Тема: Време е за Икеа! - тема 14

• 90 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • В кошера...
Слънчев лъч, и на мен ми се стори ново това. Все пак е голямо удобство, защото аз искам да пратя познат примерно с моя списък, но ме и неудобно да го карам да ми събира артикулите. Така ще го пратя директно да остави списъка. Би би било чудесно.
Да попитам и аз за тези лампи - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33592
Харесаха ми за над кухненската маса.

# 706
  • софия

И аз имам въпрос http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2809 тази мивка я взехме с шкаф, обаче не ми е ясно трябва ли да я прикрепим към стената и с какво / не съм разопаковала хубаво мивката, но не видях нищо с което да се закрепи за стената/?
[/quot
Ние сме с такава повече от половин година вече. Не сме я закрепвали за никъде - нито за стената, нито за шкафа. Няма проблем. При нас няма как да се закрепи за стената - зад шкафа е капака с водомерите и тръбите.

# 707
  • София
Аз пак се записвам да следя  Peace

# 708
  • гр.Добрич
Момичета, може ли да ми дадете малко информация за детския кът. Искаме да разгледаме ИКЕА, но сме с 3 деца. За колко време мога да ги оставя, цените какви са?

# 709
  • София
За 1.30ч или 2 часа беше. Можете и трите да ги оставите и не се плаща. Но не трябва да пресрочвате времето.
Някой бил ли е днес, изсам да отида и аз, но се притеснявам, че ще е пълен детския кът. А искам да меря кухня и с децата няма да ми се получи  Sad

# 710
  • София
Нямаше ли ограничение за възрастта на децата - 4г  Thinking

# 711

И аз имам въпрос http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2809 тази мивка я взехме с шкаф, обаче не ми е ясно трябва ли да я прикрепим към стената и с какво / не съм разопаковала хубаво мивката, но не видях нищо с което да се закрепи за стената/?
[/quot
Ние сме с такава повече от половин година вече. Не сме я закрепвали за никъде - нито за стената, нито за шкафа. Няма проблем. При нас няма как да се закрепи за стената - зад шкафа е капака с водомерите и тръбите.
Мерси за отговора!

Имате ли представа резервацията на стоки дали се заплаща?

# 712
  • софия
Нямаше ли ограничение за възрастта на децата - 4г  Thinking
Ограничението е за ръст, но не помня до колко см.

# 713
  • София
Над 2г Peace

# 714
Момичета, може ли да ми дадете малко информация за детския кът. Искаме да разгледаме ИКЕА, но сме с 3 деца. За колко време мога да ги оставя, цените какви са?
...и аз си спомням, че имаше някакво възрастово ограничение, най-добре се обадете да питате.Иначе ги оставяте да играят, записват ви номера на мобилния и др.данни и ви дават техен тел. на който първо ви търсят, при необходимост.Ако е препълнено с деца се изчаква.Не се плаща. Успех с пазаруването!

# 715
  • софия
Много странно - трудно намерих условията за децата в smaland. Единствено в японската:
Цитат
Who can play at Smеland?
.....
● Must be between 4 and 10 years old.

● Must be potty trained (No training pants or diapers).

● Must understand the promises of Smеland to play happily and safely.
Не знам защо, но съм почти сигурна, че в нашата имаше нещо за ръста. Има метър от ляво на входа, до кутията.

# 716
Над 3г. е,  щерка ми на 2 и половина не я пуснаха, въпреки, че беше над ограничението за ръст Peace

# 717
Над 3 г. е  Peace

# 718
  • София
Знаете ли нещо за тези столове? Спряни ли са от производство?

# 719
  • София
Слънчев лъч, и на мен ми се стори ново това. Все пак е голямо удобство, защото аз искам да пратя познат примерно с моя списък, но ме и неудобно да го карам да ми събира артикулите. Така ще го пратя директно да остави списъка. Би би било чудесно.
Да попитам и аз за тези лампи - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33592
Харесаха ми за над кухненската маса.

Какво те интересува за лампите? Ние сме с 5 такива, над масата имаме 2 среден размер, в кухненската част около плота още 3 от най-малкия размер. Доволни сме, но на нас това ни беше желанието от самото начало и много ни харесва резултата. 

Общи условия

Активация на акаунт