а вие правили ли сте такива изследвания? и какви други още сте правили?
май много взех да питам нещо
, те са просто да знаеш кога е, за да можеш да се възползваш
/. Сега обаче след нови две години опити за второ започнахме с изследванията на мен - стандартен гин. преглед, хормони - взимат ти кръв от вената, на него - спермограма - може да се направи на спокойствие в къщи /съдче се дава от лабораторията/ и, ако на него му е кофти ти да я занесеш в лабораторията в рамките на 2 ч. А температурата е хубаво да си я мериш, не е толкова трудно или неприятно. Може да пробваш и с "Мукосулван" - тъй като е от "отхрачващите" сиропи, разводнява секретите и създава по-благоприятна среда за живот на сперматозоидчетата и те респ. живеят по-дълго. Във форума има вкарана "План-програма за зачеване" или нещо падабно там е описано по-точно, както и има други полезни неща, но не си спомням къде - ще я потърся
благодаря ви за съветите!!! може би все пак ще си направим изследвания... и аз не знам. ами намерете къде е тая план-програма и ми кажете къде. а може би ще изчакаме малко. нали отскоро започнах да си меря температурата.
може би ще разбера от нея дали имам овулация тоя месец, а за другия ще му мислим после!
сега почвам работа и съм онлайн до 9 вечерта.