ревността му в началото.Ако трябва да съм искрена не разбирам защо сценаристките подлудиха толкова много Мф, но както и да е. Не съм настроена много аналитично днес, по-скоро някак си не ми се получава анализа в ефир Simple Smile

# 202
  • София
fantasya, не мисля, че ще се случи отново "засечка" в първата брачна нощ - според мен ще има малко смутени погледи, много нежни докосвания... и едни много щастливи Керим и Фатмагюл в утрото на следващия ден!

# 203
Малчева,
 Аз утре отивам на снимките на първата брачна нощ и вечерта ще пусна репортаж от мястото на събитието. А за полюлея не поемам ангажимент.

Дилеми,
Все пак има още 7 епизода. Не знаем какво им говорят звездите.

# 204
  • Враца
Черна Котка Бял Котарак, да, за началото съм съгласна, въпреки, че ние знаехме,че не е точно така, но К нямаше как да знае - тя не му беше казала в прав текст какво изпитва към М.

# 205
  • Бургас
diksi72 ,подписа ти ме кара да се смея  bouquet

Страхота Мукадес-друс-друс Joy

Много игрива тази булка ей , какъв тръс му хвърля само не е истина .Велика е няма равна Laughing

# 206
Мариана, Sofi_q  ,благодаря за преведената част с психоложката.Няма да пиша пак по тази тема,защото ще се повторя с таз сутрешния ми пост.Ще допълня само,че много важен беше момента,в който Фатмагюл престана да говори обърната към психоложката,а директно отправи думите си към Керим.Няма нищо чудно,че в този момент той се чувства най-щастливият човек на света.Дано само това му стигне ,за да превъзмогне собствените си страхове.
Asha ,отново хубав пост.Едно обаче трябва на всички да е ясно.Керим обича и харесва Фатмагюл такава каквато е:с начина и на обличане,с държанието и,с постъпките и,с всичко характерно за нея.Ако тя беше друга,нямаше да я обича.На нас може много неща да не ни допадат,но това е без значение,защото на него му допадат.Вкусът на Керим е друг.А и ние тук се различаваме значително по вкусове.Ето например Зорничка е харесала мъже в Истанбул,а аз,както и други момичета не сме харесали никой,въпреки,че съм ходила из града надлъж и нашир.И тук в Германия е пълно с турци,но един красавец  досега не съм срещнала.Аз пък съм виждала много красиви мароканци.
Черна Котка Бял Котарак  ,не е вярно,че Мустафа е единствения източник на ревност при Керим.Там просто интензитета е по-голям,защото ролята на този човек в живота на Фатмагюл е била друга.Ако се появи друга фигура и събуди подозрение у Керим,той ще реагира по същия начин.Той изревнува и баща си от новата му жена,сега няма да се учудя ако изревнува и сестра си,но тази ревност е далеч по-слаба,защото тук става въпрос за друг вид любов,любов родила се в невъзможното,изстрадала,но и заслужена.Става дума за едно вътрешно щастие,което е толкова голямо,че човек се страхува да не го изпусне,дори не може да повярва ,че наистина му се случва.Тази ревност е напълно на мястото си,за един по принцип ревнив човек.Той дори и да не беше толкова ревнив,пак щеше да е нормално.Колкото и да се абстрахираш от някой,когато този някой периодически ти напомня за себе си,остава горчилка.

# 207
На мен чесно казано Есра ми е любимка в този филм уникална АКТРИСА Енгин също докато Берен на моменти ми много фалшива особено като реве визирам сцената от култовата ви 37с в ресторанта.Рахми/ забравих как се казва/също уникален АКТЬОР  Hug

# 208
 Cry Cry CryОх,Боже,Боже....пак рев...... CryС превод ме развълнува още по-силно.... Cry

Благодаря много за превода!!
-между другото тук Керим ми е много сладък!!

# 209

Общи условия

Активация на акаунт