Гинеколог-широк център по здравна каса

• 1 087
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, ще съм ви благодарна ако ми препоръчате гинеколог за проследяване на бременност, който работи със здравната каса.
Виждам, че за 8 години много неща за се променили. Предишната ми бременност се следеше от д-р Барбова (Полимед), от която бях доволна, но сега я намирам основно в Черния списък. Мислех д-р Елица Иванова от 17 ДКЦ, но за нея също прочетох лоши отзиви. МЦ-Св. Лука е наблизо, но за лекарката там пишеше "става". Друг вариат ми е д-р Мирослав Маринов от "Закрила", но като че ли техниката там е доста стара.  В този "пермиметър" на район се въртя, разбира се може да е около Попа, Румънското посолство.
Изчетох белия списък за около година и половина време назад, но не можах да стигна до конкретен избор.
п.с. Многопрофилна болница Вита, която е близо до "Мадрид"-работят ли по здравна каса?

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 05:26 от Ripple

# 1
+1.
И ние търсим гинеколог/клиника с НЗОК както прегледите така и изледванията.
Болница "Вита" са почти скъсали всички връзки с НЗОК. Със сигурност женската консултация е платена.

Поздрави!

# 2
Здравейте, аз също търся добър акушер-гинеколог, в района на Стрелбище, бул.България, Руски п-к или в краен случай-Окръжна болница.Търся лекар, който да ме следи, и при който евентуално да родя, но да работи със Здравната каса.Много ще съм благодарна за всички препоръки и коментари.

Общи условия

Активация на акаунт