Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
# 226
здравейте
моля ви препоръчайте ми подобно силен и завлядяващ турски сериал, като КВФ
запалих се по турските сериали и искам да изгледам и някой друг, който ви е направил също толкова силно впечатление и е със също толкова красиви главни герои като Фатма и Керим

благодаря предварително

bouquet

# 227
Hellenn,защо пък да има домати.Изказваш си мнението.От това,което знам от моя приятел психолог 2 години при добро стечение на обстоятелствата са достатъчен срок,за да допусне една такава жертва на изнасилване отново мъж до себе си.Много е важно обаче в началото,този мъж да подходи внимателно,нежно и с любов,да остави партньорката сама да го насочва докъде може да стигне.Така,както ни представиха Фатмагюл тя е готова.Този,който не е готов е Керим,поради простата причина,че той също беше свидетел на това изнасилване и в същото време много обича Фатмагюл,страхува се да не я нарани.Ако Керим не беше пряк свидетел,знаейки за случилото се пак можеше да има страхове,но те щяха да са от друг характер и много бързо щяха да бъдат забравени.

# 228
здравейте
запалих се по турските сериали и искам да изгледам и някой друг, който ви е направил също толкова силно впечатление и е със също толкова красиви главни герои като Фатма и Керим

благодаря предварително

bouquet
Езел Hug

# 229
Влизам специално да поздравя Hrissi_sz!
С риск да те изчервя,искам да ти кажа че снощи съм си легнала с мисълта, че днес ще ми бъде много забавен ден четейки твоите горещи репортажи от мястото на събитието! HugЕ,няма такъв хилеж,честно! GrinningУникално чувство за хумор!
Не пиша в темата,но не се сдържах-голяма забава си ,да знаеш!Мнооого ме кефиш! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 230
  • Пловдив
Черна Котка Бял Котарак , викаш няма да остана незабелязана  Joy Joy Joy Пък и от към бюст го докарвам ала Мукадес  Wink Въпроса е  после дали ще посмея да припаря пак в същото заведение  hahaha

Hellenn , а аз си мисля, че ще има първа брачна нощ  Peace Тя съвсем осъзнато почувства желание към Керим  в Бодрум, а и самата Ф го осъзна, което е най-хубавото  Peace А и  това си е пак вид послание- тези жени не трябва да се отказват  от пълноценен и нормален полов живот с любимият си мъж.

# 231
Звезди в очите„хубаво е,че слезе от балкона да поздравиш Хриси.Спокойно могат да го направят и други момичета.Тя има нужда от това да погледне по-сериозно на таланта си.Казвала съм го и пак ще го кажа,нейните репортажи са си жива терапия за добро настроение  Peace

# 232
Малчева,
Аз ще съм на полюлея, но няма да излъчвам репортажи. Аз само от снимките ще предавам.
Иначе ще те подкрепям. Виждам, че имаш и други сподвижници. Не сме сами.

# 233
  • В Града на Липите
Звезди в очите Embarassed
Скрит текст:
определено ме изчерви. Опитвам се да съм забавна, но не всеки път ми се получава  Grinning Радвам се, че съм ти усмихнала деня.
Hellenn, доматите си ги пазим за Едже и Мелек, че все още държат висока цена на пазара.
Според мен, Фатмагюл готова. Тя е млада, влюбена и щаслива. Има много търпелив, внимателен и безумно влюбен мъж до себе си. Какво по-хубаво от това. И какво по-добро лечение.
Чела съм постове, на момичета сполетени от ужасната съдба на Фатмагюл, и някои от тях от личен опит писаха, че периода е напълно достатъчен. Склонна съм да им вярвам. Дълъг път извървяха и двамата и според мен е време да споделят любовта си и физически. Всички знаем, че това е важно в една връзка и я укрепва още повече.
Лично мнение  Peace

# 234
здравейте

благодаря предварително

bouquet

Голямата ми любов "Аси"/Гордата Аси/,първата ми любов-1001 нощ-и в двата има голяма пламенна любов,особено в първия,като водеща линия е любовта на сериалите,развиваща се на фона на останалите събития.И в двата музиката е завладяваща,а любовта нежна и романтична.
Другото което се извървя по бг телевизиите в последните 3-4г е общо взето плява и пълнеж като сериали,лично мнение!
В Езел мисля че водещото е не любовта,а отмъщението като сюжетна линия. newsm78

# 235
Черна Котка Бял Котарак , викаш няма да остана незабелязана  Joy Joy Joy Пък и от към бюст го докарвам ала Мукадес  Wink Въпроса е  после дали ще посмея да припаря пак в същото заведение  hahaha

Hellenn , а аз си мисля, че ще има първа брачна нощ  Peace Тя съвсем осъзнато почувства желание към Керим  в Бодрум, а и самата Ф го осъзна, което е най-хубавото  Peace А и  това си е пак вид послание- тези жени не трябва да се отказват  от пълноценен и нормален полов живот с любимият си мъж.

Незабелязана няма да останеш със сигурност!  hahaha  Joy. А дали ще се върнеш вече не знам. Тази моята колежка си се чувстваше като истинска звезда, мъжът й точно като Рахми се опитваше да я озапти, но не би!

# 236
Звезди в очите„хубаво е,че слезе от балкона да поздравиш Хриси.Спокойно могат да го направят и други момичета.Тя има нужда от това да погледне по-сериозно на таланта си.Казвала съм го и пак ще го кажа,нейните репортажи са си жива терапия за добро настроение  Peace

Ние всички тук присъстващи поздравяваме Хриси винаги по всяко време, за всичко което прави и за цялото настроение, което създава. Надявам се, никой не се сърди, че говоря от името на всички.

# 237
Е, то в крайна сметка ще има първа брачна нощ  Simple Smile. Пък и какво толкова може да й причини Керим, та се притаснява толкова и той! Няма да й чупи ръка, крак и т.н.  Както и да е.
И да, наистина има жени, които танцуват като Мукито  Grinning

# 238
Хриси Hug Hugайде няма да те червя повече, че да не ти мине котка път и да ти секне таланта!

Аз разбирам повечето неща когато гледам,и след това навързаното и разказано от теб без да разбираш и дума от това което става,се получава нещо невероятно.Голям хилеж наистина Grinning,а много често имаш страхотни попадения без да подозираш Shocked
/едва от  предната серия разбрах за репортажите,не съм чела назад,говоря за последните 2 серии/

# 239
  • Разград
здравейте
благодаря предварително
Езел Hug

Зависи какво ти се гледа.
Да "Езел" е хубав филм, но с много убийства, стрелба ..............., на който финала много не ми стана ясен.
"Аси" в него това липсва почти и го предпочитам, а е и със хубав финал.
Но единственият турски сериал който съм гледала до сега и в който липсва болни от рак, стрелба, затвори и др. е "Пленителката" романтична драма с  доста хумор и хубав финал също.

Общи условия

Активация на акаунт