Кюретаж и забременяване след това - 34

• 30 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, здравейте!
Най-после и аз да се вясна. Вие цял роман сте изписали, ще се връщам подробно да ви изчета...

Зузи, много се радвам, че с Даскалов имате план за действие. Стискам палци всичко да е наред за следващия път! Много, много късмет ти желая! Hug

Каролке, стискам ти палци, мила! Да минава по-бързо всичко! Знам, че ще се справиш, сигурна съм! Изпращам ти много силни прегръдки   Hug

Трой, бързо излекуване ти пожелавам и съвсем скоро след това да ни се похвалиш с  EFP

Мименце, и моята глюкоза беше 3 и нещо,  не помня колко точно. Беше си абсолютно в нормите и затова и не съм се притеснявала. Спокойно! И според мен ти е добре!  Hug

Креми, успешно, леко и безпроблемно! Само положителни мисли! Аз до последно си носех корема високо, нямах никакви симптоми, че ще започва нещо. Отивам на преглед - 2 см разкритие и ме пратиха направо да вървя в болница. В крайна сметка 3 дни след това родих.

Между другото, честит празник на всички! И аз си имам именничка днес - моето момиченце се казва Елена  Simple Smile

Аз още чакам да видя какво ще става. Добре, че напоследък съм по-заета и нямам време да го мисля кой знае колко, та около 30-ти ще се разбира. Ей го - не остана - 9 дни! Стискайте ми палци...

Гризли, честито! Леко и успешно бременеене!

Съжалявам за новите попълнения! Дано скоро ни се похвалите!  Hug Praynig

Хубав ден, момичета!  bouquet

# 721
Ето ме и мен. Сутринта си минах по реда, правихме ултразвуковите измервания в Майчин дом, тъй като ФМ ми е чак в сряда, а после са празници и нямаше как да съчетаем нещата...Не можах да видя бебето много добре, защото мониторът не беше обърнат към мен, но мъжът ми успя. Важното е, че е с тупкащо сърчице, нухалната нещо си (все не мога да запомня) е 12мм и има носна костица. Това запомних, не знам колко е важно...За размери - 6.1 см е вече, а преди само две седмици беше 4. На ФМ очаквам вече по-детайлно разглеждане.
Благодаря ви много за вълшебните палчета!
Луни, Тони, чакаме и вас с добрите новини!
Креми, леко раждане на теб! Ей, то не останало...
Карола, радвам се, че и при теб нещата вървят добре. Браво, ти си силна! Прекрасно е, че има и толкова грижовни хора около теб!
Трой, желая ти бързо да се излекуваш и това да е била причината за всичко!

# 722
kremmito пожелавам ти едно леко и безпроблемно раждане, ще чакаме да се похвалиш и да качиш някоя снимчица  Hug

# 723
Здравейте момичета, сега влизам и се връщам да ви чета, че не можах през уикенда. Само исках да ви се оплача, че ми излезна ТСХ-то и е 3,52  Cry , ама нали съм патка и сутринта без да се усетя, че ще ми взимат кръв си пийнах едно бързо кафе   ooooh! и чак след това се усетих, много ме е яд. Та питането ми е може ли кафето да е оказало влияние на резултата и всъщност да не е достоверен. Сега чакам да излязат и ТАТ и МАТ и ще видя какво да правя, но все пак знам, че за забременяване това ТСХ си е високо.

# 724
Светле, според мен едва ли кафето е повлияло толкова много, но според мен не трябва да се притесняваш толкова. Като вземеш мерки веднага, нещата бързо ще си влязат в норма. Въпреки че на мен при стойност 3.29  при предишната ми неуспешна бременност казаха, че нещата са наред и лекарката не ми назначи прием на Еутирокс. А сега при ТСХ 4.67 веднага превключи на друга вълна и даже каза, че трябвало да е под 2 при бременност. Затова доста се учудих последния път. Сякаш мнението й се беше променило изведнъж...  Thinking

# 725
Action_Girl мила,честита ти ИМЕННИЧКА,нека ти е дълги години жива и здрава и много послушна Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Светле,и аз незнам вече какво да кажа за това ТСХ и на мен ендото ми каза,че 0,600 е идеално за забременяване и че трябва да е даже под 1,абе незнам всеки май си казва каквото му е изгодно,ако искаш виж и друго мнение Mr. Green

Злате,идеални новинки smile3501 Все така смело напред Hug

# 726
  • София
Светланица, принципно трябва без кафе, но и аз съм го правила този номер и разликата е беше по-скоро в обратната посока, т.е. излезе ми по-скоро мааалко по-ниско. Спокойно, не е чак толкова високо, точно с толкова забременях сега, но вече пиех каквото трябва. Чернобиско поколение сме, какво да се прави.... Отиди на ендокринолог, ще оправите нещата и дано скоро да се похвалиш с две чертички  Hug

Златенце, браво за добрите новини  Hug NT по-скоро е била 1.2мм, а не 12  Grinning, чудесни размери са това и всичко е наред.

# 727
Момичета, не мога да намеря в предните страници бяхте писали мейла на Кременски. Моля ви ако някой се сеща да ми го драсне. Предварително благодаря   bouquet
Аз съм долу-горе добре. Днес пак се стреснах уж в началото плацентата ми беше добре, а днес разбрах, че е ниска и се ошашавих. Започнах да чета в нет-а и съсвем се психясах.
Аз си ви чета редовно  Peace Съжалявам за новозаписалите се момичета и се надявам скоро да попълните списъка с бъдещи майчета  Praynig
Зузи, стискам ти палци за изследванията и всички ще бъде наред  Hug
Дони, пухче Васко как е? А с майка ти как са нещата?
Тед, още  малко остана май Grinning 2 месеца ей сега ще минат Simple Smile Ти секцио ли ще си и при кой лекар?
Приятен ден, момичета  bowuu

# 728
  • София
Момичета, не мога да намеря в предните страници бяхте писали мейла на Кременски. Моля ви ако някой се сеща да ми го драсне.

kremensk@yahoo.com, аз поне на този съм му писала и м ие отговарял. А за плацентата, ниска, висока, да не ти пука, все се износва с малко повече пазене, най-много да си за секцио  Peace

# 729
Благодаря ти много, Светле   bouquet kremensk@yahoo.com без  "i" накрая на името ли?
Кремито, стискам ти палци и леко раждане  Praynig После мини да ни разкажеш как е минало  Hug

# 730
  • София
Златенце браво за УЗто, сега стискаме палчета и за БХС, наистина щеше да е добре първо Марков да те види, но нищо и така става ,но въпреки това резултатите от Марков ще са по-достоверни.

Креми стискам палци всичко да мине , като по вода - бързо, лесно и без усложнения за теб и бебока   bouquet

Фаярче ти как си, направихте ли Инсе?

# 731
  • София
Благодаря ти много, Светле   bouquet kremensk@yahoo.com без  "i" накрая на името ли?

Да, без "i" накрая е, не е грешка  Peace

# 732
с тия ТСХ-та накрая ще спра да чета темата Mr. Green

Светле, аз не съм хванала Чернобил, още съм се мътила тогаз, ама пък виж Стражишкото земетресение 86-та се предполага че съм го преживяла Joy

Гризли, ами аз нали съм си заспала по принцип, докато си напиша мнението и наистина съм заспала...щях да те пратя при мойта дето ми видя струпването на лигавица в началото като нямаше още сакче...ама ти сигурно всеки момент ще дойдеш да ни се похвалиш, а за това как е станало забременяването- недей го казва пред мъжа си, ще си създадеш проблеми, да не седне човека да смята кога какво е ставало че... Joy

Вяра, ма то е толкова далече още за мен...макар, че аз съм с нагласата че всеки момент ще стане, но е раничко, нищо си нямаме- само количката, щото излезе изгодна оферта Laughing а и едно боди и 2 блузки...те това е hahaha даже ремонта дето бяхме планирали е под въпрос дали ще се състои, мен не ми се седи в ремонт, на моя не му се прави- семейна идилия hahaha а иначе незнам как ще раждам, сега е правилно разположена, но незнам дали таза ми ще се разшири достатъчно...и ще съм си при мойта дето ми води и ЖК Crazy

# 733
Май всеки по нещо си е хванал Joy

# 734

Общи условия

Активация на акаунт