Дет се вика минахме на "летен режим" на излизане С Истанбул историята е такава:преди години много,ама много исках да отида до Гърция и съответно речено-сторено,намерихме с ММ една ми ти екскурзийка и дим да ни няма
По-голямо разочарование не бях изпитвала в живота си,изобщо не ми хареса,нито мястото където бяхме,нито самата им нация,нито фирмата,с която пътувахме,нито организацията...нищо
Случайно се чух с един приятел софиянец и му се оплаквам аз от Гърцията и го питам да ми каже някакво място,което да ми вдъхне малко повече радост У живота,но той ми каза,остави я тази Гърция,ще ти дам координати на една фирма,с която да отидете до Истанбул - там е истината
Викам си,що пък да не
(на мен малко ми трябва)След няма и месец пътувахме за там
На мен ми се случи точно това,от стъпването си в този космополитен град,аз знаех,че рано или късно пак ще се върна там
Самият град ме плени изключително много с историята си,с културното си наследство,със забележителностите си,с архитектурата си,с това как се върти търговия(ние тук определено това не го владеем)....абе с всичко,дори и с кухнята,която много хора не харесват
Може би,защото имахме късмета да попаднем на изключителен екскурзовод,който разказваше толкова интересно и увлекателно и успя да ме грабне още в първия момент,може би просто,защото нямах никакви специални очаквания,но тази екскурзия за мен беше като истинска "истанбулска приказка"
Излишно е да казвам,че от тогава всяка година сме там
И знам,че ще продължавам да го правя,защото това е "моето място" 
П.П.Това стана малко като есе на тема "С какво ме впечатли Истанбул"
Надявам се да няма отегчени 

Луси, все се каня да те питам какво работиш? Ако искаш на лични.
отврат от тогава казах, че никога няма да правя нещо подобно. На места който човек никога не е посещавам трябва да иде първият път с хора който уважава и обича за да е пълно преживяването
Голямо пране ме чака. А после съответно и гладене, кога ще стане, идея нямам. Искаше ми се да изляза после пред блока с джуджи, но трябва и да сготвя. А моя мъж се чуди само на коя кълка да полегне и сега го погвам да помага.