Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 112

• 65 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград

# 571
Чудесен епизод... С превод вълнението е на MAX..

И в оригинал преживях голямо вълнение ,но сега е ..ПРЕКРАСНО....с усещането ,че съм заедно с тях!

Поздравления за сценарий ,режисура ,оператори , декори и най -вече за играта на артистите

Още веднъж ще кажа ,че съм впечатлена от чувствата ,които пресъздадоха артистите...
И обич, и признание ,топлина ,благодарност , човещина ....а за героя /Фахретин бей вече не зная какво и колко хубаво да напиша..прекрасна роля и прекрасно изпълнение...

Бюлент /Рахми естествен ,искрен по детски ,но истински ,много истински...

# 572
  • Варна
Според мен това беше серията с най-голям емоционален заряд дотук/в края на епизода сърцето ми е в гърлото и съм на път да експлоадирам/.Ако двечките сценаристки успеят до края да надскочат днешния си шедьовър,за мен те са гениални.Но да не забравяме,че само със сценария без брилянтната игра на всички,без изключение,епизода нямаше да е същия.А каква игра само-за ЕА вече си знаем/дано да е винаги така/празно няма,но Берен тук беше перфектна/в последните епизоди,за разлика от някои по-предни играта й тръгва нагоре-поне аз мисля така/.В предния епизод 72-ри ме впечатли Решат-много ми харесаха изблиците му,страхотна игра направи,той и преди си играеше добре/колкото му позволява ролята/.Другите сте ги обсъдили и Мукито,и Рахми,и Фахретин -невероятни.
Оттук нататък и аз мисля,че нещата ще тръгват в линията за общественото мнение и си мисля - в различното вече мислене на млади и стари.Младите подкрепят и разбират,а старите осъждат.
Е и Мукито естествено трябва да бъде озаптена по някакъв начин/разчитам на интелектуалната мощ на Едже и Мелек/.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за момичетата с годишнини -още много по толкова години и все изпълнени с щастие.

# 573
Благодаря Ви!  bouquetМериам,Моргана,Александра!За неуморния труд и за  това ,че ни правите щастливи-нека само добро да Ви застига,бъдете обичани и успели! Hug

# 574
# 575
На днешните невести ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА и много щастие и здраве за дълги години!!!

# 576
  • София
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра,
едно огромно благодаря и от мен. Това беше един прекрасен и неочакван подарък от Вас!
Всички тук прекрасно знаем колко труд полагате и затова не пропускаме да Ви благодарим за удоволствието, с което ни дарявате! Още веднъж: Огромно Благодаря smile3525

Скъпи момичета, аз нищо не мога да добавя. Вие всичко сте казали. Наистина артистите са великолепни и това е ясно от това, че и без превод - всички плакахме на едни и същи места. А след превода - кърпичките бяха готови за употреба. Аз смятам, че вълшебството на този сериал е в това, че аз лично не съм с чувството, че гледам филм, а че съм един от участниците на тази прекрасна история. Там съм - на мястото и всичко виждам и всичко чувствам и изживявам, все едно, че се отнася за най-близките ми хора. Не съм толкова сладкодумна, но мисля че ме разбирате. Това за мен е едно вълшебство и аз съм там!

Мислех, че ще съм първата, която забеляза, че ФГ каза татко на тати Фахретин, но вече сте го забелязали. Но честно, очаквах че ще каже "мамо" и на Джени newsm78

И...за втори път видях искрени сълзи в очите на Ердоган - веднъж за Д-р Нийл и сега за баща си и загубеното детство. Но както се казва, кой каквото сам си направи и най-големия му враг не може.Въпреки че знам, че нищо лошо няма да се случи
на ФГ и Керим, все пак съм малко тревожна. Дано да страдам без причина.
Очаквам това и за Мукадес. Колкото и да искам да й съчувствам - не мога! То човек за чуждите се радва, когато види сватба, а тя за сестрата на съпруга си излива кофи със злоба и фалшиви сълзи. Но пък ще има пред очите си пример за отношение между зълва и снаха в лицето на ФГ и миловидната и изпълнена с любов сестричка ан Керим.
Обичам Ви и се радвам, че Ви открих newsm51

