Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Е, то в крайна сметка ще има първа брачна нощ  Simple Smile. Пък и какво толкова може да й причини Керим, та се притаснява толкова и той! Няма да й чупи ръка, крак и т.н.  Както и да е.
И да, наистина има жени, които танцуват като Мукито  Grinning

Де да знаеш, като го обвземат едни страсти до къде може да стигне Simple Smile

# 241
  • Пловдив
Звезди в очите„хубаво е,че слезе от балкона да поздравиш Хриси.Спокойно могат да го направят и други момичета.Тя има нужда от това да погледне по-сериозно на таланта си.Казвала съм го и пак ще го кажа,нейните репортажи са си жива терапия за добро настроение  Peace

Ние всички тук присъстващи поздравяваме Хриси винаги по всяко време, за всичко което прави и за цялото настроение, което създава. Надявам се, никой не се сърди, че говоря от името на всички.

Подкрепям и с ръце и с крака  Peace Хриси е безспорната любимка на темата  Hug Аз повече изпадам  в ужас не, че свършва филма, а че няма да чета Хриси  Rolling Eyes

# 242
  • Пловдив
здравейте
моля ви препоръчайте ми подобно силен и завлядяващ турски сериал, като КВФ
запалих се по турските сериали и искам да изгледам и някой друг, който ви е направил също толкова силно впечатление и е със също толкова красиви главни герои като Фатма и Керим
благодаря предварително
Езел Hug

Зависи какво ти се гледа.
Да "Езел" е хубав филм, но с много убийства, стрелба ..............., на който финала много не ми стана ясен.
"Аси" в него това липсва почти и го предпочитам, а е и със хубав финал.
Но единственият турски сериал който съм гледала до сега и в който липсва болни от рак, стрелба, затвори и др. е "Пленителката" романтична драма с  доста хумор и хубав финал също.

Ванче

Скрит текст:
не препоръчвай Аси и Пленителката на въпросната дама. Според нея Туба е една от най- грозните артистки (написано от самата нея в Аси) Аз и препоръчвам Снежанка  Laughing

# 243
diamand,изгледала съм досега 30 турски сериала.По мое мнение тези,които наистина си заслужават да бъдат гледани са „Гордата Аси“ и „Езел“.Съвсем различни са от КВФ,следва да се гледат с някаква дистанция,за да те докосне и тяхната магия.При Асито любовта е наистина магнетична,при Езел става дума за комбинация от много неща,но филмът е направен много хубаво,винаги го има момента на изненадата,а мъдростите,които се произнасят във всички епизоди си струват да бъдат записани.Препоръчвам ти обаче да гледаш филмите със субтитри,защото дублажите ампутират по своеобразен начин играта на артистите.Ако пък ти се гледа нещо по-леко,ти препоръчвам „Пленителката на Сърца“.Обаче това е по моя вкус.Други момичета ще ти препоръчат „Забраненият плод“ и „Мелодия на сърцето“.За мен тези два сериала не стоят в началото на класацията ми.

# 244
  • В Града на Липите
Моля ви да не изместваме темата, че ми е  Embarassed, дайте да си говорим за Мукадес.

Току що изгледах сцената с психоложката. Невероятно го изигра Берен, за пръв път ми измести фокуса от Енгин. Така добре й се получи този микс от свян и смелост, че успя да ме убеди на 100%
Според мен всичко ще се получи при тях, защото Фати вижда уязвимостта на Керим. Това я прави по-силна. Не усеща натиск от негова страна и не се чувства притисната. Той самият каза, да дойде тази нощ, пък да видим до къде ще стигнем... аз поне така го разбрах. Един вид - не се страхувай, от теб зависи, аз ще се съобразя.

# 245
  • Разград

# 246

-Енге ,какво ме гледаш...няма да меря нищо с теб ,ти си едни гърди пред мен нали знаеш...може и на Мустафа да пишеш ...

-Хриси,smile

# 247
Хриси,добър опит за изместване на темата,но не ти се получава.Това вече всички го видяхме с психоложката Joy Joy Joy JoyТи кажи какво ще правим с Керим ако той продължи да се страхува.Най-вероятно Фатмагюл ще трябва да лекува сега него.

# 248
Моля,пригответе се за екшъна!
Скрит текст:
Горещ ден в затвора в Измир. Слънце грее,птички пеят,затворниците се разкарват из двора!
Ето,задава се един брадат и космат индивид в леко риж оттенък,върви,леко потреперващ с ръце,а тиковете в левия крак ме навеждат на мисълта че или е зле физически,или пироните са му на изчезване и няма кой да му подкове дъските в главата!
Разпитвам другите затворници и от отговорите им разбирам,че е полудял от несподелена любов,или май беше защото честта му била поругана!  newsm78 newsm78 newsm78
Лоша работа! Горкия! Само едни очи са му останали! Жалко! Има вид на красив младеж,ама май дъските му хлопат централно!
Друг ми споделя,че се е опитал да убие мъжа на бившата си годеница,но не успял и още повече изперкал! Много лошо! ooooh!
Решавам да го попитам какво му е ,но в този момент той извърта глава,тиковете стават по-силни. И,ооо,ужас!
 Той поглежда към оградата с поглед на птица,която иска да отлети на свобода!
Устремява се към нея и започва да се катери като маймуна на бананово дърво!
Погледът му издава крайна фаза на шизофрения!
Отвсякъде се носят крясъци!
Охраната вади оръжие,затворниците бягат към килиите!
Единия от тях  най-спокойно зарежда снайпера и застрелва бясното животно в гръб!
 Поне да не му се налага да хленчи и циври още дълго!
Охраната си отдъхва!
 Затворниците също!
Аз  отивам да проверя рижия индивид,заедно с охраната.
Той отваря едното си око,от устните му се отронва стон и една молба: "Простете ми!"
Но,охраната непоколебимо го застрелва!!!
И ... Край!
П.п.: Моля да бъда извинена,но малко съм пристрастна към бедни душички със светли очички! Искаше ми се аз да го отстрелям,но нали съм репортер!!! Crossing Arms

От мястото на събитието за вас предаде : Малчева

Хайде на доматите!!!  Joy Joy Joy Joy

# 249
  • Разград

# 250
Хриси,добър опит за изместване на темата,но не ти се получава.Това вече всички го видяхме с психоложката Joy Joy Joy JoyТи кажи какво ще правим с Керим ако той продължи да се страхува.Най-вероятно Фатмагюл ще трябва да лекува сега него.
Ами нека да приготви  бюстието,което Дениз купи,едни слушалки и екшъна да започва... Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 251
  • София
Искрено се надявам, Керим като типичен мъж,сам да е преодолял,каквото е имало да преодолява и да бъде такъв, на какъвто прилича  Wink-мъж със самочувствие,опит и способен да дари една жена само с най-приятни усещания Wink!Ще се справи,сигурна съм в него!
А и  Фг като че ли наистина го е усетила,което е много хубаво!

# 252
Малчева ,голЕма драма .... smile3518 newsm45 newsm45

# 253
  • Разград

# 254
  • София
Невероятни моменти,ах,този Рахми Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт