Жената Лъв 63-та тема

• 25 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Луси, стискам ти палци да оправите возилото по най-бързия и евтин начин! Hug То ако не сго..сат нещата накуп, няма да е весело  Crazy.
Спонджи, завид, завид много, ша знаиш. Wink Hug Как е, съвзели се след шока от прибирането у дома? Mr. Green
Ели, честито сватба! И стискай, момиче, нЕма се излагаме, я! Hug
Поли, тя и моята щерка има нервни изблици на моменти.  Crazy Понякога се държи като жена пред цикъл, а е уж малка още. Rolling Eyes
Тедко, много сладък младежа.

# 91
Тони, истината е, че децата сега се развиват много рано. Confused Моята дъщеря е някакво изключение, но това е реалността за съжаление. Дано да изживее максимално дълго детство детето ти. Heart Eyes
Луси, падам с твоите постове. Crazy Така описателно разказваш, макар и неприятности. Mr. Green Дано минете максимално тънко. Peace И си много права, че колите сдават баш когато е най-наложително и ти трябват. #2gunfire
За пангасиуса съм чела супер гнусни работи, но 1-2 пъти в годината ядем. Crazy Утре мъжа ми ще има честта да го сготви.  chef

# 92
Добро утро  Hug

Изпратих мъжа на работа, детето на градина и аз съм сама в къщи и пия кафе  Shocked не помня от кога не ми се е случвало това. Леко ми е странно даже.

Еличка, пропуснала съм те  Hug щастлив семеен живот и прекрасно здраво бебче, но за него когато му дойде времето, стискай зъби, ще видиш, че всичко ще е наред.

Луси, споко ще оправите колата. По-важното е, че нищо лошо не се е случило.

Трябва да измисля какво да сготвя  ooooh! Thinking

# 93
  • Пловдив
Добро утро!

Хая
, и аз така: пия кафе на спокойствие, много готино...

Изпратих хлапетата на училище /и двамата са първа смяна този месец, не знам защо/
Ще почвам да гладя, после ще готвя мусака /това поръчаха сутринта хлапетата/
Оня ден си измих прозорците, то вчера валя като невидяло...изобщо не личи вече, че са мити.  ooooh! Сега пера пердетата и ще ги слагам, че вчера не успях, работих малко на анкетките..

# 94
  • Балчик
Добър Ден и от мен  Hug

и аз пия кафе на спокойствие , изпратих мъж и син по разпределение  Flutter

и аз ще готвя мусака и може би зеленчукова супичка .

Бенджи   Joy закономерност е и при мен ,
мия ли колата или прозорци задължително вали  Joy

Хаясче странно е нали ! Обикновено по това време на деня
еди къде съм или еди какво правя ... но се свиква , сега съм
спокойна поне  Peace

# 95
А и аз имам същите задължения. Гладене - на поне 5-6 перални и още толкова за пране има  ooooh! Ще кажеш, че не съм прала 1 месец. Готвене, ама като измисля какво да бъде. И най-накрая трябва да изрина кочинката. Дрехите да оправя, че летните още са прибирани. Обувки и ботуши да оправя. Абе 2 седмици ще рина. След това ако още съм в къщи ще мисля за миене на прозорци и по-основно почистване.

Спонджи, странно е да, свикнала съм на такова бързане и напрежение, че сега ми е ........как да кажа........чоглаво, самос е озъртам насам-натам, даже се улових преди малко, че тръгнах да взимам бебефона да чуя кога ще се събуди дребното, пък тя е на градина.

# 96
Добро утро!
И аз заведох малкото диване на градина, голямото само си отиде на училище. Пия кафенце и ще се оправям за работа утре.

# 97
Здравейте, хубавици! Hug

Тедко, спорна работа утре! Hug
Аз бях днес, освен това се оциклих, и едвам ме държат краката. ooooh!

Мацки, безработицата нали не е заразна? Crazy Сега си дадох сметка колко от вас останаха без работа. Tired Дано скоро да намерите вашето местенце. Hug
Мъжът ми днес сготвил пангасиуса, но го изпържил. Mr. Green Жалко. Ядеше ми се печен, но ще остане за друг път.

# 98
Ние вечеряхме........пастърва със зелена салата  Mr. Green

Доста неща свърших, но денят ми мина ей така като минути.

Джуджи утре имат концерт от танците в ДГ, трябва да я заведа на м..ната си. Дадоха ми рокля, фръцка се фъстъка, доволна. Трябва да ходя на профилактични прегледи, които са в същност даване на кръв и ...........сещате се. А дясната ми ръка е нещо страшно. Напукаха ми вените миналата седмица (пак уцелих като при раждането калпава сестра на анестезиолог) и от къде ще ми вземат кръв идея си нямам.

Пол, споко не е заразно  Hug

# 99
Добър вечер Wink

Уффф,взех си каляската,но колко е оправена,не ми се мисли Mr. Green С част втора употреба трудно можем да кажем,че нещата ще са вечни Crossing Arms Но поне се намери,а иначе ремонтчето достигна 200-те Twisted Evil Голям бирник,еййй Mr. Green

Тези 3 дни имах чувството,че ще ме изблъска някой инфаркт...бива ли да си вкарвам чак толкова ужас заради такива неща Crazy
Та като изпаднах в това състояние тези дни,се замислих нещо друго - знаете ли как стои въпросът с возенето на малко дете в такси Thinking В смисъл то е ясно,че ще е на задната седалка,но позволено ли е да се вози след като няма столче  newsm78

Леле,спирайте за тази безработица,за да не стане като с колите hahaha

Хаясче,завидях ти за вечерята Wink Виж пастървичката е друго нещо,за разлика от пангасиуса на Полчето Wink

П.П.Тони,мога ли да давам на дребс червено цвекло за хемоглобина,или е още малък newsm78

# 100
  • София
Джу, като каза концерт и рокли, да ви разправям какво ми се случи вчера. Зад нашия блок има детска градина. Прибирам се вчера следобяд, а паркинга пълен с малки фръцли - нагласени, натъкмени и много сладки  Heart Eyes. Спрях колата, ама не мога да паркирам, щот рискувам да сгазя някоя малка танцьорка и седя тихо и кротко, чакайки да се освободи място. По едно време една госпожа приближава към мен и ми казва: "Вие колко може да качите, 3 или 4?" Joy. Отговорих, че моя син вече са го изгледали в тая детска градина, ама ако трябва - ще помагам и ще извозвам  Joy.
Жената много се притесни, ама се посмяхме.
Марти няколко дни ще учи втора смяна и ходя следобед на работа. Хубавото е, че поспивам мааалко повече сутрин - точно тоя един час ми е много сладък.
Рейчо, ето за този хотел щях да ти пиша още преди два дни, ама забравих http://www.hotelgaleri.net/  Blush.
Оф, с тия коли.... Мойта реве за смяна на масло и тропа много. Като звънна на един приятел, който е автомонтьор, и като му кажа, че ми тропа, винаги ми казва "Ми усилвай музиката, бе, за кво ти е това радио в колата"  hahaha!

# 101
"Ми усилвай музиката, бе, за кво ти е това радио в колата"  hahaha!
Или провери багажника за буркани.  hahaha hahaha hahaha

# 102
  • София
Ахам, той от онзи случай така ми отговаря  smile3532.

ПП: Откакто ми протече радиатора, карам две шишета двулитрови в багажника. Да не ви разправям как се лашкат отзад  Mr. Green.

# 103
Луси, с част втора употреба може да те надживее колата, понякога са по-добри от новите.

Вени, да беше натоварила 3-4 фръцлички и тогава да попиташ къде да ги караш  Joy Joy Joy Със сигурност щяха да полудеят учителките.

Ахам, той от онзи случай така ми отговаря  smile3532.

ПП: Откакто ми протече радиатора, карам две шишета двулитрови в багажника. Да не ви разправям как се лашкат отзад  Mr. Green.
Joy Joy Joy

# 104
Добро утро!

Доста неща свърших, но денят ми мина ей така като минути.

Хая, единствено това ми тежи, че не ходя на работа.  Grinning Деня отлита като съм free, защо и как става не ми е ясно , но и при мен е така  Whistling

Вени, мерси за предложението на ЛС Боб същият хотел ми предложи, а и след ровене в нета се оказа, че е единият от 5-те хотела на който пуснах запитване за цени и т.н. ! Това, че ти и Боб ми го предлагате още повече ми вдъхва доверие Hug

Пол, айде сега пък и ти ........ как ще е заразно бре......

Общи условия

Активация на акаунт