# 577
Дано сценаристките отдадат заслуженото на Мукадес ,Мустафа  и Яшарат есие-няма да си развалям настроението... Simple Smile

# 578
Привет, момичета. Преди малко се прибрах и веднага надничам тук. Да не би да има вече превод на последния епизод? Не съм чела назад в темата, всъщност от четвъртък не съм ви чела, даже не успях да изгледам епизода изцяло. Ако има превод, моля някоя добра душа да ми даде линк, ще съм й много задължена. Разполагам с много малко свободно време, и то само вечер, и ако наистина има превод, ще се радвам да го изгледам тази вечер, за релакс. Сигурна съм, че сте купонясвали много здраво след последната серия, и само мога да съжалявам, че не съм била с вас. 

# 579
  • София
Даниела Янкова,честита годишнина!Бъдете много щастливи заедно!   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes
Гери Добрева,честита годишнина и на вас!Много щастие ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes

Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, много ви благодаря за светкавичния превод!Страхотни сте  Hug  bouquet  bouquet  bouquet!
Сега ще се боря за правата си да го изгледам още тази вечер  Grinning! Wink

miranda78, определено Енгин последно време отслабва.Скоро май ще стигне кг си от началото на сериала.Макар че на мен ми допада и по-едър!

Благодаря и на всички момичета за подсказките,снимките и преводчетата!  bouquet   Hug

# 580
Честити годишнини на Гери, Дани и другите, които са под прикритие  Heart Eyes Много щастливи мигове с половинките ви пожелавам
Огромно благодаря на Моргана, Александра и Мерием за превода, субтитрите и всичко, което правят за нас. Весело посрещане на празниците, които очакват вас и вашите семейства   bouquet

Аз все пак правилно съм си превела при психоложката, че Керим е говорел за нощта в Бодрум, за да не я изплаши и че сега вече не го е страх  Wink
Мукито обаче накрая спря да злобее от вечерта преди сватбата, все едно превключи на друго  честота  Laughing
Всички актьори са страхотни, за мен това все едно е истина, а не там някакъв си сериал, просто така ми бъркат в душата, предполагам че ме разбирате  Hug

# 581
То е ясно, че всички сме плакали - невероятна серия! Обаче моята изненада бе, че се разплаках на вечерта на къната, даже преди младоженката! Много тъжна ми беше тази песен.
И изобщо този сериал е велик, велик, велик! Не мога да го сравнявам с никой друг.

# 582
  • В Града на Липите
Привет, момичета. Преди малко се прибрах и веднага надничам тук. Да не би да има вече превод на последния епизод? Не съм чела назад в темата, всъщност от четвъртък не съм ви чела, даже не успях да изгледам епизода изцяло. Ако има превод, моля някоя добра душа да ми даде линк, ще съм й много задължена. Разполагам с много малко свободно време, и то само вечер, и ако наистина има превод, ще се радвам да го изгледам тази вечер, за релакс. Сигурна съм, че сте купонясвали много здраво след последната серия, и само мога да съжалявам, че не съм била с вас.  

Заповядай
http://www.dailymotion.com/video/xqm3vr_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … lms?search_algo=1
http://www.dailymotion.com/video/xqm3w3_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … lms?search_algo=1

Миранда, от известно време забелязах, че е отслабнал, но все забравям да го напиша.

# 583
Хиацинт, ето ти линк за торента в дата.бг

http://data-bg.org/details.php?id=29508

# 584
  • София
Искренно благодаря на  Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра за бързия и чудесен  превод на 73 епизод. Момичетата преди мен са казали почти всичко и за епизода, и за играта на артистите, и за музиката, и за превода. Благодаря, че ви има, че споделяме толкова весело и приятно увлечението си по този изключителен филм.

Общи условия

Активация на акаунт