Тема: Време е за Икеа! - тема 14

• 90 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ммм, те са отделни шкафчета. Аз мислех, че е едно цяло като на снимката, нищо, така даже е още по-добре, правиш си каквато конфигурация искаш  Heart Eyes Прекрасно, типично по Икейски!

В коя част на магазина са? Долу, при аксесоарите ли?

Там където са пластмасовите контейнери за съхранение, закачени са на стената  Peace

# 46
Ами освен да се превъзпитам и да спра с торбетата (само да ги изплаквам). Наистина са готини

# 47
  • София
Благодаря момичета   bouquet Ще са ми една от следващите покупки, със сигурност.

# 48
  • София
Ето линк http://ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=searchresults&txt=retur

Жълтеят да. Като гледам на снимката обаче няма отделно нещо като кофа, което да се вади, и торбичка не изглежда удобно да се слага, а на мен ми трябва точно за био и за остъчен боклук най вече. Като размери ми пасват перфектно. Нямам път към икеа скоро, за да ги видя...

Шанта, за къде ти трябва коша за разделно събиране? Питам, защото ние сме си сложили ето от тази серия под мивката : това http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=10457 плюс това http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37891. Не ги използвам точно за разделно събиране, поради простата причина, че до нас няма един кош за разделно събиране, но са ми много удобни, защото се изтеглят на ресла. Аз имам само един кош, който слагам в предната част, а зад него вместо друг, съм си сложила препаратите. Първоначално имахме идея да са две такива изтеглящи системи една до друга, но заради сифона не беше възможно. Сега подменихме старият сифон с техният, и така могат да се поберат и две такива изтеглящи системи една до друга...измислили са го хората Peace

# 49
Цялата работа е, че като купувахме кухнята нищо не си планирах, просто отидохме в икея и под звуците на ревящо бебе я нагласих някакси, така че да си тръгнем възможно най-бьрзо и то с кухня (нямахме нищо в квартирата, нито мивка, нищо). Та, под мивката сега не е с издърпваща се врата, а две нормални вратички. После си купих кофа за вграждане, обаче аз си мислех, че тя се отваря заедно с вратичката, но не би-трябва отделно да си я дърпаш и изобщо не е удобна, освен това за пластмаса отделенията са твърде малки, за био - твърде големи (няма угодия  Crazy ). Сега я ползвам за препарати, а отгоре стъклени бутилки - поне това си намери мястото. Точно до мивката обаче между кухнята и стената имам 30 см място, което си е идеално и супер удобно за боклук, но не намирам кофа с подходящи размери, или пък е само с едно отделение - тоест пак до никъде.
Извинявам се за спама  Embarassed

# 50
  • София
Ние също не сме с изтегляща се врата под мивката. Нормален шкаф си е с една врата. Този механизъм, който съм показала, пак не се издърпва с вратата, трябва ти да дръпнеш, но на мен ми е удобно Simple Smile Иначе широчината му е 25 см, и може би ще ти свърши работа стига да има място напред, да се изтегли...абе ако ходиш към Икеа, му хвърли едно око,ако не си му обръщала внимание, най-добре е на място да видиш Simple Smile

# 51
Запис и от мен Hug. Ние приключихме с детската, но то си е мания, харесах още много неща ...навсякъде вече има по нещо Grinning

# 52
Ние също не сме с изтегляща се врата под мивката. Нормален шкаф си е с една врата. Този механизъм, който съм показала, пак не се издърпва с вратата, трябва ти да дръпнеш, но на мен ми е удобно Simple Smile Иначе широчината му е 25 см, и може би ще ти свърши работа стига да има място напред, да се изтегли...абе ако ходиш към Икеа, му хвърли едно око,ако не си му обръщала внимание, най-добре е на място да видиш Simple Smile

А този механизъм от долната страна на плота ли се монтира?

# 53
  • София

А този механизъм от долната страна на плота ли се монтира?

Да, на дъното на шкафа реално.

# 54
  • на североизток
Момичета от София, да ви питам има ли някакъв транспорт до Икеа от ЖП гарата или от The Mall на Цариградско шосе до Икеа? Предстои ми инвазия другата седмица, та се чудех как ще е по-удобно да се придвижвам - с кола или с градски транспорт newsm78 И този транспорт(ако има) наблизо ли спира или има да се върви доста?

# 55
  • София
Момичета от София, да ви питам има ли някакъв транспорт до Икеа от ЖП гарата или от The Mall на Цариградско шосе до Икеа? Предстои ми инвазия другата седмица, та се чудех как ще е по-удобно да се придвижвам - с кола или с градски транспорт newsm78 И този транспорт(ако има) наблизо ли спира или има да се върви доста?
От гарата - отиваш до спирка"Сердика" на МЕТРОТО на пл. Св. Неделя, возиш се до сп. МЛАДОСТ 1, излизаш от подлеза и се товариш на рейс 111 посока към ЛЮЛИН
От The Mall - основната ти цел е да се намираш на отсрещната страна на Цариградско шосе и от там да хванеш тролей 5 в посока отново МЛАДОСТ. Ако не се лъжа последната му спирка съвпадаше с тази на рейс 111, но това момичетата от квартала могат да кажат Peace

# 56
запис в търсене на ново легло за децата. Колебая се между двуетажни и нормални легла. Нямам много място, а и таванът е 230. Събирам мнения Simple Smile

# 57
Момичета,какво ще кажете за хавлиените кърпи? Искам да са хубави и мекички?

# 58
  • София
Има намаление на цветя, саксийки и кашпи  Simple Smile

# 59
Преди няколко дни ходих точно за саксии и нищо не си харесах, нямаше избор. Кашпите бяха повече, но пък кашпа не ми трябва. Да не би случайно да са заредили, има ли избор на големи саксии?

Общи условия

Активация на акаунт