След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 30 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна

Кеии, така и така си започнала  Joy Joy Joy а как да се абонираме за твоя и на Таня канали?

Не знам със сигурност, но вероятно от опциите в профила - добави в "приятели" или абониране.
Но видях, че не са активни. Може би след време.

# 121
Опитах и аз Абониране,ама йок - не е активно.Гледаните от мен клипове ги показва само в История.
Иле
Скрит текст:
Тъкмо там зачезнах от тук - сега продължавам!

# 122
# 123
# 124
# 125
# 126

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 22:19 от Eny87

# 127
 wavey wavey wavey  ЛиНки любимки  wavey wavey  wavey

Как хубаво е да си у дома (сетих се и за Дебелянов и пак ми стана тъжно)...тук при вас...с любимата компания...как сте сладуранки мои  Hug Hug Hug да знаете само как ми липсватe   txtloves txtloves txtloves къде ви оставих-къде ви откривам...имаме си ново дворче, за което Кеии отново се е погрижила, а вие дружно сте и помагали
изпълнили сте страничките с много красоти-утре подробно ще прегледам и преслушам всичко, копнея за едно кафенце във вашата компания, но ще си запазя правото за сутринта-резервирам си първото кафе...живот и здраве ако отново не се озова някъде извън офиса както последните две седмици. Еджи и него зарязах чок кахърен, Савашко пък последно оставих да размишлява над дилемата, аджаба Яске Омерчо мой ли е или да... абе лудница пълна, но сега отивам да спинкам, че вече две невиждам. Сладки сънища

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 22:15 от usmivkata546

# 128
Усмивчице - добре ни дошла, дете! Hug Hug Hug
Липсваше ни - наистина - твоят позитивизъм блика от всякое изречение.
Забавлявай се,миличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
При 4тихите" тази вечер има втори фрагман с дългоочакваната прегръдка между Аху и Еджи.
Само имам лошото предчувствие,че тази прегръдка е по-скоро по тъжен повод,но дано , дано не съм права!Май с Ибо се е случило нещастие! ooooh!

# 129
Усмивчице Hug При Тихите има зор и то чооок зор.Еджи много жалеен милия  smile3518,скараха се с Били пък Ибо ще пострада в новата серия.Но тук поне Саваш и Яска са си добре.

# 130
# 131
# 132
# 133
# 134
 ЛиН-ки! За лека нощ от Танчето!   #Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт