Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 876
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Какво затишие пред буря има в темата... Усещам, че като дойде превода ще се взриви целия форум от нас, но сега сме замлъкнали, уморени от емоции.
Надникнах в темата на момичетата, които гледат сериала по БТВ. Аз по едно време писах там, но се обърках къде какво съм гледала, кое напред, кое назад и реших да спра, че да не избълвам някоя информация от серия напред.
Та да ви провокирам, че там ми хареса един въпрос, може и да сте го обсъждали в някоя много стара тема, ако е така извинете ме. Въпросът е: "Смятате ли, че К и Мф биха станали приятели, ако се бяха запознали по друг начин?"

# 316
Браво бе, най - важното си изтървала, Керим си показа на всички нас с какво ще е през първата брачна нощ, поне първите 5-10мин..

Когато Фатмагюл си купуваше  бельо, Керим беше с гръб и избираше боксерки.

diksi72  и на тази снимка виждам същото, устните на Керим отгоре, а не върху нейните

# 317
  • В Града на Липите
Цитат
А този поглед според вас какво казва???

Ще се пръсна. Не мога да я понасям вече. Фатмагюл, та Фатмагюл. Къща, подаръци, внимание, и Керим само й угажда. Всички се въртят около нея. А аз? Кога и на мен ще ми се случи нещо хубаво. Аз и сватба нямах... ожених се набързо... без тържество, без подаръци, без любов.
Един хубав ден не съм видяла. Каквото и да направя все са недоволни. Цяла седмица се правят, че ме няма. За нищо не ме питат, пренебрегват ме, не ме уважават. Много се възгордя това момиче, забрави кой си даде здравето за нея. И къща си купи без да ме пита, нарочно я взе малка за да не идем да живеем с нея. Сега танцува, весели се, забрави всичко. Дори не ме поглежда. Чуждите й са по-мили. Защо Аллах е толкова жесток с мен? Защо й мен някой не ме обича така? Цял живот ли ще съм нещастна? Цял живот ли ще плащам греха си за дето се влюбих в неподходящ човек?
Много ме боли, много... И никой не ме разбира.

п.п. Евелин  Hug Не можах да се въздържа. Нали съм почетен член на клуба...

# 318
Относно боксерките - върху черните има и един чифт бели. Може би за контраст....

# 319
здравейте
моля ви препоръчайте ми подобно силен и завлядяващ турски сериал, като КВФ
запалих се по турските сериали и искам да изгледам и някой друг, който ви е направил също толкова силно впечатление и е със също толкова красиви главни герои като Фатма и Керим

благодаря предварително

bouquet

Най-близкия  като романтика е Мелодия на сърцето по Решат Нури... И там главната героиня е бедна и без образование и достатъчно хубава... От Аси , 1001 нощ и Езел , кое е близко като сюжет... 1001 е приказка - казвала съм , че и на Анджелина Джоли няма да и дадат толкова пари за една нощ... И аз го гледах и като първи сериал турски ме впечатли , но за първо място му е трудно да се пребори...

Облака и на мен ми е в топ три и сега като се замисля оглавява класацията... Най-близък е като пресъздаване на бита на съседите ...
                       Каква е вината на Фатмагюл затова го харесах , заради бита и обикновените хора ...Омръзна ми  да им гледам дворците , като знам 95% от населението на съседите как живее...

И аз ще си позволя леко да изместя темата за КВФ и ще ти препоръчам на първо място "Гордата Аси" /той е нещо като "Мерцедес" и всички останали Laughing", "Пленителката на сърца", а също така и "Дъждовно време" - много сладък и запленявящ, с удоволствие го изгледах 2 пъти!

# 320
  • София
Браво бе, най - важното си изтървала, Керим си показа на всички нас с какво ще е през първата брачна нощ, поне първите 5-10мин..
Blush Blush BlushНе съм,бе хора,видях само една грозна пижама,зад която се скри!И както Хриси,каза,дано не е с нея в първата брачна нощ Joy Joy Joy!
А това с целувчицата,според мен си беше целенасочено точно там нанесена,щеше да слезе и по-надолу,ама май точно тогава ги прекъснаха,ако не се лъжа!

# 321
  • софия
Момичета, по леко с Мукадесчето  - не мога да я овардя Shocked

ама вие наистина ли си представяте Щастлив финал без Муки в групата???!!!

аз съм и приготвила страхотен финал, пълен с любов и подкрепа от близките и, въпреки всичките и дивотии, а тя - оценила всичко и насочила цялата си енергия да поставя на място разни досадни бъбриви съседки , с единствена цел- защита на любимото си семейство..../ зарязала някои от чалъмите, но не съввсем всички... Wink/
още не сме разплели историята с писмата - това ще е нашия коз Winkкато излезе наяве, това ще ни покаже накъде ще отива Муки.... Peace

ама аз друго исках да пиша Joy
къде се затри таз Крюелка  - баш за тази серия ли я няма????

п.п. на мен Фати много ми хареса на танците....като младо , щастливо момиче....каквато е!

в първите серии, може и да си беше селско девойче, ама аз не си спомням да е била толкоз пък срамежлива...
даже си беше много свободолюбива и хич не се даваше ни на Мукадес, ни на Мустафа... Peace
за мен танците си бяха ок, а тя - Свободен дух

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 22:22 от freespirit

# 322
# 323
# 324
  • София
Хриси,Евелин, тя че Муката ги мисли такива е очеизвадно вече,ама точно на тази снимка,според мен иска да каже друго:
"Гледай ги пък тия,мислят си че могат да танцуват!Сега ще ви покажа,как се прави,ама айде още малко да ви погледам сеира и ще ви отвея...
 Wink
И вярно ги отвя  hahaha Joy!
/Ох,това ще ми е любимата сцена от целия втори сезон,мога да го гледам постоянно  Laughing./

п.п. Сега като гледам подписа на diksi и следя реакциите на Фатмагюл,обаче,вярно много различна,сякаш там си е истинската Берен,а не свенливата Фг.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 22:26 от Л_Дани

# 325
  • В Града на Липите
Дани, че ги отвя, отвя ги. Спор няма.
А на мен ми събра очите, като на Фатмагюл в студиото.  Grinning  Как ги щурмува с бюст само, направо ме стресна като скочи. Може би защото не очаквах.
Невероятна актриса. Киното много е загубило, че я е открило толкова късно.

# 326
# 327
  • Разград

# 328
Аз какъв финал съм й предвидила,просто не е истина! Но Naughty повече-утре! Peace
Лека вечер от мен,момичета!  smile3533
П.п. Отивам да монтирам камера на новия полилей!  Peace Peace

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 22:34 от mal4eva1984

# 329
  • Разград
ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI
74 den gelen
Damat babası ile harmandalı oynasa der mechul, Rahmi halay başı olsa, gaydurubukbak Cemilem nasıl nasıl edirem..

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 22:47 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт