Кюретаж и забременяване след това - 34

• 30 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, не знам дали пиша в правилната тема, но съм притеснена и се надявам да ми помогнете със съвет. Накратко вече имам 11-дневно закъснение и 3 положителни теста. Първият уринарен и кръвният направих миналата сряда, а втори уринарен направих днес по време на първия ми преглед при моята лекарка. Гледа ме жената с вагинален ехограф и се видя само плоден сак , но с размер 6 мм. Каза, че този размер отговаря на 2 -дневно закъснение. Жълто тяло не се видя. Спомена, че има няколко варианта- или да се окаже кухо яйце или да съм имала късна овулация. Накара ме да направя един уринарен тест и той веднага показа 2 плътни черти и тя каза "Ето на, забременяла си по-късно най-вероятно". Много съм притеснена. В сряда сутрин ще ида пак, за да видим дали расте сака. Като го увеличи доста каза, че вътре се вижда нещо, ама още не е много ясно. Нямам болки, нямам кървене, само напрегнати гърди. Кажете ми, моля ви какво да си мисля и на какво да се надявам. Във връзка с това, че не се вижда жълто тяло ми спомена също, че при многоплодна бременност и късна овулация можело едната бременност още да е в тръбата и затова да не се вижда. Това, което ми направи впечатление беше , че като видя положителния тест се успокои някак си и тя самата.

Какво мислите?Ще я бъде ли моята бременност? Sad

# 736
  • Където си поискам:)

alllure , има нова тема , миличка. Пиши там, аз за съжаление не мога да ти помогна.

# 737

alllure , има нова тема , миличка. Пиши там, аз за съжаление не мога да ти помогна.

Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт