След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 30 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Хриси - благодаря,че ги сподели!Наистина са чудесна приспивна песен!
И от мен нещо от Танчето - нека денят ви започне прекрасно!

# 136
Добро утро!

# 137
# 138
   Hug Hug Hug Добро утро ЛиН-ки  Hug Hug Hug

Ранобудната Ели вече е сервирала кафенцето  newsm51 което днес с удоволствие ще споделя с вас...но ще ви сервирам и закуска
а сега преди да са ме експидирали предсрочно от офиса ви мятам по домова книга още от тема 103 и се потапям в магията наречена Мурат и ЛиН в компанията на ЛиНките. Много си ви обичааааммммм  txtloves

Охооо имало ново уютно кътче с клипчета на нашите съкровища   bouquet newsm51 чудесни сте момичета

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 10:12 от usmivkata546

# 139

Добро утро!

Ели!   Hug Мерси за кафенцето!

Усмивчице!  Hug Добре се завърнала!Мерси за закусчицата.

Хубав ден и лека тръстика!

# 140
Здравейте ЛиНки  Hug Hug Hug
Ели Hug мерси за кафенцето  bouquet
Усмивчице Hugстрахотна закуска си направила    bouquet.Може и да е почти обед вече ама ще си хапна  smile3521

Ооох благунчо много ще страда в новата серия ама пък е тоооооооолкова секси така  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 141
Привет мили мои Линки - сладурки  Hug Hug Hug

Охооо Усмивчице wavey Хошгелдим джанъм Hug
Благодаря ти за разкошната закусчица и прекрасната компания на Муратко  bowuu bowuu
с удоволствие ще си пийна и от кафенцето на Ели   Hug
Хриси  Hug е това си е любимото ми клипче на Таня за Еджи  newsm10 smile3501
Ееее май всички сте успели да се справите с новостите на новото кътче на удоволствията ,които нашите невероятни феи Кеии и Таня са споделили техните шедьоври  smile3521 smile3521 smile3521
Дими  Hug newsm10 Ени   Hug  newsm10 пак с много красоти сте изпълнили страничките  smile3521 smile3521 smile3521

Ени  Hug тоз благунчо май скоро няма да ни покаже колко нежно гали и прегръща,бая рев май ще ревем барабар с него и ние  newsm78

Приятен ден мили мои !!!

# 142

Ели, Усмивчице, погрижили сте се за всичко! Hug Hug

Виждам, че вчера сте били много активни в новия сайт, намерихме си вече с Кеии от къде да пробием. Joy Joy Joy Нека Дейли и Тубе да ни държан ако искат и на специален мониторинг hahaha hahaha hahaha Те губат! Joy Joy Joy Малко чок зор обработва, но нищо, чакаме търпеливо.  Simple Smile И и с хубаво видео. Е, има ограничение в броя на клиповете, ама... може и това да оправят по-късно, все пак е нов сайт и тепърва ще се развива сигурно. Simple Smile

Светле  HugХриси  HugДими  HugЕни Hug Ели Hug

Хубав да е деня ви!

# 143
Танечка Hug
надявам се вече всичко да се нормализира и да нямате повече кахъри със сайтовете  newsm17 newsm17 newsm17

но за сега аз ще си ползвам Вбох ,че той ми е по на чалъм  bowuu bowuu
Savas & Yasemin ~ Dilberim

# 144
# 145
# 146
Момичета нашето захарче както и любимите ни Мълчаливци  се нуждаят от подкрепа и в двете анкети за актьор и сериал на 2012г. Peace

за тази има голяма вероятност да спечели Мурат , гласува се само по веднъж  bowuu bowuu

http://www.haberuni.com/2012/05/2012-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/

все пак който не е гласувал,нека да го направи  bowuu bowuu

тук Мурат е много зле и май няма никакви шансове , но все пак да го подкрепим  bowuu bowuu

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/75818/26/
 отстрани има и анкети за сериал на 2012г.  Peace а така също и актриса на 2012г.  Peace

всички знаем къде му е мястото на Мурат в анкетите  Peace
 а да не забравяме как си му тичкат наградите  smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 12:50 от Свет_ВАРНА

# 147
# 148
Веднага гласувах Светле Hug.Гадно е че за първата класация наистина само един път може да се гласува ама пък е на второ място и като нищо може да мине Енгин  newsm17
Как да не гласува човек за тази хубавина  newsm78.Всичко говори у него ,а и е хубавец  smile3521.Ооох и какво вратленце е показал  Two Hearts Two Hearts Two HeartsВай стана ми малко горещичко  Joy Joy Joy Joy

# 149

Мурат дали си е играл с плюшено мече като малък  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт