AVON само за представители - КАМПАНИЯ 07 -Тема 96

• 17 644
  • 319
  •   1
Отговори
# 45
Хайде някой, който вече е ходил в офис, да сподели впечатление от новия аромат в К8 Eternal Enchanted....отдавна чакам някой да спомене,но не би, а аз му се точа от месец насам. От описанието на нотките съм в очакване да е хубав.

# 46
Здравейте и от мен!
Учудващо за мен тази кампания изпълних условието за мотивационната. Ще имам куфарче за 0.90 в другата кампания.  bowuu
Освен това имам право да поръчам 4 успокояващи фон дьо тена - три са поръчани, ще видим дали някой ще иска четвъртия.Simple Smile
Само дето за сега още не съм събрала 190 лв та да не си изтърва процента големия. Joy

Елказелка, аз ще я взема тая спирала, която искаш, но на мен не ми трябва. Ако искаш може да се уговорим нещо за размяна.Simple Smile Пиши ми! Hug

Туиг, честита придобивка и със здраве да си я ползваш!  Hug

Знам, че е коментирано, но моля да ми повторите пак, че мозъка ми е закъсал - Продуктите до изчерпване на количеството ( каквито са и в малката брошура) участват ли във формирането на отстъпката?
И още - някой виждал ли е бялата нощничка от мини каталога на живо да ми каже дали да отказвам клиентката или не? newsm78 ( Сега нямам каталог пред мен, но мисля, че е единствената бяла нощница - тази, която е като рокличка)

И още нещо ( дано не съм много нахална) - Клиентка ми каза, че преди години е имало парфюм.Мисли, че се е казвал Земна жена или нещо подобно. Някой помни ли го и ако да дали имаме в момента някой подобен аромат?

# 47
  • на североизток от Рая
 Здравейте!  Hug

Още онзи ден видях, че Катето се готви да прави нова тема. После отидох на работа, случиха ми се разни притеснителни неща и вече не съм поглеждала темата. Но вчера се зачудих защо в Обновени теми не ми се появява Ейвън..., мислех, че всички почиват и не пишат, и изведнъж ми просветна, че не съм се включвала в новата тема. Брей, че дълга мисъл. ooooh!

Снощи попрочетох какво сте писали, сега зе записвам и аз тук.

Много приятна първа страничка, Кате!  Hug Свежа и нежна!

Аз утре ще пусна експресна поръчка. Имам около 110 лв, събрани най-неочаквано. Стига ми  и това, не очаквах и 50 лв. да имам.

Имам 10 продукта от последната страница на каталога. Дали ще са в наличност, кой знае.  Confused

Скрит текст:
И двете ми деца от четвъртък са с варицела. Ужасно е. Много зле се чувствам  - тъжна, отчаяна...Не беше сега времето. Дъщеря ми пропуска последните си учебни дни, притесняваме се дали ще отшумят напълно пъпките до бала й. Взеха да им засъхват пъпките, но пак ми е притеснено. А пък и ние с баща им не сме карали варицела, страхувам се да не ни хване в неподходящо време.  ooooh! съжалявам, че и с това ви натоварих.

Честит празник на празнуващите днес! Носете с гордост имената си!   bouquet

Веси, да не те забравя - честита нова придобивка! Да ти служи дълго и безотказно!  Heart Eyes

# 48
  • София
  animal085 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ИЛИ АКО ИМАТЕ ТАКИВА В СЕМЕЙСТВОТО !
                      Бъдете живи и здрави...и многооборотни !   Wine Glass

Започна новата кампания и вече - сиви светофари! Уффф, аман! Тамън навия хората за поръчица...и трябва да се извинявам. На мен ми светна сиво бялата чанта XIA от малкия каталог, а в жълто душгела против пъпки, който е в обвързващата серия 2 за 9.90/междувпрочем, някой има ли отзиви за него?/.

# 49
Честит имен ден на всички именници и честит празник на всички други които празнуват днес Simple Smile

Ох аз се бях наточила за куфарчето, но като видях вчера, че те половината неща не влизат в офертата за него и се по разочаровах.

# 50
Честито на всички празнуващи!   bouquet
И аз да се включа за мотивационната, че този път няма да ме огрее, но няма и да си давам изобщо зор, че вече от продукти на ейвън един шкаф, като го отворя и започват да падат върху мен  Laughing
neli mar4

Скрит текст:
Много кофти с тази варицела, но за децата изобщо не се притеснявай, пъпките им завяхват мнохо бързо, стига да не са много големи, моите и двамата караха март месец и зора беше първите 2-3 дни.Нооо, кофти че не сте карали големите, мъжа ми се зарази и не искам изобщо да те плаша, защото всичко си е индивидуално до организъм, но я изкара много тежко, имаше 4 дни над 39 Т и имаше много, ама много пъпки,беше някакъв ужас, но минава. Майка ми също се зарази, изкара я с 10 пъпки без да вдига изобщо Т. Бързо оздравяване на малките и дано вас ви прискочи!

# 51
Честит имен ден на всички именници и честит празник на всички други които празнуват днес Simple Smile

Ох аз се бях наточила за куфарчето, но като видях вчера, че те половината неща не влизат в офертата за него и се по разочаровах.

Не знам дали сте обръщали внимание, но в МАМ и в сайта на Ейвън са написани различни страници за продуктите, които влизат в мотивационната. В сайта са включени повече страници, което ми се струва логично. Не стига, че искат 50 лв за грим да съберем, пък изкарали от мотивационната половината гримове  Crossing Arms

# 52
  • София
Честит Гергьовден и от мен !
На всички ,които имат празник в семейството  нека да са с усмивки на лицата  и  именниците им да ги радват !

Аз ще мога да се класирам за куфарче, ама като имам още 2 бели такива от английската брошура /ако си спомняте/ ще бъде нахално да го взема и него. Мале, като съм слабохарактерна - как ще устоявам  Joy  А само 1 брой ли може  newsm78

# 53

Не знам дали сте обръщали внимание, но в МАМ и в сайта на Ейвън са написани различни страници за продуктите, които влизат в мотивационната. В сайта са включени повече страници, което ми се струва логично. Не стига, че искат 50 лв за грим да съберем, пък изкарали от мотивационната половината гримове  Crossing Arms
Въобще не се очудвам! Това е чудесна възможност пак да ни прецакат! #Cussing out

На имениците честито, на боледуващите бързо да оздравяват!
  bouquet Hug
Имам и въпрос за топ клубовете от миналата година. Всички ли си получихте подаръците/ по-специално , достигналите ниво БРОНЗ/,  че нещо в нашата зона се разиграват някакви странни далаверки и май ще си сменя зоната или поне координатора, че нещо ме взеха за голям балък. Tired

# 54
  • София
ASTILLA, защо не се обадиш в централата? Те приемат поне подобни оплаквания. Щом ние ги получихме вече  #Crazy Въобще не заслужават възпитано поведение #2gunfire

# 55
Честито на всички, които празнуват днес! cheers В сайта пишеше, че се включват продукти от цялата секция avon color и са изброени страниците за куфарчето, за грим. Аз хванах мотивационната, като за мен си поръчах само 1 к-т с фон дьо тен и спирала.ASTILLA,  обади се по телефона и питай твоята зона, получила ли е подаръците за топ клуба. То мина половината година вече. ooooh!    Neli Mar4, много гадно се е случило. Дано да се оправите до бала. Има много време и всичко ще е наред -ще видиш! hug

# 56
Честито да е на всички празнуващи  Hug Тази кампания нещо доста слабичко върви при мен.

# 57
Нелка,направо сърцето ми се сви,като ти четох поста. Не се отчайвай, има време до бала,всичко ще се нареди, ще видиш!Даже и да остане някоя пъпка, ще включиш арсенала от мазила и гримове и пак ще си е хубава твоята принцеса за бала. При мен е по-лесно, че синчето ми е абитуриент, ще спестя от гримове,бижута и чанти Joy

# 58
  • София
Реших да пробвам номера с електронната брошура да я кача във фейсбук. Като натисна горния десен ъгъл обаче, ме се визуализира брошура 6. Някой пробва ли? Дали проблема е ли мен?

# 59
Днес следобяд пуснах поръчка и имам фактура, чанта XIA - бяла, светеше жълто, но е фактурирана, а лак - мозайка за втори път е в недостиг.

Общи условия

Активация на акаунт