AVON само за представители - КАМПАНИЯ 07 -Тема 96

• 17 643
  • 319
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в ТАЗИ ТЕМА

С пожелание за пролетно настроение, усмивки и безкахърна кампания!

Старата тема

Каталог 07
Мини брошура 07

Каталог 08 /руски/

Миниброшура 07/-08/руска/

Каталог 09 /руски

За улеснение на представителите и техните клиенти,
 ние събрахме за вас, реални снимки на нашите продукти в този албум, в следните раздели:

Бои за коса  Портмонета и чанти   Бижута  Продукти за краката  Avon за деца    За мъже    Часовници  Лакове

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata
Belle Fleur

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник"  
_re_ge
jenshen73
rumi_m2001
ФЕЯТА
Siouxsie

В. Търново
Severus

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Дупница
bebe_27

Ловеч
lady_million

Монтана
idealnolo6a

Плевен
meggylo
Тони.

Пловдив
simona06 - центъра
vesi_vas"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
Магинце
yoana77

Раднево
Petq Petkova    

Русе
маякуб
*Elina*

Сливен
slavena80

София
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
   deni_val     - Студентски град, Дървеница, Дианабад и Мусагеница
mamita81
petjia            -  Люлин 7, център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
SUNNYTA
              - Център,Подуене,Слатина,Гео Милив,Редута,Ситняково,Яворов,Суха река,Левски,Хаджи Димитър.Може и за Павлово,Бъкстон,Борово и Красно село
ASTILLA       - Банишора и Надежда
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи     - центъра, НДК, Медицинска академия, кв. Иван Вазов
елказелка  Люлин
foxgirl_sf             - Люлин и Лозенец
didis82         - ЦУМ, Младост

Шумен
neli mar4
Чечинка

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

jenshen73 - Варна

krisi871102 - Карлово

mamita81 - София

За връзки с AVON: contact_avon.bulgaria@avon.com
                                                                        тел.:  02/9765 800 или 0895656800

Бланка за пълномощно

# 1
  • о`майна лунна нощ е
Обичам те  Hug

Този път категорично оставам за втора дата. Все още не съм приключила раздаването на к.06.

Скрит текст:
После ще се пофвърцкам малко в минутките за самохвалство
Mr. Green

# 2
  • Бургас
Цоп - идвам и аз Mr. Green

След малко ще се пробвам да пусна една измъчена поръчица и да видя обновения сайт (аман от уж подобрения) Rolling Eyes

# 3
  • София
Здравейте  в новата тема и мерси за нея !
Направи ми впечатление, че в този каталог няма лепенките за декорация на маникюр , а толкова ги хвалех и няколко момичета искат пак. И в следващия ги няма, гледам в руския 09 май ги има, но е много далече. Аман от това-има, това-няма, не може да се разчита на тая фирма. Жалко ! А ние толкова се стараем, защото българите сме гъвкави и излизаме от всяка ситуация !
Напълних си очите с каталозите от други държави - почти нищо общо с нашите- и от към продукти, и от към цени, и от към разнообразие на всякакви стоки - блазе им на хората !

# 4
Здравейте,мамки!Някой знае размерите на сандалките в мини брошурата на кой размер действително отговарят и дали поне има някакъв размер на стелката,понеже четох,че не отговарят на номерацията в каталога?Благодаря предварително Heart Eyes

# 5
  • София
Привет!
И аз пуснах една малка поръчка вчера вече си я чакам  Grinning
Липсва ми парфюм Treselle, в недостиг  Tired

# 6
Kate, благодаря за темата!  bouquet Аз гледах някъде датите за експресните, обаче сега не мога да ги намеря. Embarassed Този сайт /обновен/, нещо ме обърка. Thinking

# 7
Привет и от мен в новата темичка  Hug Аз лека-полека започвам да събирам поръчки, пак ще пускам в края на кампанията. Дано да не свърши Лакроа-то от мотивационната, докато дойде и моят ред  Praynig

# 8
Кате bouquet, много е мило това което правиш за нас, за да си дрънкаме спокойно тук.

Сега обаче искам да кажа, че си видях дълго чаканата фактура и е имало защо. Имам поръчка за 3 броя дневен крем аню от златната серия и един нощен от същата серия. По това което пише на средната страница на каталога, разбирам, че двата дневни крема ще се фактурират на цена от 10.90 лв., а другия дневен и нощния за по 27 лв. Да ама не. Само един дневен крем е фактуриран на 10.90 лв., останалите 3 на по 27 лв. Днес се опитвам да се свържа по телефона, но уви опитите са ми напразни. Писах им на ел. поща, но отново както се досещатe отговор няма.

# 9
И аз да се запиша в новата тема. Още не съм заслужила да ме има на първа страничка, но това не пречи да ви следя и да помогна ако мога Simple Smile На втората дата ще си пускам пак поръчката и демо мисля да пусна този път за разнообразие и да се надяваме Ейвън да почнат малко по сериозно да се отнасят към представителите си, че с тези постоянни грешки и обърквации направо се излагат.

# 10
Хелоуу  Crazy и аз пуснах една експресна за към 200 лв, след няколко капнпании "мълчание" е добре, всичко беше в зелено...

# 11
  • Пловдив
Здрасти и от мен Hug
Тази кампания я пропускам....
Правя коо- с една колежка Embarassed

# 12
 Simple Smile Здравейте.  Миналата к-я бе добра, тази-не ми се вярва. Сякаш няма изгодни оферти  в 7-ма. Само по 1 или 2 неща поръчват - дребни все. Всички се позапасиха, кремове Солушанс успях да продам, но не всичките. Наблегнах на оранжевата серия-от нея мостри раздадох. Важното е с Лакроа да се пръскам, дано!

мотивацията за грим продукти-според вас това наистина ли е куфарче/тоест твърдо/ или е несесер?

# 13
  • Пловдив
На мен ми изглежда твърдо.
Но, по мое мнение, не си заслужава напъните, а и декоративна козметика!? и то за тази сума?! ...

# 14
  • Русе
Аз си поръчах крем оранжев на Салюшънс, но не е моя крем  Rolling Eyes Ще отива за подарък или продажба/размяна.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт